Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • fizola
    Super, dik za info, prave to ťahám na steame tak pozriem :D
  • Fronta tam v podstatě je, protože když dobyješ území, který nenavazuje na tvoje tak se nezapočítávaj bonusy a nejsem si jistej, ale asi se tam nejde ani spawnovat.
  • Pro ty co hrajou na steamu jsem nasel tuhle skupinu

http://steamcommunity.com/groups/Planetside2cz
  • Odulin
    Jj díkec za info. Já hrál jen něco málo přes hoďku a rozhodně jsem fragoval a pěkně si zahrál i se základní puškou. Ok, tak to jsem určitě nehrál naposledy.;)
  • Já vím, že je to MMOFPS, ale mě tam chyběl důvod, proč vůbec bojovat. Tak jako v BF2. Myslim, že by bylo zajímavější, kdyby v určitém sektoru museli hráči udržet klíčové pozice a tím sbírat určitý počet bodů...po dosažení limitu by se sektor bloknul pro frakci a třeba 2 hodiny zůstal zablokovanej.
    Tak by mohlo být možné útočit jen na sektory které "jsou na frontě" a ne že když má jedna frakce dobitou 3/4 mapy, tak jim enemáci zaberou základnu hluboko ve vnitrozemí (protože její hráči jsou jinde)
  • Super hra a super přístup. Ale už by to chtělo nějaký nový update začínám se nudit. *4*
  • ja jsem si rikal, co to tam strilim za komouse s CZ ve jmenech a oni to tatari *1*
  • Mne to od zaciatku priserne laguje, ked sa predomnou objavia vojaci tak laguju tak 2-3m skoky niekedy aj 5m. Nedaju sa tym padom trafit. Robi mi to na vsetkych servroch. Mam Phenom II x4 945 ,4gb ram a AMD HD6950 2bg ddr5. Hravam aj CSS a bez problemov, takze internetom to nebude. A nastavenie grafiky mam vsetko na LOW. Mate s tym niekto skusenosti? *13* *13* *13*
  • brezinaservis
    hned první hraní na mě zapusobila parádní atmosféra,vyvážené prostředí,skvělý přitup F2P,zatím velice kladné hodnocení na tuto gamesu,jen tak dále!! PS.druhá stránka věci je viz.titulek,sám jsem nahlásil 3aimboty,retardi co lidem kazí zábavu tu budou pořád smrdět.
  • Ehm, kolko vas tam je ? Pretoze na Woodman servery je u Terran Republic cca 450+ CZ/SK hracov v Tartarus Division.
  • pokud ma nekdo zajem tak asi nejpocetnejsi ceska komunina je na serveru miller/vanu.
    www.myth.sk .
  • slabá grafika? mozno si hral na najmenšej grafike :D (síce to stále vyzerá pekne stači len 2,3 možnosti dat na max) keď chceš aby to bolo reálnejsie chod hrat armu... lebo taktika závisí od ludí či spolupracuju ci nie a nie od hry... a outfit pomoze ked hrás s hrácmi ktory chcu hrat tímovo a nie bezhlavo ...
  • Ja som si to stiahol a skúsil. Ale som lamka. Dosť často neviem čo mám robiť alebo kam mám ísť. Viem, že na mape sa ukazujú miesta, kde sa niečo deje, ale vždy keď tam prídem tak len vidím, ako tam každý niekam strieľa a ja neviem kam a zrazu ma niečo z diaľky zabije :D Asi to nie je nič pre mňa :) Možno by ma to bavilo viac, keby som to mal s kým hrať a chodili by sme spolu.
  • hrajeme na woodman serveru za NC. stavte se na ts: planetside2.cz room NC
  • no to je pravda ale napr. pri lietadlách musíš kúpiť rakety aby si mal oveľa lepšiu šancu proti iným lietadlám a tankom. asi terrani už majú na začiatku neviem nehral som za terranov
  • hodne slaba grafika, animace, kyčovita sci fi stylizace, nesmyslny pechotni boj. v budoucnosti by se takhle nebojovalo lol. takhle se bojovalo mozna v 16 stoleti kdy se stretli tisicky muzu na louce a rozdali si to hlava nehlava. Od te doby se technika a vojenska taktika nekam posunula.
    Taky když ve hre kde je tisicka lidi nepanuje prisna hierarchie jako v armade, bude zažitkem z boje/ze hry akorat totalni chaos a nepomuze vam ani clenstvi v nejakem outfitu.
    2/10
  • Zayl
    To je sice pravda na zbraních pro pěchotu (do určité míry), ale rozhodně to neplatí pro vehikly a rozhodně rozhodně to neplatí pro letectvo. Stíhačky jsou největší pay to win této hry, kdy základní model neudělá lautr nic ani s velmi zkušeným pilotem a vylepšený model vymlátí sám malý tankový konvoj a to ještě jednou rukou.
  • na to aby si kupil lepšie zbrane atď. musíš hrať veĺa ... ale myslím že to pri f2p je normálne..
  • ales.smutny
    Jde to v poklidu i bez placení. Sice se podíváš a uvidíš, že zbraně jsou hrozně drahé, ale tady platí, že nové zbraně nejsou lepší, ale prostě jiné. Navíc ty základní jsou samy o sobě solidní, já se držím upgradování základní pušky, protože mi sedla. A to upgradování provádím jen za virtuální měnu.
    Jasně, trvá to mnohem déle, než když si naklikneš za reálné peníze jaký chceš update, ale není v tom kvalitativní rozdíl oproti těm, kteří zaplatili za eura. Kromě estetických věcí jako je kamufláž se jde proexpovat ke všemu, co jde koupit za eura. Ale dopředu tě tady nežene ani tak odemykání nové upgradu nebo dalšího levelu schopnosti, jako ta hra samotná. Budeš mít radost, až si vyděláš třeba na foregrip k pušce, aby ti nelítala, ale bez něj se nebudeš cítit méněcenný či ochuzený :)
  • Odulin
    PlanetSide2 jsem o víkend jen letmo zkusil a byl jsem dost mile překvapen. O to víc potěší, že s těma šmejdama moc nepáraj. Může mi někdo krátce osvětlit, jestli lze plnohodnotně hrát i bez placení, tak abych měl šanci proti platičům a jestli mě to bude stát případně hodně času atd. Díkec;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit