Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je tak primární herní mechanika pro gamebook ale ne pro hru, když to vezmeme v globále, tak tam je vše ostatní podprůměrné a to i týče herních mechanik, co dělá hru hrou a ne gamebookem...

20 let je 20 let...
  • Fordzy
    Chudáku. Ses asi hodně praštil do šišky a zabloudil do jiné diskuze, ale to nevadí, chytněte se s Dworkinem za ruce a jděte do zadnice.
  • ty asi nechápeš, že dialogy a volby jsou to, na čem je hratelnost Tormentu založená, je to základ hratelnosti i herní mechanika, v tomto ohledu to Torment Zeldě snadno natře
  • Tak hry by se měly primárně posuzovat dle gameplaye/dle hratelnosti, mechanik, combatu apod. Opravdu rozvětvené dialogy by měly být to poslední, když je ta hratelnost nudná jako cyp, tak nepomůžou ani rozvětvené dialogy *3* Zelda převálcuje Torment ve všech kategoríí hratelnosti, takže klidně můžeme Torment v tomhle směru považovat za průměrnou záležitost. 20 let je 20 let, teď už jsme mnohem, mnohem dál, co stačilo na kult v 99, tak v roce 2017 stačí na 5/10...
  • to záleží, podle jakých kritéríí to posuzuješ, resp. na to, že je hratelnost obou her založená na něčem úplně jiném, protože když budeš Zeldu posuzovat podle úrovně rozvětvěných dialogů a možností při rozhovorech, nedostane se proti Tormentu ani na tu zmiňovanou bodovou stupnici, když budeš Torment posuzovat podle možností fyzikálních hrátek v enginu, tak se asi moc nechytá, to máš pravdu *4*
  • Tak Torment ani hratelnost nemá. *15*
  • Tvůj hate na mody je k smíchu
  • Hratelnost se neměří podle prodejů. Try again...
  • Tak když srovnáš story, tak Torment jasně vede, když srovnáš gameplay a ostatní prvky, tak se Torment ani nedostane na bodovou stupnici proti Zeldě, takže jo, těch 5/10 je ještě v pohodě.
  • Souhasím, hezky napsáno.+
  • Fordzy
    To je zase recenze úplně k ničemu... Čekal jsem, že recenzent zmíní detaily o přidaném obsahu napsaném Avellonem, ale očividně hru pan recenzent jen zapl a hned napsal recenzi. A vytýkat grafickou zastaralost je k smíchu... To byl právě záměr, aby byla zachována původní stylizace a hratelnost, také to není remake, ale jen vylepšená edice, která decentně vylepšuje originál. Pan recenzent asi očekával remake s grafikou na úrovni Zaklínače... Já jsem spokojený a jsem rád, že si hru jen nainstaluji a nemusím strávit hodinu docela složitým instalováním modů, abych pak zjistil, že mi něco nefunguje viz. retroduo Pavel a Olejník.
  • Jen počkej flashi. Uvidíme, jak moc ti bude připadat srandovní až někdo zremasteruje Shadow of the Colossus (a to by moh co?) a Švára mu napálí 4/10, protože mu šipka neukazuje směr k dalšímu Kolosovi a neni tam crafting.
  • Jo Mutante, máš pravdu, my víme, že je Torment dobrá hra, páč jsme ho hráli xkrát a já osobně nemam v úmyslu si EE kupovat - mam už 2 originální verze a nainstalovat těch pár modů (zvlášť když je na internetu návod k jejich instalaci krok za krokem) mi nedělá problém. Ale my jsme menšina, musíš mít na paměti, že 95 % hráčů Torment v životě nehrálo. A primárně pro ty je EE určená. S výtkou o stažení původní verze souhlasim. Znemožnit koupi originálu a nabídnout místo toho facelift za dvojnásobnou cenu je dost zmrdská strategie. Já osobně bych byl u remasterů (a tohle nic jinýho neni) pro dvojí hodnocení. Samotný hry a zpracování remasteru. Každopádně tahle recenze je úplně mimo, kdybych Torment nikdy předtim nehrál, nevim o něm po jejim přečtení o nic víc, než na začátku. Teda krom toho, že v původní verzi nešly zvýraznit interaktivní objekty.
  • postcore
    tipujem, že gamesplay nebude, keďže celkom nedávno mali v retre originál. A čo sa týka fight clubu, to záleží od toho kto tam bude sedieť, ale predpokladám, že to hral akurát Vašek.
  • Proč sem stále cpeš ty svoje rádoby vtipné dotazy, dworkin? Je tu diskuze k perfektní hře, nechápu, z jakého důvodu ji stále dokola zapleveluješ nesmyslnými poznámkami.
  • taky si myslím, že je potřeba to srovnat se současnou špičkou. Když to srovnáš se Zeldou, tak to možná ani na těch 5/10 nevyjde, takže si myslím, že těch 5/10 ještě není vůbec špatné.
  • jeanczarny
    Hru jsem hrál kdysi (snad ještě na základce), neuměl jsem anglicky, nechápal co se tam děje a stejně jsem si to užíval. Původní verzi nevlastním, takže jsem EE edici proto koupil z fleku. Běží mi to na současných systémech aniž bych musel modovat a přidává to pár prvků, které zpříjemňují hraní. Nový obsah jsem nečekal a ani bych ho nechtěl, jinou grafiku či textury ve vyšším rozlišení nepotřebuji. Chci si to prostě zahrát v původní formě, jen oprášený a mírně vyleštěný...a to jsem dostal.
  • Mhm. To víš, že jo. *3*
  • Ne, jen prirozeny vyvoj jazyka.
  • Tak ono vedle hitů jako Zelda(97%), Persona 5(94%), to opravdu působí jako čistý mediocre....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit