Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja jsem odehral asi 2 hodinu a uz se k tomu vracet nehodlam. Je to takovej rozmernejsi klon battlefieldu ale bohuzel mu to moc nejde.
  • Porty z konzolí jako GTA IV apod? Porty z konzolí jsou mnohdy horší než normální hry. Meh
  • Kozy
    Rambo :D , nejlepší když spadneš s drop podem k sundereru a vezmeš jich pár sebou.
  • uvedomujes si ze mas (asi) lowend notebook za cenu se kterou by sis na notebooku pred cca 5+ lety zahral maximalne hledani min? na high rozjedes pouze porty z konzoli a ne hry ktere se snazi rozvinout svuj maximalni potencial na PC
  • Pete.palis
    ono hodně záleží "kam" se spawneš;)...máš na výběr více bodů na mapě...pokud jseš Rambo tak prosím, hoď se mezi palbu na mapě...já raději bokem a ošefuju to technikou, nebo campingem na skalách;)
  • Geniální* Promiňte prosím... *3*
  • 50x50 Km
  • Já mám zatím odehráno 19 hodin a větší zásek jsem měl jen jeden. Jinak hra běží plynule a bez problémů i na mém dva roky starém notebooku (na min. detaily).
    Co se týče hry samotné, tak zážitek z masové akce je parádní. Za mě určitě palec nahoru.
  • Kozy
    ona právě ta herní plocha není 2x2 metry jak si ty asi myslíš.
  • Musim rict jako majitel Notebooku asus,ze na low detaily mi to jde 20 fps s bidou a jak rikal
    Mother_of_god nekam se respawnete a dead ..
    Jelikoz jsem to moc nehral tak pokud se to da nejak obejit tak to by bylo plus..
    Ale je to desne optimalizovany na asusy .. Dnesni hry rozjedu na high takze :D o sestave to to opravdu neni.
    A nechapu jak nekdo tohle muze prirovnat k Dishonored,ktera by mela byt stealth akce *7*
  • Kamošovy s toho padá hra po každých 30 minutách. *10*
  • Tak to se teda mýlíš. Toto není bf 3. *3*
  • smejki
    mně se hra neseká vůbec, ale mám poměrně zásadní problémy s input lagem
  • PlanetSide 2 je gineální hra. Jen málo her se jí mužýe vyrovnat např. Dishonored... *5*
  • smejki
    a podla mna bys to mal prve spustit
  • Mother_of_god
    Ak má byť pravda to čo píšu vo videu (stovky hráčov na mape) tak to bude podľa mňa hra na 2 sekundy...Spawn a dead
  • Co jsem viděl na fóru, tak tak tam aj rozebírali, že ta hra má problém využít pořádně procesor, případně více jader. Někomu se to prý seká i s i7.
  • Black_Hand
    to nebyl lag. to bylo posekavani. pochybuju, ze hra nebezi u klienta simulovane do doby nejake synchornizace. sekalo si mi to i na nejakem v podstate opustenem outpostu.
  • Kozy
    Tak tak, ty nároky nejsou až tak strašný
  • XorxoxTalarius
    No hra jako takova narocna neni, jelikoz jsem to mel vse dane na medium a vypadalo to skvele a hybalo se to svizne. Problem je podle mne ve zpracovani tolika hracu, jelikoz v momente kdy se nas vcera seslo par desitek, tak mi to zaclo cukat neskutecne a pokud si rychle neporadi s optimalizaci sitoveho kodu, tak to bude jenom horsi, cim vic lidi se tam pripoji.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit