Přejít na výpis diskuzí
PlanetSide 2 má pro vás jednu jednoduchou otázku
28.11.2012 | Aleš Smutný
123 příspěvků
-
*7*
-
lidi najdete si praci nebo brigadu abyste si mohli kupovat normalni hry a nemuseli hrat kazdou ptakovinu jen proto ze je zadarmo *13*
tohle vypada jak trapny mix mmo a strilecky pro nolifery. ani bych se nedivil kdyby to bylo japonske produkce -
Ještě poslední spam a pak fakt končim. K tomu webu, co si sem dal. Nemůžu si pomoct, ale co mě hrozně štve, že někdo si dá tu práci a má to štěstí, že má skvělou doménu a na webu samotném je pak úplný kulový. Setkávám se s tím pořád. Proč je ten web tak informačně impotentní? To je takový problém napsat nějaký trochu více na úrovni článek o nějaké hře, kor když tu hru člověk hraje? Proč si člověk dělá web, když ho má pak takhle holý? To fakt nepochopim... *7*
Klidně by stačil i tak nedostatečný popis, který jsem napsal třeba zde:
http://forum.raveclan.cz/viewtopic.php?f=7&t=789&p=9311&sid=99b5b415f6ca330352b401c741534577#p9311
*3* -
Pokud hraješ na serveru Ceres, zkus mi napsat: MrAA
Teprve začínáme, takže sotva mluvit o "schopném outfitu". Ale vypadá to, že hrát budeme. Komunikujeme po TS a snažíme se hrát týmově. Ale jak jsem psal, jsme začátečníci (někteří mají ale bohaté zkušenosti z battlefieldů). -
Nevim, ja hraju porad jako Lone Wolf a nemam problem, to vetsinou maji problem nepratele kterym se vyskytnu v zadech *5*
-
hledám schponou inteligentní partu nejlépe dpspělích CZSK hráčů v PS2, bohužel u vás jsem nenašel,mno nic asi jsem moc naročný , pokud má někdo nakjaký tip na dobře fungující CZSK outfit sem s ním
-
No ja to myslel tak ze to nema nic spolecneho s naorky hry, ale ze je problem v sitovem kodu
-
PS2 rozhodně není po technické stránce ještě dodělaný, to je jasný. Co se týká zobrazování, zkus si to nějak poladit. Já nemám ty problémy, co tu popisuješ. Letouny se mi zobrazují i v dalce. Tu a tam mi laguje nějaký soupeř - asi spíše problém na jeho straně. Upřímně, ještě jsem nehrál hru, kde by se vše vykreslovalo už v takové dálce. Podívejte se třeba na opěvované Guild Wars 2, kde se vám spoluhráč či NPC vykreslí třeba 10 metrů před váma. *8* Mimochodem v BF3 se vzdálené jednotky vykreslují dost pochybně. Se sami můžete přesvědčit na největších mapách, pokud BF3 máte... *3*
-
Tvůj text se mi nedaří úplně dobře chápat, tak zareaguju jen na to s tím tankem:
Píšeš, že tě někdo v Planetside 2 vyhodil z tvého tanku? Nebo jak to je? Pokud ano, obávám se, že si nehrál PS2. *3*
Ještě dotaz: Kolik lidí hraje BF3 na jedné mapě? Maximálně 64, že? A kolik PS2? *3* -
On je rozdíl v tom, že zatímco jedna hra má 64 hráčů na mapě, tak ta druhá má 2000...
-
Popiš nám, v čem vidíš chyby v dizajnu. Předem děkuju. *3*
-
Co jsem to jenom chtěl. Jo.
Zaprvé : Než začnete podívejte se na www.planetside2.cz . Na woodlandu (nebo jak se jmenuje) je Terranský Outfit čechů, mají vlastní TS.
Zadruhé : Síťový kód má ještě co dohánět. Pokud budete hrát za snipera, budou Vám před očima mizet nepřátelé, protože se prostě dostanou za hranici zobrazování. To samé platí i při leteckých bitvách. To si takhle minutu letíte, pohoda jazz a najednou se před Vámi na vzdálenost 10ti vteřin letu začnou zobrazovat vaše a nepřátelský jednotky. Iluze velikosti je ta tam. V letadle pak nemáte moc času na to, rozhodnout se odkud si nalítnete.
Doufám že ten síťový kód doladí, nebo alespoň prioritizují. Pokud sedim ve stíhačce, předpokládám že by se mi jako první měly oběvovat nepřátelský stíhači a letectvo celkově, né hromada pobíhajících vojáků. -
díky za hotnotný příspěvek
-
grafika je hodne špatna, taky animace a dizajn a jo, tohle umi battlefield taky a lepe *3*
-
Asshole much?
Až se probudíš tak zjistíš, že cokoliv infi udělá může udělat jiná classa lépe / stejně dobře. -
Zrovna jsem dostahoval a sotva jsem se spawnul už jsem byl mrtvy :D
-
http://www.southparkstudios.com/clips/385881/its-hardly-even-music
Kazda generace si proste musi najit svoji hudbu kterou budou predesle generace nenavidet :D -
Dubstep mi zas tak nevadil, ale poslední dobou je v každém druhém traileru, což se už začíná celkem zajídat. A to mluvím jen o těch dobrých skladbách. Ty horší, my jim interně přezdíváme "rámus z továrny", to nesnáším.
-
BF3 mi bezi dobre a problem s padanim jsem nikdy nemel. PS2 mi co se FPS tyce bezi bez problemu ale mam z toho pocit takovej nedobrej pocit permanentniho lagu a pechotni boj mi tam prijde absolutne nezazivnej a prkenej coz jsem asi vzhledem k poctu lidi na mapu mohl ocekavat ale to na veci moc nezmeni. A kdyz jsem se dostal k tanku tak me z nej hned nekdo vyhodil coz jsem moc nepochopil protoze byl puvodne prazdnej a ja do nej vlezl jako prvni :D Navic system ridic/strelec si rad zahraju v arme s nekym pres TS ale jinak mi to neprijde jako uplne super reseni.
-
az se trochu zlepsis, tak uznas, ze i infiltrator ma svoji roli.