Přejít na výpis diskuzí
PlanetSide 2 má pro vás jednu jednoduchou otázku
28.11.2012 | Aleš Smutný
123 příspěvků
-
Dost záleží na tom, jakým fps ty dáváš přednost. Pokud si spíše pro neustálou pěchotní akci, pak tohle není úplně pro tebe. Napiš, jestli teda budeš chtít, jaké fps hry máš za sebou a které tě třeba hodně bavily.
Třeba já mám za sebou všechnomožné, ale nejvíce mě bavil Battlefield 2 a Planetside 2 mě velice baví, neboť je to docela podobné BF2 co do způsobu boje, dokonce i co do grafiky apod.
Samozřejmě tahle hra nemůže vyhovět všem hráčům. To je naprosto jasné. -
koukal sem vubec na vyber na zbrane? kdyz dotoho narvu 1000 dolaru mam takovej vyber zbrani a muzu novacky strilet jednou ranou. tak to prr kdyz budem mit stejne moznosti teda zbrane jen za hrani ok beru sem novacek narazim na zkusene. takhle narazim na nabusene a zaplacene
-
ja sem taky na woodman, ale u terranu v outfitu TARC (360 lidi)
-
teď záleží, kolik lidí baví tvůj koment a kolik lidí pochopilo, že ti maj dát + za to, že je to baví *1*
-
hodně lidí je na EU-Woodman...a frakce Vanu Sovereignty;)
-
No mate recht asi jsem trochu s tim svym unahlenym hodnocenim prestrelil. UI a ovladani je sice dost BF3 ale tam jinak podoba konci. Ze by me to ale bavilo porad rict bohuzel nemuzu.
-
Všechny zbraně lze získat i jen za certy, tedy jen za hraní. Kdyby byly jen za hraní, tak budeš zase brečet, že to jsou nolifeři apod.
-
nesmis hrat sam, joini se do nejakyho squadu a nasleduj waypointy :) a pak jeste tam je jakejsi "outfit" coz by melo byt neco jako klan :P
-
prosimvas muzete me tu pomoci +- ukazat kolik lidi ta hra bavi? me to prijde dost o nicem tak jen takovej test.. dekuji za klikani..
-
hru hral a je tam krasne videt kdo si plati a kdo ne kdyz zacnu hrat a sejme me hrac ani nevim odkud najednu ranu sniperkou. ze zacatku to jeste slo ale s pribyvajicim casem je to horsi a horsi opravdu skoda ze to neni model zaplatit za hru 800 a hrat nez zdarma a narazet na platici nadcloveky
-
Velká česká komunita je na serveru Miller za VS.
-
,,dospelich,, ? takove nenajdes
-
Mám staženo, až dorazim z práce tak to testnu, na jakej server mám teda jít ? *5*
-
Hru jsem nainstaloval, spustil a zjistil jsem, že nelze namapovat dodatečná tlačítka na mojí "WoW Cataclysm Gaming Mouse", což pro mne bylo zklamáním. V drtivé většině her s tím není problém. Počkám pár týdnů jestli s tím něco neudělají.
-
Ver ze bych byl radsi kdyby to bylo klasicky pay to play a ne pay to win. Bohuzel mi nikdo na vyber nedal.
-
www.myth.sk
server miller
frakce Vanu -
Nechápu proč má každej hňup tendenci se vyjadřovat k něčemu co čemu nerozumí a co ani nezkoušel .))
-
Ono to tady uz vsechno padlo, takze to stejne nepochopis, ale zkusime to jeste jednou.
Kazdy hrac co ma mozek a skill zabije cokoli co mu na mape nekdo spotne a budu mnohem radsi, kdyz z hor bude spotovat infi diky tomu, ze krome spotovani bude schopen i nekoho zabit.
Placal jsi tu neco o braneni bodu.. zadna jina classa mi neposkytne absolutni bezpeci (!ne pred jinymi infis) s moznosti tak skvele obrany proti pechote. Ne kazda classa muze pri braneni behem par minut postrilet dvacet lidi co se snazi zabrat bod.
Nemluve o tom, ze infi je skvely na odstranovani medicu a engineeru co v zadnich liniich zvedaji mrtve/opravuje tanky. -
ehm... chybí mi tam "a" jako launcher, myslím :D
prostě spouštěč. V případě, že to máš přes steam, tak se podívej na stránky. -
Tutoriálových videí to má dost, jen je nehledej ve hře ale, přes luncher. Ale jinak mám rád lidi co si stěžují místo toho aby si dali trochu práce s hledáním :D