-
velká poklona autorovi článku !!, PS2 si to zaslouží, sejdeme se na frontě *16*
-
Heh, i když tyhle skupinové šílenosti normálně nehraju, tak mě článek docela nalákal. Možná si taky zaskočím zaumírat *1*
-
info pre zacinajucich
MYTH - outfit s dlhorocnou skusenostou z Planetside 1
www.myth.sk
server: Miller
strana: VANU
Nehrajte solo - hrajte v Teame *3* -
-
Nehrajte všichni za ty OP vanu.. to pak netušíte, co je to hrát "normálně". Vanu jsou špatně vybalancovaný - viz extrémně přesné zbraně s téměř nulovým kopáním...
Dokonce jsem narazil i na "hráče", co hráli za TR, pak zjistili, že jim to nejde, tak šli za Vanu a libují si, jak jsou dobří. *7* -
-
VS rozhodne nejsou overpower a nikdy ani nebyli . Btw uz jsi videl laser ktery kope ? *1*
-
-
VS jsou slaboši. A ani ty jejich high tech blbiny jim nepomohou. To si jen lidi podvědomě namlouvaj protože mají v ruce laser.
-
-
mna napr. zaujimaju cz-sk klany ci tusim outfity sa tomu v planestide hovori. A je dobre vediet ze nejake existuju.
-
proc sa musi v kazdej diskusii objavovat nejaky imbecil . GGG hraj si za koho chces a netrep kraviny.
-
-
Asi hraješ za vanu že?
-
-
-
-
-
vanu scum
-
-
technology equals might *1*
-
-
For the Terran republic
-
-
Terran republic. Nejsou to náhodou ti srandovní červení paňáci, co se tak srandovně rychle poroučejí k zemi? ;o)
-
-
Ty budeš hrát za šmouly že? Vojáci TR, aby vůbec měli nějaké ztráty, se musejí střílet na vzájem. Šmoulové střílej jak slepejma a vanusané v těch svých přiteplených high-tech zbrojích padaj jak tráva pod kosou.
-
-
-
-
-
-
Koukám, je tady zase každý expert na vojenství tak si taky přisadím. Ano existijí moderní střely co ti dokážou prolétnout budovou a bouchnout unitř ní (aniž by budovu přostřelily). Existuje tuna hračiček a udělátek ALE, všechno to stojí obrovské peníze. Jedna taková střela tě může vyjít na tisíce dolarů a tudíž se používají pro speciální úkoly. Proč každý voják nemá nejmodernější pušku, nebo helmu s virtuálním bojištěm ? Protože tím musíte vybavit třeba několik miliónů vojáků. Totéž platí o reaktivní pancíře a pod. Plus podívejte se na současné konflikty, k čemu je vám moderní technika, když se vede partyzánská válka?
Catch 22 má pravdu, vedení války se skutečně moc nezměnilo. Změnila se sice vzdálenost na kterou se bojuje ale taktika zůstává dosti stejná. Ano, pěchota může postupovat s tanky a taky to dělá (někdo přece musí dělat spotera) ale není to že by běželo 60 vojáků na jeden tank. Dělostřelectvo je účiné na všechno a dnes už není často ani slyšet ale jeho síla je v počtu. Jeden LRM je otravná věc ale teprve 10 vám zavaří.
Jinak k Planet Side, hra vypadá zajímavě sice osobně mám raději moderní konflikt ale budiž. Trošku mě vadí absence destruktivního prostředí ale zase se mě líbí komplexní dobývání továren a laboratoří. Kdo chce realný konflikt prosím, je tu ARMA I-II. Ale ať tam nefňuká, že ho někdo zastřelil z 400 m. Plus jsem viděl velké "bitvy" v Armě. Stejně to spousta lidí promění v CoD a nabíhá na nepřátele nebo střílí jako šílení...toliko k realismu ve hrách. Osobně si myslím, že dobře to má vystihnuté battlefield 3. Má to také ten WOW efekt bojů a také se rve docela slušné množství hráčů. -
-
neda se generalizovat, každy konflikt je jiný, každe prostredi je jine a tomu se prizpusobuje i taktika, navic vycvik elitniho vojaka taky neco stoji dovolil bych si rict ze mozna vic nez technika
-
-
Dobrý dojmy...pravda o pay2win bude někde mezi, je fakt, že žádná ultimátní zbraň neexistuje a všechno (kromě vizuálu) jde koupit za herní měnu, stejně jako je pravda, že některé věci jsou hrozně drahé...
-
-
Měli by zrychlit přísun certů pro všechny hráče. S tím s tebou souhlasím. Na druhou stranu v téhle hře si musíte dopředu vybrat = nemůžete mít vše. Musíte si vybrat, jakou classu chcete hrát především a musíte si vybrat, do jakého vozítka chcete nejčastěji vlézt. Mít všechno můžete, ale bude to trvat roky... ostatně jako v jiných MMO. Vždyť, máte někdo v nějakém relevantním MMO 5+ altů všechny na max. levelu a všechny vlastnící raidový gear? Pokud jo, jak dlouho vám to trvalo? No asi to taky nebylo otázkou pár dnů či týdnů, no ne? *3*
-
-
Jj...todle je fakt, určit si priority je jedna z prvních věcí co by měl člověk udělat...a s rozvahou investovat každej cert
Hlavně u nováčka kterej nehrál betu chápu třeba zmatení ohledně zbraní, skoro všechny vypadaj stejně pro danej class, po launchi byl přístupnej "trial" kdy se dala zbraň vyzkoušet ale naposledy...mám pocit, že to zmizelo, což je škoda, protože neni nic horšího než investovat X certů do zbraně o který víte kulový a ten "nevzhled" (u terranu obzvlášť, tam mám pocit že spíš držim plastový klacky než brokovnici) tomu moc nepomáhá a označení taky moc ne...osobně v tom mám furt zmatek nějakej Carv Z a Carv X mi tolik neřeknou jako Ak-74 nebo M-16, todle by taky chtělo ještě nějak vychytat, protože pozadí hry neni zase tolik zajmavé aby někdo někde hledal popisky zbraní
-
-
-
Moc pěkně sepsaný článek *4* a plně s ním souhlasím. Ale TR is The BEST!!! *1*
-
ty animace to si snad delate legraci? krabice ktere maji znazornovat jakože budovy, pak menší krabice ktere jsou jakože tanky. arkadovy souboje, zmatek na bojišti nejen v dusledku že hrači nehraji timove ale taky v dusledku samotnych principu hry. No a na zaver jako trešnička trailer s replikou "wtf" ktery naznačuje na jakou skupinu je todle cileno.
ne dekuji *3* -
-
90% her míří na "wtf publikum" s tim nic neuděláš...
nechápu, co maj animace společnýho s modelama ale budiž animace nejsou silnou stránkou hry
Já za hru zaplatil a teĎko mi leží ladem na disku (offtopic, když je čas, zahraju si Red Orchestra 2 kde lidi zase můžou nadávat, že furt chcípaj protože hurá styl se tam míjí učinkem)
Ale nevidim důvod k hejtu, nežijeme ve snovém světě a vydělávat prachy se nějak musej...chceš hrát zadarmo...fajn máš možnost, chceš investovat prachy...oukej máš možnost, nechceš to hrát? Tak naschle...nadávat na produkt kterej je v základu free je neskutečně pokrytecké, nikdo vám to nenutí -
-
Což ale také neznamená (!!!) že neni třeba konstruktivní kritiky...ta samozřejmně zapotřebí je...a je nutno kritizovat věci které nejsou ideální (cenu vylepšení třeba) ale z animacema ani modelama pravděpodobně nikdo nic neuděláhlj
-
jo maš pravdu omlouvam se že jsem to napsal takovym stylem. skratka se mi hra nelibi
-
-
-
nie za NC , som rebel *1*
-
Divím se, že to nebylo nikde vzpomenuto, ale i když gameplay je samozřejmě nejdůležitější, tak mně osobně tam dost vadí shitové zvuky a animace. Možná je to tím, že jsem dost hrál Bad Company 2, kde jsou tyhle věci prakticky dotažené k dokonalosti, ale dost mi to kazí celkový dojem. Jsou tam obrovské prostory, kaňony a výbuchy v nich zní jako kdybyste hodili petardu do krabice od bot. O animacích ani nemá cenu mluvit.
Doufám, že pohnou časem i s touto stránkou hry, protože na celkovém zážitku to má větší podíl, než se zdá. -
-
No nevím. Ale takový BF3 má podle mě mnohem lepší zvuk než BC2;)
-
-
ja taky nevím bf 3 sem nehrál *1* ...neřekl bych ale že muže bejt zvuk ještě čistčí a dokonalejší ..to se ti možná zdá že v bf3 je těch zvuků víc..víc zbraní techniky...pan Grygar by mohl jakožto "muzikant"posoudit a srovnat kvalitu zvuku *5*
-
-
Od té doby, co si sousedi stěžovali, že když vystřelím z tanku, ví o tom celý barák, tak používám raději sluchátka:-D
-
-
Tos mi připomněl když jsem hrál první CoD a měl jsem tu misi s přehradou, měl jsem zvuk na max a když začala houkat siréna tak se to taky sousedům moc nelíbilo.
-
-
-
-
Proti BF BC 2 maj všechny hry šity zvuk *1* ..možná zkus naký lepší sluchátka že by to bylo špatně nazvučený bych rozhodně neřekl...animace samozřejmě asi ustoupila možnosti masivních bytev....BF ,CoD, nikdy nebude víc jak pro 64 hráčů(logicky tam si mužou autoři dovolit vyhrát si s animacema )..já osobně sem s animací žádnej problém nezaznamenal.
-
-
a popravdě nikdy v tehle akčních střílečkách nák nemám čas zkoumat animace (jestli se mu ta klopa kabátu hejbe podle porivů větrůů *1* ..mám spíš starosti stím abych to nekoupil a našel si dobrou palebnou pozici *5*
-
-
Ale občas to u některých protihráčů vypadá. Tedy pokud je normální stát uprostřed naprosto rovné planiny a být na dostřel všech odstřelovačů.
-
-
-
-
MILUJI PS2 A VS ideology! Snad někoho najdu, dejte mi vědět! Díky *5*
-
-
Na Milleru...
-