Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • brezinaservis
    hned první hraní na mě zapusobila parádní atmosféra,vyvážené prostředí,skvělý přitup F2P,zatím velice kladné hodnocení na tuto gamesu,jen tak dále!! PS.druhá stránka věci je viz.titulek,sám jsem nahlásil 3aimboty,retardi co lidem kazí zábavu tu budou pořád smrdět.
  • Byl jsi přistižen, bude ti ustřižen
  • Odulin
    PlanetSide2 jsem o víkend jen letmo zkusil a byl jsem dost mile překvapen. O to víc potěší, že s těma šmejdama moc nepáraj. Může mi někdo krátce osvětlit, jestli lze plnohodnotně hrát i bez placení, tak abych měl šanci proti platičům a jestli mě to bude stát případně hodně času atd. Díkec;)
    • Je to jednoduchý: Zkus si všechny třídy a vehicly a rozhodni se, co tě nejvíce baví a pouze do toho ze začátku investuj certy (herní body). Nevyplatí se ze začátku investovat do všeho. Taky si projdi ofic. forum, kde najdeš řadu varování, která "vylepšení" jsou na nic a která se naopak vyplatí.

      Sám bych ocenil možnost přerozdělit aspoň jednou všechny investované body, abych je mohl investovat jinak.
      • XorxoxTalarius
        To mi pripomnelo jak jsem omylem koupil kanon do stihacky za herni menu :D

        Nevis jestli se to da vratit? Ze bych si koupil rotacni kulomet :D
        • Právě že nedá. *9*
    • na to aby si kupil lepšie zbrane atď. musíš hrať veĺa ... ale myslím že to pri f2p je normálne..
    • ales.smutny
      Jde to v poklidu i bez placení. Sice se podíváš a uvidíš, že zbraně jsou hrozně drahé, ale tady platí, že nové zbraně nejsou lepší, ale prostě jiné. Navíc ty základní jsou samy o sobě solidní, já se držím upgradování základní pušky, protože mi sedla. A to upgradování provádím jen za virtuální měnu.
      Jasně, trvá to mnohem déle, než když si naklikneš za reálné peníze jaký chceš update, ale není v tom kvalitativní rozdíl oproti těm, kteří zaplatili za eura. Kromě estetických věcí jako je kamufláž se jde proexpovat ke všemu, co jde koupit za eura. Ale dopředu tě tady nežene ani tak odemykání nové upgradu nebo dalšího levelu schopnosti, jako ta hra samotná. Budeš mít radost, až si vyděláš třeba na foregrip k pušce, aby ti nelítala, ale bez něj se nebudeš cítit méněcenný či ochuzený :)
      • Odulin
        Jj díkec za info. Já hrál jen něco málo přes hoďku a rozhodně jsem fragoval a pěkně si zahrál i se základní puškou. Ok, tak to jsem určitě nehrál naposledy.;)
      • no to je pravda ale napr. pri lietadlách musíš kúpiť rakety aby si mal oveľa lepšiu šancu proti iným lietadlám a tankom. asi terrani už majú na začiatku neviem nehral som za terranov
        • nemají, výbava je u všech stran ze začátku stejná.
      • Zayl
        To je sice pravda na zbraních pro pěchotu (do určité míry), ale rozhodně to neplatí pro vehikly a rozhodně rozhodně to neplatí pro letectvo. Stíhačky jsou největší pay to win této hry, kdy základní model neudělá lautr nic ani s velmi zkušeným pilotem a vylepšený model vymlátí sám malý tankový konvoj a to ještě jednou rukou.
        • Taky si na to kdekdo stěžuje a taky to doufám změní. Stíhačky jsou moc silné.
          • Mě na jednomístné stíhačky většinou stačí lehký kulomet za HA... většina hráčů, jak začne chytat dmg tak zpanikaří, případně rovnou odletí *5*
  • Pro ty co hrajou na steamu jsem nasel tuhle skupinu

    http://steamcommunity.com/groups/Planetside2cz
    • supr, díky za info *3*
    • fizola
      Super, dik za info, prave to ťahám na steame tak pozriem :D
  • Ja som si to stiahol a skúsil. Ale som lamka. Dosť často neviem čo mám robiť alebo kam mám ísť. Viem, že na mape sa ukazujú miesta, kde sa niečo deje, ale vždy keď tam prídem tak len vidím, ako tam každý niekam strieľa a ja neviem kam a zrazu ma niečo z diaľky zabije :D Asi to nie je nič pre mňa :) Možno by ma to bavilo viac, keby som to mal s kým hrať a chodili by sme spolu.
    • U mě je to to samé. Jsem hráč Battlefieldů a na velké mapy jsem zvyklý. Jsem také zvyklý na vehicly a na podobný způsob boje, jaký je v PS2. Přesto jsem hlavně na začátku byl dost mimo. Pomohlo mi mj. toto:
      1. Neustále sledovat pohyb a střelbu mých spolubojovníků. Kam někdo běží, kam někdo střílí, tam je asi nepřítel.
      2. Dávat si své osobní waypointy. To se dělá snadno: otevřeš mapu klávesou "m" a pravým tlačítkem myši na příslušné místo a výběr waypointu. Často se spawnu čelem od bojiště a mám ve zvyku běžet na druhou stranu, než bych měl a waypoint v tomto pomůže. Pomůže taky hodně při létání, kdy moc není čas sledovat mapu.
      3. Naučit se základy hry - k čemu jsou generátory, co jsou ty kóty (A, B, C) a jak se zabírají, jaké jsou druhy základen a jak je obsadit = to každý pochopí leda časem, anebo viz návody na youtube.

      PS Hraju na serveru Ceres nick MrAA, strana Terrani. Kdo chce, přidejte si mě.
  • Možná by se taky mohli podívat na jasně nevyvážené strany - především Vanu jsou skoro cheat. Mají nej. zbraně, nej. stíhačky, nej. tanky. *7*

    Já hraju primárně za Terrany, ale zkusil jsem si i Vanu (rank 10) a to co jsem viděl, bylo dost vtipné až smutné, protože takový disbalance jsem nečekal.
    • http://i.imgur.com/pWjJb.jpg
      • Ty lidi jsou fakt pitomcí *15*
    • Magister_Peditum
      To je jedno, jestli se do PS2 pustím (nejprve si budu muset trochu vytunit počítač), tak jedině za Terranskou federaci - prostě si nemůžu pomoct, ale vidím v nich kluky z Hvězdný pěchoty. *15*
    • Tak menší disbalance tu je, a právě s Vanu, ty jejich zbraně jsou extra přesný (což je podle Lore správně), nejhorší mi přijdou terranské, sice velká kadence, ale účinnost a přesnost pomalu žádná... což mě stejně jako hráče za TR neodradí *1*
      • +1
        Vždy jen za TR! ...i kdybych měl po ostatních střílet jen z praku. *4*
    • trolo
      1 VS - kazdy kto vie point and click tak nech ide k nim. zbrane vobec nekopu, najvacsia bullet speed, vysoky rof. najmenej bullet drop, najlepsi tank a lietadlo. v noci je ich najhorsie vidno

      2 TR - nerf VS, NC is ok. sincerely your TR. spray n pray zbrane. najlepsi tank vs pechota. vs vanguard je horsi. lietadla po uprave sa chovaju vsetky rovnako az na par vynimiek. v tech teste a closed bete sa kazde chovalo uplne inac a bolo to citit. teraz to je rovnako. vanu ma najviac ovladatelnejsie a najsilnejsie rocket pody, NC moze najdlhsie plachtit pri vysokej rychlosti. mosquito mi pride ako stred medzi NC a VS.

      3 NC - len nerf nerf nerf a este kazdy place ze nerf viac. najmensi dps zo vsetkych, a high damage je ti naprd ked ho mas viac tak o 5% co je nic ale kadenciu pomalsiu o 50%. nevyvazene. ked uz kadencia pomalsia o 50 tak nech je aj damage o 50 viac aby to kompenzovalo ze musis trafit ale ked trafis tak boli. NC ma akurat najpomalsi afterburner speed decrease takze vydrzite dlhsie plachtit a tank ma stit. sekundarne zbrane pre tank su nahovno, VS ma 100x lepsie a silnejsie. NC malo mat ako jedina strana brokovnice ale nakoniec to ma kazdy a este lepsie ako NC co ma byt najvacsi dmg hard hitting strana.

      a to ani nekomentujem ako fajne sa ta farmit s OP rocket podami na lietadlach. je to na smiech. tato hra potrebuje poriadny balance
      • NC tank je spíš potitank. Ale z vlastní zkušenosti me příjde TR tank lepší. Proč protože máš dual kanon a když tam narveš explozivní munici tak to pěchotu nádherně trha a vzhledem k tomu že je více pěchoty než tanku příjde mě to výhodnější. Navíc Tr tank je oproti NC menší rychlejší a agilnější, boky a zadek a snad vršek mají stejně panceřovaný, NC má tak o 10% lepší čelní armor. N ma na 6-15 sec nesmrtelnost což je fajn ale TR ma zase deploy co zvedne nabíjení kanonu o 50% proti pěchotě s explo kanonem humus a vyndavá tím pěkně i NC
        • deploy tanku je víceméně sebevražda... tank musí být maximálně pohyblivý, aby měl šanci aspoň chvilku vydržet, když vezmu v úvahu, jak papírové tanky jsou v téhle hře.
    • Osobně jsem si nějakého velikeho nebalancu nevšiml
      letadla mají prej nejepší, tank je vzlaštní že mžuže uhýbat do boku ale má zase pevnou hlavěn. A neděla nějaké extra problémy.
      Podle oficialního lore mají mít nejhorší pěchotní zbraně ze všech frakcí. Nevím nehral jsem přímo za Vany ale nepříjde mi že hitujou nějak extra moc. Ale nadruhou stranu když po mě palí nějakej hošánek v přilehlém obleku je většinou rychle poznat kde stoji protože ten laser efekt je fakt stupidní a je vidět na hony daleko
      • Vanu těžký tank je skoro dokonalý. Je hrozně flexibilní. Zatímco s Terranským prowlerem pořád o něco zadrhávám a trvá mi věčnost, než otočím hlaveň, u Vanu tanku se s celým tankem otočím mnohem rychleji. Vanu tank taky v pohodě přejede menší překážky, zatímco s terranským tankem se dost často zaseknu. Terranský tank má ale podle mě lepší primární dělo, ale Vanu se zase umí rychle vyhýbat střelám.

        Zbraně Vanu jsou jasně lepší než terranské. Především skoro "nekopou" a jsou tedy dost přesné. DMG mají také dobrý. Mají též dobrá mířidla a jejich zbraně se hodně rychle přebýjí (ale mají zase méně ammo v zásobníku, což ale tak moc nevadí). Laser jde sice vidět, ale totéž platí o střelách ostatních frakcí (NC má modré světlo od střel, TR červené, všechny tři jsou dobře vidět).

        Vanu je jasně nejlepší ze všech frakcí. Ale já za ty šílence a zrádce stejně nikdy nebudu hrád. Ať žíje Terran Republic! *4*
        • Republikový zbraně žádnou světelnou stopu nemaj...protože používaj výhradně projektilový
          • Mají, se podívej. *3*

            Není tak výrazná, ale je tam a je dobře vidět.
            • Ale možná jsem slepej...příště se na to zaměřim .)))
            • fakt jsem si nevšiml...možná v BETĚ dřív, když se tak o tom bavíme teĎ tak se mi dere v paměti na povrch že jsem vídával nějaký červený záblesky...ale teĎko fakt ne...ani v noci kdy je celkem slušnej ohňostroj...
          • Leda tak nějakej kanón od MAXe
        • "hráD" ... je dobře, že u Vanu nejsou takový nevzdělanci... to bych musel změnit frakci
          • Docela trapný překlep no... Když se ale podíváš na moje příspěvky, tak uvidíš, že můj pravopis je pořád o dost lepší než 90% členů tohoto fora... *3*
    • Ještě bych dodal, že je naprosto NUTNÉ, aby dali do hry nějakou dobrou anti aircraft zbraň, anebo a lépe oslabili účinnost letadel na pozemní cíle. Nechť si stíhačky bojují mezi sebou, ale není přeci možné, aby stíhačky byly extrémně účinné proti pozemní i vzdušným cílům a proti pěchotě a přitom aby neexistovaly žádné dobré pozemní zbraně, které by je zlikvidovaly.
      • AA zbraň tam je...Heavy Assault může mít AA raketu stejně jako maj stíhače...to si třeba s Terranskou stíhačkou poradí levou zadní...
        • jo je tam a stoji 1000 certu kolik lidí si to koupi? minimum :D
          • No já nevim...mě sundavaj docela často...vůbec bych se nebál číct že takových 30% šmejdů co mě sundá to udělá právě AA raketou, zrovna dneska mě to donutilo tu hru i vypnout...jak mě to sralo ))
          • asi tak...
  • Super hra a super přístup. Ale už by to chtělo nějaký nový update začínám se nudit. *4*
  • hrajeme na woodman serveru za NC. stavte se na ts: planetside2.cz room NC
  • No já teda nevím, zkoušel jsem všechny strany a RP mi přijdou trochu OP ty jejich zbraně jsou fakt disbalanced. Ať jsem zamířil kamkoli, všechno padlo. Hlavně za ně hraje každý hňup a tak to vychází 4 RP na jednu ostatni rasu *12*
  • Hrajete někdo za Republiku na Milleru?
    • Na Millerovi hrajeme za VS. Velká guilda Myth.
    • Ne, za Millera na Republice. *6*
      • Opravdu oduševnělá odpověď, tobě řikaj ve třídě "vtipálku" co?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit