Přejít na výpis diskuzí
PlanetSide 2 má pro vás jednu jednoduchou otázku
28.11.2012 | Aleš Smutný
123 příspěvků
-
Netusil som ze opak najnevkusnejsej hudby ako je dubstep je dalsi najnevkusnejsi vrchol bieber. Good for u man, tvoj reperotar je dodazista siroky.
-
No na mé unlocknuté X4 650T/8GB/6870/ jsem neměl sebemenší problém .... vyjma problémů na EU serverech . Takže dost hríčů hledá zbytečně problémy u sebe místo aby se vrhla na EU podporu ...
-
" přijde ti normální hned takhle na někoho útočit? ".... v rámci Planetside - ANO ;)
-
Zpropadené EU servery .... když jsem zkoušel US Eastcoast servery tak jsem si docela zahrál , no zahrál ... spíš zmateně zaběhal .
Popravdě první MMO hra , která by skutečně potřebovala tutoriál než vás hodí na bojiště (a ti neoznačení neviditelní nepřátelé .... wow dneska hardcore) -
Diky za shrnuti, chvilku jsem nad PS2 premejslel, takhle aspon vim ze to neni nic pro me :)
-
přijde ti normální hned takhle na někoho útočit? Mně už se taky oposlouchá nějaká věc, kterou člověk slyší pořád dokola
-
Že bych chtěl znova sbírat certy...no nevim
-
Nie kazdy pocuva Justina Biebera ako ty ...
-
Jo, to UI je fakt stejně hrozný jako v BF3. Asi se hoši po dlouho době rozhodli, že mapa už se nebude dávat do pravého horního rohu, ale umístí jí do levého spodního rohu. Podle mě jasně špatné rzhodnutí. Umístění chatu ne nesmyslné, ale tradiční. Kéž by se UI dalo upravit.
Ta hra právě vyšla. Když vyšel BF3, musel jsem čekat půl roku, abych ho rozběhnul bez neustálého padání hry. Kromě toho ta hra stojí o 1000 Kč méně než BF3 a to nepočítám jeho slavné DLC.
Když už, PS2 na mě působí daleko více jako BF2 a ne BF3. Ale to je věc názoru.
Pokud ti běží dobře BF3, musí ti dobře běžet i PS2. Zkus poladit nastavení, zkus jiný server, zkus novější či jiné ovladače. -
Znáš tu "O koze a o voze"?
-
Teda já mám odehráno asi 20 hodin, ale do textur jsem ještě nezapadl *15*
-
To celkem jo, pokud se nemýlím, tak u fpsek ve hře je i signalizace co a jak zrovna využívá, a podle to by mělo být CPU docela často vytíženo (mám i7). Ale stejně tak GPU.
-
No a to je asi to jádro pudla že?! K čemu je ti hraní na max fps, když nejsou kolem hráči? *3*
-
No, mám ještě celkem dostačující počítač (Core i7 2.8Ghz, 4Gb RAM, Radeon HD 5870 1Gb) a na střední nastavení to jede docela dobře, mimo boje na cap 60fps, ale hlavně v nějaké zástavbě a pokud je více hráčů v okolí, jde to klidně i pod 20fps, což se mi zdá jako docela brutální rozdíl, v průměru mám tak 25-30fps, což sice stačí, ale i tak mě to párkrát zbytečně stálo život *3*
-
Kazdy kto spravi naky trailer na hru a drbne tam dubstep by sa mal zabit. Svet bude bez vas lepsi.
-
Na lithcorpu ma taky postavu, ale hlavní je Ceres :)
-
Tohle se nestava ani v bf3, je to jen pomylenej nazor lidi, co takovyhle hry nehrajou..
Nebo hrajou nejaky vadny DM s divne nastavenejma spawnama.. -
Pro ty, co by se o hře rádi dozvěděli něco víc do začátku tady je pár "instruktážních" videí.
http://www.youtube.com/watch?v=VVK1e4NwN0k&feature=g-all
http://www.youtube.com/watch?v=prf6DWXfIzg&feature=g-all -
Na Woodmanu je prý docela dost našinců. *3*
-
No kdyz vidis komplet stejne UI a ovladaci prvky jako u BF3/BFBC2 tak prvni co mi prijde na mysl je "klon". On to samozrejme neni klon jako klon ale nic to nemeni na tom ze ta hra bohuzel neni moc plynyla a moc dobrym dojmem na me nepusobi.