-
Mě to po dvou tejdnech omrzelo.. Certy lezou strašně pomalu a itemy za station cash jsou předražený.. Namátkou cca 100Kč za klakson, 200Kč za jednu neupgradnutou zbraň?
Kdybych si ke každýmu vojákovi, vozidlu a letadlu koupil jednu zbraň a boost packy na jejich upgrady (v základu jsou většinou k ničemu) tak bych si za tu cenu mohl koupit několik battlefieldů (v době vydání). -
-
Tak toto je fakt neskutocne, z3brak z LoLka tu ide pisat, kolko by ho to stalo, keby si kupil vsetko...
Sa laskavo pozri na tvoje trapne LoLko, vlastnit vsetko by stalo cez 3000 dolacov, preco sa nepytas, kolko BF by si za to kupil? Tak tu nesmrad s tvojim trapnych LoLkom, ultimate hrou pre nerdov a chod si to hrat. Tu nemusis investovat ani prd, aby si mal komplet hru, pri LoLku musis, tak mi pis, co je p2w. -
Až na to že todle je o dost lepší než B3
-
-
těžko říct... BF3 mě vůbec nebavil, tohle mě baví docela dost, ačkoli mám řadu výhrad. BF3 je taková kombinace tradice BF série a COD. PS2 jakoby skoro byl původnějším battlefieldem než sám nejnovější battlefield 3. *1*
-
-
-
smoulove jsou nejlepsi
-
Hra je to super, nikoho nevodí za ručičku a všichni jsou víceméně důležití, i jedinec dokáže zatopit početnější skupině, když ví jak a umí....a hodně se ve hře sází na skupiny popřípadě i velké čety (neznám přesný vojenský název a je mi to ukradené) :)
Všiml jsem si, že většina lidí radši poslouchá "rozkazy" šéfů skupin, proč by ne je to jednodušší, on řekne kam se půjde a tam jdou všichni bojovat :)
Skvělé využití taktiky a různých vehiklů, prostě radost hrát, ale ne už taková, když dostáváte na zadek :) -
Moc pěkně sepsaný článek *4* a plně s ním souhlasím. Ale TR is The BEST!!! *1*
-
Autor hrál za šmouly jo? Škoda že tu není block a dislike.
-
Hra je epická, doporučuji. Hraji za TR a nemůžu se nabažit, hromady hráč, tanky, letadla, todle nezažijete ani v B3