Přejít na výpis diskuzí
PlanetSide 2 přechází na systém pravidelných týdenních updatů
10.1.2014 | Adam Homola
50 příspěvků
-
Osobně hraji sólo. Ale vždy se připojím k nějaké skupině či jsem velitem skupiny. Je to lepší, když pak bojujete. Člověk má přesně dané rozkazy a nepobíhá jako šílený po bojišti. Zrovna včera jsme zase dobývali zpátky území a bez spolupráce by nás nejspíš rozválcovali na kaši. A to nemluvím o tom, že kdybychom měli piloty Galaxy nějaké telata, tak cca 60 lidí pomře ještě před výsadkem. A tvrdit, že si to člověk sám neužije je nesmysl. Záleží, co je. Pokud bude "mechanik", tak bude mít práce na 3 týdny s opravou vozidel spřátelených jednotek a nebude mít čas, lovec tanků také nemusí být ve skupině, sniper taktéž ne. I medic může oživovat sám a léčit sám. Člověk jenom prostě nesmí chodit pěšky a při přihlášení jít autoaction pomocí výsadku do nejbližší vřavy. A pak už se jenom držet přeživších či naopak vítězů.
-
Tak a ted ještě zapracovat na optimalizaci. Hra je to výborná, ale na PC které si v klidu poradí s např. Battlefieldem 4 na high detaily bych od ps2 čekal trošku víc než 30 fps na medium. Pro me nehratelné
-
-
stejnej problém, i tu tupou Crysis 3 rozjedu na High/very high a todle tak na medium a este nic moc plynule (30-40fps).. a na medium uz to teda nějak extra supr nevypadá, a abych to hrál na svym kompu na low, tak to díky ne...
-
Na optimalizaci už před nějakym měsícem zapracovali dřív to pro mě bylo nehratelné jak se to sekalo v bitvách a usednout do kokpitu stíhače no to by bylo jednodušší si "hodit pod nohy granát". Dneska už mi to šlape v pohodě a to více méně na vyšší střední detaili.Myslím že i s 30 fps se to dá hrát.
-
-
s 30 fps se to hrát nedá... viš co, někdo je zvyklej na pravý střílečky a ty se na 30 fps prostě nehrajou, to spíš na 300fps dyž už něco (mě postačí 180fps pro supr zážitek a rozstřílení všech noobů)
-
-
no jo hateři, naklikejte tam ty mínusy jako by mě to mělo zajímat... si pařte klidně na 15fps jako já v roce 90, já vám to neberu, ale nechtějte mě potkat s 4x takovym frameratem co vy...
protože jen neskutečně zapláčete při čekání na respawn!! :D:D
-
-
-
tak si to daj na low
-
-
No na Low to zas vypadá jako na topinkovači
-
-