Přejít na výpis diskuzí
PlanetSide 2 má pro vás jednu jednoduchou otázku
28.11.2012 | Aleš Smutný
123 příspěvků
-
S tím si dovoluji nesouhlasit, sniper je velká podpora týmu a jeden z nejlepších obranářů bodů. Hraji za něj nejraději a vím o čem mluvím. V otevřeném prostranství je téměř nemožné alespoň mě, zabít. Co se týče nepřátelských oblastí, když hacknete počítače pro vybírání vozidel a letadel + hackenete obranná děla a protiletadlovou obranu, tak je nepříteli základna k ničemu ačkoliv je ještě jejich. Vrátím se zpátky k obraně bodů. Nikdo jiný než sniper nemůže přetížit generátory štítu a obrana je velmi snadná a to i obyčejných bodů. Většina lidí vleze do budovy a dřepne si do rohu, kouká a čeká až se bod obsadí, mezi tím tam vejdu já, zamířím mu svojí optikou na hlavu a prásk, jedna rána a je dole. Samozřejmě musíte umět kombinovat neviditelnost s výdrží vaší energie, když vám dojdou baterky dřív než si zamíříte moc toho neuděláte. Nehledě na podporu z dálky. Zrovna včera jsme nemohli obsadit jeden bod, vylezl jsem na vyvýšené místo tak abych viděl na vchody kudy chodí nepřítel, během 4minut jsem měl přes 15killů. Díky mě se bod povedlo obsadit, protože díky mému zdržování nepřítele tam stihlo vejít spousta spoluhráčů. To je co se podpory týmu týče.
-
Musíš si koupit mobilní spawner (50 Certů) a dát jsi ho na Sunderer a pak mačkej B.
-
lidi.jak se rozloží to podělané mobilní vozidlo co se rozloží za nepřátelskými liniemi do přenosného teleportu ?? jezdím s tím jak blb *16* v nastavení je napsáno B nebo Y ale mačkám a nic. nejde mi rozložit ! *13* myslím že se jmenuje sunderer bo tak
-
2. Co se toho FPS a stareho PC tyce tak to neni uplne pravda. Da se z toho vytahnout dost slusna plynulost, jen to maji jeste docela nedoresene - je potreba otevrit soubor UserOptions.ini a nastavit stiny, efekty, svetla a takoveto velke fps zrouty na 0 (vypnout - herni menu umoznuje nastaveni pouze na low coz nestaci, v tom konfigu to jde takto i vypnout tou nulou). Dale render distance na 1000, fov na 45 a nakonec v ovladacim panelu nVidia si udelat profil pro tuto hru a v nem nastavit vsechny volby na vysoky vykon. Takto jde dosahnout naprosto plynuleho fps i na hodne shitoznich PC.
Mimochodem vtipne je, ze hra i na maximalni detaily vyuziva zhruba 50% jak CPU tak GPU vykonu meho PC, proto jsem resil tyto tweaky - maji to zatim tezce neoptimalizovane a nedokaze to ani spravne vyuzivat systemove prostredky takze tvrdit ze, ze bez nejnovejsiho pc si nezahrajete je zatim trochu predcasne. Pokud ti vyvojari nemaji obe ruce leve tak to snad casem zoptimalizujou. -
zkus se domluvit na Planetside2.cz;)
-
No já mám. Ale je trestuhodné, že ve hře není žádná možnost migrace postavy. Člověk by aj přešel někam jinam, jenže to znamená vzdát se všeho dosud odemčeného, kor když máš ještě třeba předplatné nebo tak. To se potom nikomu nechce vzdát těch peněz.
-
Jediny co muzes ztratit vyzkousenim je cas. Chce to ale poradny pocitac. Ja osobne sem na lagy po 46 hodinach hrani jeste nenarazil.
-
Poznáš tam nejaký cz/sk oufit na Woodmanovi za Vanu?
-
Nevite kde najdu ulozene Screenshoty.
-
Naprosto genialni hra. Super sci-fi megalomanska architektura
-
Zkusím si vás vyhledat *3*
-
Když poběžíš v chumlu deseti lidí, stává se z šance 1/1, že tě zasáhne sniper hned šance 1/10... tím...
-
I když si zaplatíš třeba milion, stejně ti na 200m hlavu prošpikuji první bolt-action snipou za 100 certů *3*, a ani nemusím platit. Jedniný, co ve hře jinak než za prachy nezískáš jsou kamufláže a další různý fashion.
-
Tak jsem nahral cca 20 hodin od vydani, mensi review:
1. HRA NENI PECHOTNI AKCE - pokud se vam nelibi styl Battlefield 1942/2/2142, tak ani neuvazujte o instalaci, je to zbytecny. Tohle bych zduraznil over9000x. Pokud se vam nelibi presouvani se do akce 5 minut, myslenka jednoho cloveka ve vedeni a tymova spoluprace... nema cenu to ani zkouset. (Chtel bych upozornit, ze jsem dlouholetym hracem BF2 a BF2142, kde me prisel koncept squadu a commandera za snad nejgenialnejsi vec v novejsich FPS... proto zrejme budu lehce zaujaty proti CoDkiddies a novodobym BF hracum)
2. "MAM NIZKY FPS, JE TO STUPIDNI HRA" - Poridte si lepsi pocitac (hlavne pameti a CPU), pripadne vyuzijte neco jako "CPU unparker" (me pomohl zvysil FPS o 100% a da se v klidu hrat). Druha vec je, ze u vetsich bodu je pomerne snadno treba 200 lidi. Tam, pokud mate 3-5 let stary PC, to proste bude lagovat at chcete nebo ne. Jdete s dobou, udelejte si radost pod stromecek v podobe novyho 4-6jadra a par giga ram.
3. ZABIL ME NEVIDITELNY NEPRITEL - Neocekavejte, ze kdyz se spawnete na fronte, ze jste v bezpeci - muzete se spawnout v zakladne, ktera je zrovna dobyvana 20 tanky a pochopitelne zarvete behem par sekund
4. SNIPERS ARE SO OP - pokud vas zabiji na jednu ranu, dali vam headshot - nestujte, hybejte se, hlavne pokud vite ze jsou pobliz nepratele. Stani je vase chyba. Nekempit! Sniper jinak potrebuje cca 2-4 strely do tela (zalezi jaka frakce, vybava a class) na zabiti.
5. PAY TO WIN WTF - Ani nahodou, uplne vsechno je dostupne POUZE za cert points a zbrane se lisi uplne minimalne (az na vyjimky u vozidel a napr. hellfire u ESF letounu, kde ma kazdy jine zamereni). -
Přesně...mě to baví víc než BF3, člověk nesmí hrát moc osamoceně...pak to trochu ztrácí
-
Čim?
-
Proč dospělích? děti to hrajou častějc takže budou mít víc zkušeností s hrou a tudíš budou tvořit lepší spolibojovníky. V neděli sem hrál s partou lidí kterejm velel kluk podle hlasu tak 15 až 18ti letej, a pod jeho velenim se mi dařilo dobře a byla to zábava. Docela se i zdálo že tý hře rozumí.
-
Hraju to asi tejden, max 2 hoďky denně kromě neděle kdy sem hral celej den, a pondělka kdy sem nehrál vůbec Protože nebyl čas (práce + koníčky) Mám zatim nahráno asi 14 hodin, takže sem docela začátečník. + je to kromě multiplayeru mass effectu 3 moje jediná Online herní zkušenost, takže nejsem ani žádnej mistr online her, + většinou spíš hraju RTS a RPG občas nějakej leteckej simulátor. Do hry sem zatim nevrazil ani korunu, protože se i zdá že ty věci co si tam můžeš koupit sou spíš kosmetický. A přez to všechno hraju dle mího celkem úspěšně a baví mě to. Hraju těžkou pěchotu na serveru Lithcorp za červený. Nevšim sem si že by tam byl někdo nějak podezřele lepší než ostatní. Ano většina sniperů mě dostane na jednu ránu. ale od toho to sou ku*va snipeři, a od toho taky nikde neběhám sám ale snažim se držet co největšího davu červenjch, čimž snižuju pravděpodobnost že si sniper vybere zrovna mě.
-
Máš možnost si všechny zbraně vyzkoušet. Uvidíš, že nejsou o moc lepší. Většinou jde o to použít správnou zbraň na správným místě. Zbraně je taky nutný za certy vylepšovat. Pak už se dá hovořit o nějakým rozdílu, ale vylepšovat za certy můžeš všechny zbraně.
-
Až hra pojede několik týdnů, tak už bude jedno jestli si ty zbraně dotyčný nafatrmil nebo koupil.
Prostě jak je ve hrě systém: skill + gear, tak začátečníci vždycky budou zprvu dostávat víc do těla než ti, co mají nafarmíno/koupeno.