Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • modráci jsou baby, fialový jsou hi-tech buzny, červený válej. TR do tohoo
  • 21.12 bude akce 3x Station Cash. Taky se vyplati v obchode vychytat slevy a hlavne nekupovat picoviny *3* .
  • aleši kolik jsi dostal certu od sony za tuhle recenzi ? *16* *16*
    • ales.smutny
      Certy? Snad eura, ne, víš kolik žere moje Ferrari?
      • Teda...chvástat se tady autem který jsi dostal od EA jako úplatek...že se nestydíš
    • MrSanta
      První dojmy - co ti to říká?
      • ignoruj ho komouše.
  • "Osobně nemám F2P systém rád, ale pokud by všude fungoval jako v PlanetSide 2, moc bych si nestěžoval." Naopak, nejlepší free to play systém má league of legends. Planetside je pay to win už od morku kosti, hráči si za reálné peníze i certy kupují vylepšení aby byli v boji efektivnější, ale PS2 chybí nějaký level systém. V některých krajních případech je to jako by se v world of tanks utkal kingtigr s leichtraktorem. A ty superzbraně (a superupgrady) tam samozřejmě jsou.
    • JohnyTheZik
      Nejlepsi f2p model je ten, jak uz bylo receno, kde si za penize muzu koupit jen kosmeticky veci.. Urychleni postupu za penize sice neni nic proti nicemu, ale nekdy to naopak muze pusobit jako pest na oko..
      Proto je dobry priklad f2p ne LoLko, ale spis nova dota..
    • Co to tu kydáš. Já jsem si zatím nekoupil nic a dávám si to víc než dobře. Ono tu jde v 99 % o skill a pokud je někdo loser tak mu nepomůže nic. Z duše nesnáším takový ubulence co jen skuhraj jak jsou kolem samí cheateři, nebo svojí neschopnost omlouvají tím že ostatní maj nějaký bonusy.
      • přesně tak.. a když nic jinýho, aspoň to může být taková malá výzva... BF2 jsem taky hrál bez unlocků a to byly některé unlocky "nadzbraní".
    • Mně se moc nelíbí F2P model z jiného důvodu: Premium hráčům jsou dány příliš malé výhody. Ne že bych jim třeba chtěl dávat super zbraně - to vůbec - ale měli by mít více výhod než nyní. Přecijenom oni si platí měsíční poplatek.

PS2 samozřejmě není P2W. Diskuze se k tomuto tématu už vedla k předchozímu článku k PS2 v diskuzi pod článek a já se nehodlám opakovat.

Vždycky máš možnost si tu hru koupit a mít některé zbraně navíc.

Když se vám nelíbí, že si můžete zahrát zdarma, tak prostě nehrajte. Já zdarma hraju a nemám s tím problém. Nikdo si mě nedává jak nic - nenarazil jsem na žádnou super zbraň. Jsem rád, že je PS2 F2P!
      • "Když se vám nelíbí, že si můžete zahrát zdarma, tak prostě nehrajte"

skvěle řečeno
        • Nelíbí, já bych si radši tu hru koupil kdyby vypustili pay to whatever.
          • tak do toho dej ten (nevim kolik je teď přepočet real money na CS ale bude čerpat od ZZ)
            litr a budeš mít ty podstatný věci...já koupil alhpa squad za cca litr a měl jsem 4000 CS...což vystačí
          • Tak dej 1000 Kč a budeš toho mít dost. Jistě, ne všechno.. ale dost.
            • Dam, do army 3..
    • Dycky je to pay2win, pokud to není založené pouze na nakupování kosmetických věcí. Jde o to jak agresivní ten model je. A pokud si můžeš za peníze koupit jenom náskok, tak to ještě docela ujde.
      U pěchoty je to v pohodě, ty rozdíly mezi zbraněmi nejsou tak veliké, no u vozidel je už trochu problém. Konkrétně letadla, je sakra rozdíl mezi Reaverem se základním kulometem, který je úplně na hov*o a Revaremem vybaveným rychlopalným kulometem (takže nemusíš držet zaměřovač na nepříteli tak dlouho) a raketama, ať už naváděnýma nebo obyč. Ty zbraně stojí stovky až tisícovku certů, došetříš se jich jen těžko. A to nepočítám různé sloty na technice, které stojí od pár desítek po stovky certů. Ty se ale nedají koupit přímo.
      • Právě v PS2 si klidně můžes koupit ten náskok na několik let dopředu jak ty certy lezou pomalu. Třeba Mosquito je úplně k ničemu pokud do armoru nenarvu 2000 certů protože jinak mě třeba AA MAX s dual bursterem zničí dřív než mrknu okem..
        • Kozy
          no to je divný, ono to AA asi bude něco znamenat
    • "hráči si za reálné peníze i certy kupují vylepšení aby byli v boji efektivnější"

Někteří investujou prachy, někteří čas...jakej je v tom rozdíl?

To za co ostatní vysolej prachy, ty si můžeš časem odemknout...nebo snad chceš mít všechno hned a zadarmo?

Komentář krajních případů je stejně pitomej jako když jsem četl nějakej příklad, kterej srovnával když se utká v boji kompletní naučenej a sehranej outfit s nováčkama kteří jsou ve hře 2 hodiny a stěžoval si, že nováčkové byli zválcováni...to dá snad rozum, strašně se mi líbí, jak všichni pláčou že je na pátym ranku rozseká frajer co má 38. rank

Level systém snad nai nemá cenu komentovat...zkratka MMO-FPS má s MMO-RPG společný fakt jen ty tři písmena zkratky
    • Level systém pro FPS? To snad nemyslíš vážně. V LoL nejsou runy a šampioni za reálný prachy?
      • LoL: Runy za real prachy nejdou koupit, champa za prachy si koupit můžeš ale to ti nijak nepomůže vyhrát.. LoL má systém counterpicků (kámen nůžky papír - někdy doslova) někdo je lepší proti někomu jinýmu, ale neexistuje univerzální champ kterej by zvládl přehrát všechny dostupné champy na svojí pozici.

PS2: Tam level systém je, ale nepoužívá se.. stačilo by kdyby to dávalo XP(certy) podle toho kdo jaké zbraně/brnění použil.
        • Fakt považuješ battlerank a jeho "odemkni si další lodout" za level systém?

Jako že by si dostával víc/míň expů za to, jestli použiješ nanowear nebo shiel capacitator?
          To by mi nepřišlo jako vhodný rozhodnutí, protože by to zvýhodňovalo určité kombinece...takhle je ti za odměnu jen výhody/nevýhody danýho eqipu
  • asi jsem se nerozumeli a mym cilem nebylo vyvolat tu debatu niže, jen jsem chtel rict že by skratka vyvojari mohli vic premyšlet nad dizajnem, jasne je to jen hra a ja mam rad arkady ale ani arkada nemusi byt postavena na hlavu.
    ja se domnivam že hraci možna ani nevedi co chteji hrat, kdybych ja udelal hru určite by se vam libila vic než tohle *3*
  • Je to hrozně nevyvážené, když narazíte na dobré hráče a máte proti sobě sice loupáky, ale s lepším vybavením, tak většinou dostanete, natož když se to otočí a začnou vás pak tlačit, tak to se základním vybavením prostě nejde, možná když člověk překoná lvl 20, tak si bude moc dovolit konkurence schopné vybavení. A nebo do toho investovat. Jinak hra balancuje mezi dobrou a průměrnou a zatím má dost bugů.
    • trolo
      ake zbrane su u vozidiel take uzasne ze ich musis mat?
      ked upgradnes na tanku secondary zbran na nejaku anti tank tak sice bude tvoj tank silnejsi vs tankom ale proti pechote toho vela zase neurobis. s default zbranou sundas aj pechotu a poskodis aj tanky a lietadla. ak si tam hodis kanon na tanky tak to ma splash damage 0 takze musis trafit rovno do hlavy/tela aby si zabil pesiaka. to iste s HE. sice ownis pechotu ale na tanky si uplne slaby.

proste ta hra je o specializovani sa. nemozes mat vsetko na vsetko. bud mas tank vyborny vs ostatne tanky, vs pechota alebo stredne ucinny vs pechota aj tanky. ked si das rocket pody na stihacku tak ownis tanky ale prides o afterburner takze ta ine stihacky lahko daju(dogfighty tu niesu kruzenie dokola kym ta to neprestane bavit jak v BF3)

zbrane pre pechotu su to iste. default je na vsetko. ostatne nemas lepsie. mas ich bud specializovane na jednu vec v ktorej su lepsie oproti default ale horsie v druhej veci.
    • ales.smutny
      A bavíme se o pěchotě, vozidlech či letectvu? Protože třeba u pěchoty moc nevím, co je to lepší vybavení, které dává takový náskok... U vozidel chápu, že člověk ještě nemusí mít naškudleno, ale na zemi je to pořád primárně o schopnostech.
    • Veskoslav
      Lamě nepomůže ani to, kdyby měl automaticky naváděné rakety:)
      • Žádný argument ... check
        Žádný obsah sdělení ... check
        Tedy nulová hodnota komentáře ... check
        Pěchota bez koupených/vyexpených naváděných raket třeba stíhačku nebo Liberatora fakt nesundá ... check

AntiKKův koment má hodnotu, tvůj ne. *12*
        • trolo
          co to meles, proti vzduchu mas -
          1 - vzdusne sily tvojho timu
          2 - max unit - kazdy ma v zaklade odomknute 1 burster
          3 - v zakladniach su AA veze
          4 - skyguard + tanky s AA vezami
          5 - small arm fire
          6 - heavy assaulti s AA zbranami
          atd atd.

liberator ide dole jak maslo aj proti jednej stihacke s default zbranou
          • To je čistá teorie. V základu nemáš proti letadlům vůbec nic. Nevím sice, jak je to teď po tom updatu, ale před ním nebyla žádná šance letadlo sundat pozemními silami.

Měli dát do základu AA zbraně a ne že je člověk získá až bůh ví kdy... *7*
            • trolo
              ked hrajes lone wolf style za ligh assaulta tak sa nedivim.
            • Vegen
              Na co ti bude letectvo, který sundá každej z tý stovky vojáku nad kterejma lítáš? :D Ono už takhle dělat čelní nálet = sebevražda :D
        • Veskoslav
          No nevím, hodíš si engineera, hodíš si bitevní platformu a pokud na Tebe náletává přímo, tak ho sundáš. Narážka na lamu bylo to, že ti nepomůže ani miliarda vylepšení a nákupů, když se pohybuješ po bitevním poli jako postižený. A tvůj komentář měl hodnotu? Neměl.
          • Ty zase diskutuješ jak postižený, koukám že už je to dneska podruhé co se chováš jak mistr světa a pak se vztekáš. Můj koment neměl věcnou hodnotu ale nikoho neurážel. Takže pohov.
            • Veskoslav
              A já jsem někoho urážel?:) Já jsem napsal, že lamě nepomůže ani miliarda vylepšení. To jenom ty jsi to hloupě vztáhl na autora;)
        • ales.smutny
          Ale proboha cílem není aby každý sundal každého. Já nemám potřebu tu hru za každou cenu bránit, ale tohle jsou názory, které hry podobného typu ničí. C9lem není mít odpověď všech na všechno. Pokud mne ohrožuje letectvo, schovám se. Ať už jde o budovy a nebo terén. Musím sázet na tým a ten tady představují desítky až stovky hráčů. Pokud by tohle byl systém, že vojáček každého musí mít k dispozici protizbraň na vše, nevznikne "válečná" hra, ale rambo akční hra. A to fakt nepotřebujeme...
          • To jsem samozřejmě nikde netvrdil, jen ze naváděný rakety se musí vyexpit tzn. je zde rozdíl mezi nevyexpenou a vyexpenou postavou. Takže evidentně dle developerů pěšák má mít možnost něco udělat technice. Navíc kritizuju naprosto nulovou hodnotu toho co vyplodil Šaškoslav.
        • Kozy
          Liberatora sundáš..check, a stíhačku taky když dělá čelní útok

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit