Přejít na výpis diskuzí
Planetary Annihilation oživí tradici grandiózních RTSek
20.8.2012 | Petr Poláček
50 příspěvků
-
No, pokud tahle věc vyjde a bude funkční, tak třeba přestanu hrát Total Annihilation *1* *1*
-
PROC ? Proc maj tendenci delat z tech RTSek detske lego hry ? Kam se podel vzhled a obsahlost Supreme Commandera ? Proc jsou ted vsechny bojove jednotky slozene z pestrobarevnych kosticek ? Ach jo... :-(
-
:) Chraňte vůdce .... No ten element zůstane . Ještě by se mohl schovávat v základně odkud by i s financemi mohl prchat na další měsíce a planety . Jako kompenzace rushování a ultimativního technologického vývoje , kdy nemáte obranu před několika atomovými střelami mi to připadá životnější než ultimativní titánský robot ...
-
To EA skoro zabylo RTS žánr , když utopili Westwood a nepochopili , že jejich dálkově ovládané cirkusové medvědy už opravdu nikdo nemusí .
Bitvy v TA a tím pádem celou Annihilation jsem nikdy nemusel , možná i kvůli tomu prehistorickému 3D provedení , kde létalo hejno trojúhelníků , ale je na čase s RTS něco zásadního udělat ..... -
zeby nastupce supreme commandera... ne jak ta blbost dvojka
-
Konečně zase nějaké klasické RTS, já si říkal, že v dnešní době už žádná tahová nevychází, a konečně je to tu ! Moc se těším :)
-
Šmarjá, to musí být něco jako splnění sen mnoha příznivců RTS. Obdivuju, že jsou to lidi schopni všechno "uklikat" :-)
-
http://springrts.com/
-
trololol konecně pořadná rts *1*
-
hazim penize na monitor a nic se nedeje!