Přejít na výpis diskuzí
Planetary Annihilation oživí tradici grandiózních RTSek
20.8.2012 | Petr Poláček
50 příspěvků
-
No nevím jestli zrovna roztomilá grafika sedí k válečné RTS kde používáš asteroidy k ničení planet. *1*
-
Přesně, ta grafika mi příde roztomilá a sedící k tomu. *3*
BTW sem tu jediněj koho ten pohled na tu planetu připoměl Spore? *1* -
Tohle konečně vypadá jako nástupce TA a novějšího SC. Né jako to SC 2, což byla hovadina pro děti od 5 let. *7* Moc se těšim a doufam, že to nezvrtaj. *14*
-
No, to je taky pravda :) každopádně já jsem takovej ten typ člověka, co se rád kochá... na druhou stranu je pravda, že pokud bude dobrá hratelnost, tak tuhle grafiku překousnu :)
-
Určitě by se našli i další videa nejen od valve... ale očividně se všude najde nějakej člověk, kterej normální otázku musí rozpitvat do podrobností a zavést její podstatu úplně jiným směrem...
-
sory překlep, ne tahové, ale takové :D
-
Ten nápad s využitím vesmíru, jako dalšího bojiště se mi moc libí!
-
video od valve bych do toho netahal..
-
No co se tyce grafiky, tak i pokud zustane v teto podobe, tak ti to bude celkem jedno, ja mam doma Supreme Commander: Forged Alliance na nejvysi detaily a stejne hru ovladam prevazne pres mapove UI. Jelikoz na kochani se jendotkama proste nemam cas. Ale uvidime jak to dopadne. Necham se prekvapit. :)
-
Jak jsem řekl, tohle nemusí bejt "gameplay" video, ale pouze video které nastíňuje herní prvky... viz například videa pro Portal 2, byla výsledná hra taky kreslená?
Příklad: http://www.youtube.com/watch?v=uL1ugeuuyAE&feature=related -
připadaj ti ty planetky realisticky velké ?
-
Nevíte jestli by finálová verze měla bejt v takovýhle "komiksový" grafice a nebo je zde jen pro účel ukázání konceptu herních mechanik a ve finále bude realistická? :)
-
Abych ti pravdu řekl tak je mě úplně jedno jak to vypadá. Pokud se to bude dobře hrát ať je to klidně i černobílé.
-
Protože se nám to líbí.
-
shut up and take my money! *15*
-
jo! ja si rikam odkud mi je povedomy Mavor :).
-
Jo tahové a ultimativní ... také jsoui skoro před vymřením
-
Jak sem si přečetl to méno ... John Mavor, šel sem do kolen. Už sem se tak dlouho nezasmál. Si představte, že přídete do kanceláře a tam místo člověka na židli sedí veliké dělo.
Každopádně BRING IT ON!!! -
asi pujdu do $50 :P.
-
stojí mi !