Přejít na výpis diskuzí
Platinum Games by rádi tvořili i pro PC, zvažují Kickstarter
25.9.2012 | Aleš Smutný
58 příspěvků
-
Píchnu tam gamepad a jedu. Hraje se to stejně jak původní hra...problem?
-
Bayonettu bych bral jako dominu
-
aspon to nepada, coz o nekterych jinych konzolovych portech rici nejde. a ty jsou prave ty nejhorsi.
-
Hlavně nechce používat gamepad, protože to je moc konzolovité a to přece žádný PCčkář nemůže uznat, že ovladač může byýt na některé hry lepší a radši bude nadávat na zastaralost konzolí.
-
To je tvrdy argument :-).
-
Protože PC sýla!
-
Proc si to myslis?
-
Ne, port Dark Souls opravdu není průměrný. Je to příšerný paskvil, na tom už kvalita hry nic nezmění.
-
kdo?
-
Kickstarter neni reseni zpusobu financovani pro velke projekty. PC platforma je ekonomicky slaba a navic chaoticka, nepredvidatelna. Takze zacit delat pro ni hry je velmi riskantni. V podstate zde nejde ani tak o kvalitu her, viz skyrim nebo cod, ale o znacku, tradici a dobre zvladnute pr. Port DS nebyl spatny, pouze se neslucoval s predstavou pc hracu o dobrem portu, protoze v japonsku kladou duraz na hru, kdezto zapadni pc hrac stavi do popredi technologickou stranku veci a neumi a nechce pouzivat gamepad.
-
Slečna? To je Bayonetta, pičusi.
-
Jsem pro. Platinum Games bych vatu na Kickstartru poslal. A to jsem zatím nikomu jinýmu neudělal.
-
Namco nebude nadšené, i kdyby spolupracovali s Demi nebo Aspyr. Jejich dlouhodobý cíl je vytřít si se zákazníkem zadek, jak jen to jde.
-
...fet*s (lol, v normalni forme to neni povoleno) knihovnice ti nic nerika?
-
fuj kam to koukáš *1*
-
tjn, ty brejle se mě tam fakt nelíbí.
-
...slečna na přiloženém obrázku má hodně divný proporce.
-
"Ačkoliv od začátku deklaroval, že nemá s PC porty zkušenosti a vše se tým učí za pochodu, od prvních zpráv provázela vstřícný krok negativní publicita." to ze nemaji zkusenosti neni pravda. maji male, ale ne ze by je nemeli vubec to se rict neda. to ze se je zatim nenaucili delat pravdou je. viz fixy pro dark souls. nejhorsim portem vubec rozhodne nebyl, to ma ales pravdu, nicmene patri mezi ty hodne spatne. to je v porovnani s dobrymi porty jasne. nicmene i tak beru fakt, ze dark souls vyslo na PC jako pozitivni. doufejme, ze priste (jestli bude) si popovidaji dopredu s autory fixu nebo jeste lepe s firmami jako alespon Aspyr nebo Demiurge Studios. je mi jasne, ze namco by asi nebylo nadsene s tim, kdyby spolupracovali s cdprojektem.