-
No jako začátečník jsem prvních 5 hodin bitev umíral, nadával, umíral a nadával. Poměr smrtí ku zabití bylo tak 1:5 ve prospěch smrti. Ale ten pocit, kdy vedle Vás běží 40 lidí s tanky a stíhačkami nad hlavou a blížíte se k pevnosti, kde pomalu pálí odstřelovači:)
-
-
taky pristup k hraniu sa mi paci, nie ako niektori plackovia co tu prispievaju...Az na MAX-a das dole kazdeho par ranmi z pistole. Zo zakladnou zbranou das dole neopatrnu stihacku, a z pevnymi obrannymi zbranami vsetko. Dlhe roky hravam BF, vyskusal som aj ine -multi-, ale tato je zaujimava prave tym, ze je na hracoch ako sa vyzbroja , do coho sadnu takze v pohode sa k novemu objektu , ktori chcu obsadit presuva 20 - 50 vozidiel, mnozstvo vdzusnej techniky a kopec pesich. A zazil som niekolko hodinove utoky a aj obranu , aj ked vacsinou zabratie jednej lokality netrva dlhsie ako 5 - 10 min. Ak odstrania bugy, a vycistia hracov od cheaterov
budem nadmieru spokojny. Vsak je to F2P, je mozne sa hrat zadarmo a kto nema cas tak nech si vylepsenia zaplati. Tym ze on plati ja sa mozem zadarmo hrat , a pre mna je prave vyzva to ze nakopem do ***** platiacich. *1*
-
-
Hra je to super, nikoho nevodí za ručičku a všichni jsou víceméně důležití, i jedinec dokáže zatopit početnější skupině, když ví jak a umí....a hodně se ve hře sází na skupiny popřípadě i velké čety (neznám přesný vojenský název a je mi to ukradené) :)
Všiml jsem si, že většina lidí radši poslouchá "rozkazy" šéfů skupin, proč by ne je to jednodušší, on řekne kam se půjde a tam jdou všichni bojovat :)
Skvělé využití taktiky a různých vehiklů, prostě radost hrát, ale ne už taková, když dostáváte na zadek :) -
Nedal jsem do toho ani korunu. Lagy ani fronty jsem už týden nezažil. Chci milion certification pointů, trhám si vlasy ve stíhačce při nápisu LOCK, ale stejně to miluju :) Pokud budou dolaďovat hru, přidávat nové jednotky a časem i nějaké bojiště, tak budu happy :)
-
-
mno ked vidis napis lock tak len drz afterburner a chod dole aby si mal co najviac speed alebo sa schovaj za nejaky kopec atd. da sa im v pohode ujst a ani sa netreba moc snazit.
-
Pokud vim tak dokonce do daleke budoucnosti planujou i namorni bitvy :D
-
-
plánují propojit všechny tři kontinenty.. no a mezi kontinenty je voda.. takže ano, asi příjdou i bitvy na moři.
-
-
Osobně bych viděl radši víc kontinentů a warp brány bych udělal samostatně na maličkých ostrovech u hlavního kontinentu spojeným s hlavním kontinentem mosty (jako Sanctuary, viz minulá diskuse) i když by to působilo značně nereálně...ale byla by tu možnost skutečně se zmocnit danýho kontinentu a udělat "lockdown"
-
-
K čemu více kontinentů? Být to na mě, nechám jen jeden kontinent. Tím by se mohlo zamezit orgiím v zabírání mapy... Jedna mapa a okolno moře jako další bojiště by pro mě bylo ideálem. Vše propojené. Taky bych zrušil US a EU servery - resp. bych je spojil, aby byla akce 24/7 a ne, že se připojím ve 3 ráno a na mapě nikdo. Lagy beztak nejsou o nic větší na US serverech...
-
-
-
-
-
Zarazi me, ze kdyz se rekne battlefield, tak automaticky vsichni berou 3 dil. Je to smutny, vic se k tomu ani neda rict. Jinak si myslim, ze prave arkadovost dodava punc zabavnosti, jelikoz takticke veci jako Red Orchestra, Projekt reality...dojizdi na demenci hracu, kterou arkadova hra obchazi.
-
-
Protože se hodně hráčů s touhle sérií seznámilo až právě díky třetímu dílu a podle toho taky ta hra vypadá. BF2 navždy. *14*
-
-
Bf2 vůbec, 1942:-P
-
-
Už si moc starý *1* Tieto detičky poznajú len BF3, je to tzv. teplá generácia *15*
-
Já raději moderní boj. Ale shořel bych tu okamžitě sedíce na židli, kdybych měl cokoli proti BF 1942. Klasika je klasika.
-
-
-
-
Mě to po dvou tejdnech omrzelo.. Certy lezou strašně pomalu a itemy za station cash jsou předražený.. Namátkou cca 100Kč za klakson, 200Kč za jednu neupgradnutou zbraň?
Kdybych si ke každýmu vojákovi, vozidlu a letadlu koupil jednu zbraň a boost packy na jejich upgrady (v základu jsou většinou k ničemu) tak bych si za tu cenu mohl koupit několik battlefieldů (v době vydání). -
-
Tak toto je fakt neskutocne, z3brak z LoLka tu ide pisat, kolko by ho to stalo, keby si kupil vsetko...
Sa laskavo pozri na tvoje trapne LoLko, vlastnit vsetko by stalo cez 3000 dolacov, preco sa nepytas, kolko BF by si za to kupil? Tak tu nesmrad s tvojim trapnych LoLkom, ultimate hrou pre nerdov a chod si to hrat. Tu nemusis investovat ani prd, aby si mal komplet hru, pri LoLku musis, tak mi pis, co je p2w. -
Až na to že todle je o dost lepší než B3
-
-
těžko říct... BF3 mě vůbec nebavil, tohle mě baví docela dost, ačkoli mám řadu výhrad. BF3 je taková kombinace tradice BF série a COD. PS2 jakoby skoro byl původnějším battlefieldem než sám nejnovější battlefield 3. *1*
-
-
-
Mno asi to pujdu jeste zkusit....
-
Svého času jsem byl nadšen s pocitu ve hře BF2 ten zažitek z masivní bitvy 32vs32..o most na karkandu.....zapomentě..:D..tohle je bojiště ..neexistuje žadná střílečka"FPS" kde by bylo možné to co tady. na jedné mapě až 2000 !!! hráču na jednom místě 50 tanků 30 letadel a 100ky pěchoty....a zadarmo *5*
-
-
a hlavne mas vozidiel kolko chces. uz sa netreba rozculovat ze vam nejaky KOK07 ujebal tank a potom ho znicil o 10 sekund neskor.
-
-
Super hra, jinak souhlasim, že je to spíše pokročilejší beta, ale hrát se to dá. Otázkou je, jestli to máte s kým hrát. Jinak se těším na další "díly" .
-
Hra dobra, hodne me bavi. Jenze jako u vetsiny f2p her mi herni zazitek naprosto zabiji rychlost nebo spis teda pomalost ziskavani vybavy. Cena za rocket pody na stihacky, dela na liberatora atd. je neskutecne ujeta. Fakt, ze si to jde koupit za prachy je pro me jeste vic demotivujici.
Ono sice je pravda, ze treba u pechotnich boju je to celkem vyrovnany, ale treba stihacka bez rocet podu je uplne k prdu a nic moc neudela. Naopak nejaka enemy stihacka s rocket podama me v tom tezsim tanku sundala na jednu salvu. Ani jsem si nevsiml ze neco leti.
A farmit tech 1000 (nebo temer) bodu je docela dlouhy grind. Naopak kdyz uz nekdo ma guny na liberatora tak je rychlost farmy uplne nekde jinde.
Tohle by mohli trochu poladit. Ale mam z toho podobny dojem jak u D3. Pomalost s jakou pribyvaji rewardy je proste silena a kazi pozitek ze hry a fakt ze si to muzu za par liber koupit a ztratit tim cil pro grind to dorazi.
Ale k zpracovani hry nemam co vytknout, hra ma hodne prvku ktery jsem ve hrach vzdycky chtel. MMO, technika, obrovsky bitvy, moznost volby prostredi, otevreny svet. -
-
a co cakas? ze za tyzden si vyfarmis vsetky zbrane? tato hra ma dlho vydrzat preto su tam ceny take jake su. minule bol double xp a predpokladam ze este budu.
rocket pody sice stoja 1k cert lebo su najlepsi upgrade. nafarmit 1000 cert sa da v pohode ale chapem ze pre niekoho to moze byt tazke ked nevidi kazde 3 minuty vyskakovat milion unlockov ako v bf3. netreba kempit na vezi s infiltratorom ale hrat v platoone s outfitom.
btw treba pozerat aj na ine upgrady. za 100 cert mas v NC(neviem co maju ine strany) vybusny kartac/brokovnicu whatever ktora dava slusny dmg na armor a na pechotu to je instant kill takze farmit sa da pekne. + este mozes vyuzit trial odomknut si rocket pody a rychlo si pofarmit a potom za 7 hod si zase odomknes nieco ine :d
to uz je nejaky mor tych AHDH deti ktore potrebuju aby im kazde 3 minuty vyskakoval nejaky unlock.... -
-
Severniho madara co umi jenom ad hominem, fanboye f2p her a onanistu nad dokonalosti systemu ve kterym muzu platit za free veci a butthurt fanboye vseobecne se nikdo neptal. Jestli mate problem s tolerovanim cizich nazoru tak na ty diskuze nelezte. Napsal jsem to naprosto bez urazek a nikomu to necpu.
Ono je totiz mozny ze jsem chtrejsi a dospelejsi nez vy tri dohromady a podle toho vaseho urazeni to tak vypada. Takze si bezte honit nekam do kouta ze nejste deti. Lidi co normalne diskutuji ty povyseny vykriky nezajimaji. -
-
Říká hlupák, co hned v prvním větě dokáže urazit. A chytřejší a dospělejší? Nenech se vysmát;)
-
-
Ty jsi taky dospely komediant. Planet Side 2 jsem zkousel, nejak mne to nechytlo, takze jsem nemel moznost otestovat vymozenosti xy dni trvajiciho expeni jedne zbrane a nasledneho pozitku po xy stravenych hodin hrani s ni. Nebo se mylim? Vsechny tyto Free2Play hry jsou vicemene na jedno brdo. Je potreba se uvedomit ze i kdyz zacatek hrani teto hry muze byt skvelym herni prozitkem, zazitkem a herni extazi, vzdy to skonci tak, ze aby hrac se chytal s lidmi na serveru musi si to platit. TZV system Pay2Win. Abych ale nebyl kamenovan, mozna to u planet side ted funguje dobre, ale jakmile uvidi ze jim to nevydelava, nebo ze by to mohlo vydelavat vice, zprisni se podminky.
Ehm jeste k systemu odmenovani, nikdo neocekava ze bude dostavat medaile nebo buhvi co za kdejakou kravinu, ale preci jen litat tam 2-3-4 hodiny po mape strilet, letat nebo behat bez toho abych dostal nejakou odmenu je trosku nad me chapani. Ja jakozto pracujici clovek jsem rad, kdyz si sednu ke hre a dostavam nejake odmeny po narocnem dni v praci, alespon v te hre. A opet rikam, nikdo netvrdi ze je musi dostavat COD stylem
Jinak placat coboloviny o detech a dospelych je kapku pod mou uroven, tak si myslete co chcete... -
Moje prvni veta? Hra dobra, hodne me bavi. Jestli ti nedochazi proc jsem napsal tu odpoved tak holt smula, asi budes muset premyslet vic.
-
-
Z.Z. No, tys v tom byl castecne nevinne, ale to bylo na tu hloupou kritiku. Nikde jsem netvrdil ze muj nazor je, ze by mely vyskakovat upgrady jak tvrdi mistr trololo, a ani netusim proc by kazdy s jinym nazorem mel byt dite, jak tvrdi pan strasne dospely Veskoslav. Tak dejme tomu ze tobe se omlouvam. *3*
Mam totiz znacne negativni postoj k fanboyum, kterym i kdyz napises ze hra je dobra, tak stejne jsi deb_l protoze jejich hra se nekritizuje.
A Drtimlamovi doporucuju precist si i zacatek, places na spatnym hrobe, ja naprosto bez nejakyho navazeni do ostatnich napsal svuj nazor, pak prisel pan madar a zacal piczovat, takze si to preber. -
Za to ty jsi se projevil zcela dospěle, obzvlášť s tím Maďarem. Ale chápu, že dítě ostatní nejčastěji nazývá dětmi:)
-
U mě máš velké plus, že umíš odlišovat "holt" a "hold". To se na diskuzích moc nevídá. *3*
+1
Urážky jsou asi zbytečný, ale taky mi to občas ujede, hlavně když čtu kolosální blbosti. *4*
-
-
-
-
To víš no. Kdo hrál HL 2 s délkou kampaně cca 20 hodin a pak přešel na Cod s délkou 4 hodiny, tak je zklamán. Ale když dítko má opak, tak je nasrané, že za 4 hodiny neprojelo to HL. A tak je to i v tomto případě. Hrr, všechno chci hned a nejlépe zadarmo.
-
BF3 je extrém v "odměňování" hráčů... Dávejte psovi každý dvě minuty piškoty a po pár dnech vám uteče znechucen z toho, co dříve měl rád. *4*
Samozřejmě s tebou ve všem souhlasím. Kritika některých hráčů je až hloupá...
-
-
-
K prvním dojmům autora: Souhlas snad ve všem, co autor napsal. Z mé strany pochvala, že se někdo hře věnoval a že srozumitelně napsal první dojmy. Snad bude i pořádná recenze. Dobrá práce! *3*
Mé dojmy: Hra je to dobrá, ovšem je určena především pro ty, co mají rádi sérii Battlefield (je to takový battlefield akorát v mnohem větších rozměrech). Pokud se vám tato série nelíbí, asi vás moc nenadchne ani PS2. Bugů je spousta, ale já fps poklesy už pár dnů nezažil. Člověku trvá, než to všechno pochopí, ale určitě nakonec každý pochopí co a jak. Zbraně jsou solidní a hitboxy jsou dobře udělané. Technika je super - dobře se řídí, má svůj účel, ale je potřeba i zde dost práce/úprav. Bitev je hodně a bývají masivní se skvělou atmosférou. Někdy to ale bývá horší - musíte si sami umět najít bitvu. Jisté problémy vidím ve vyrovnanosti stran konfliktu a v F2P modelu. Nelíbí se mi, že nelze přecházet ze serveru na server.
Na hře je potřeba udělat ještě hodně moc práce - současný stav beru jako pokročilejší betu. Přesto jde o velmi dobrou hru s velkým potenciálem a ještě k tomu zcela zdarma! Co více si přát?? Hodně slušný počin a přeju autorům, aby vychytali ještě řadu chyb jak ve hře, tak ve svém obchodním modelu a aby nemuseli předčasně "zavřít krám".