Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak hlavní je to, že PlayerUnknown stojí jak za původními módy do Arma 2, Arma 3, tak právě za tohle peckou :) Z čista jasna to rozhodně není, ale je to dáno spíše tím, že série Arma není moc pro klasické "konzumní/casual" hráče, takže se do podvědomí tento mód dostal až díky H1Z1
  • ješte poznámka k článku. PUBg není šokující fenomén který by se zjevil "z čista jasna". Patrí do žánru battle royale, který je tady už nejakou dobu. V podstate bratríček H1Z1 KotK a predtím ruznych modu do Army. V podstate to má koreny v dayz, akorát to je rychlejší protože zmenšující se aréna nutí lidi do akce. A lidi na tom milují ten adrenalin, že máte jeden život. Já už dávno rikal že instantní spawn v jiných strílečkach zabíjí atmosferu.
    ja bych na tomhle principu jednoho života udelal i skupinove strílečky, ktere by simulovaly nejaký reálny válečný scénar, napr. obsazení vesnice nebo mesta
  • na techto strílečkach nove generace (napr. i escape from tarkov) se mi moc líbí, že konečne využívají faktor zvuku. Proste neprítele mužete slyšet. Doufám že nekdy v budoucnu prijdou strílečky i s realistickým pohybem (i když tady je taky fajn že postava se pohybuje relativne težkopádne) a realistickym modelem zranení, který by počítal kvalitu a stav vesty, kalibr, zásah do končetiny by napr. zpusobil kulhání, zásah do ruky by zpusobil, že byste museli zbran držet jen v jedné ruce a mírilo by se mnohem hur a pod.
  • a cod nebo bf1 není porad dokola?
  • Tak tady máš zbraň tak do minuty. Pokud ne, tak máš smolíka a nejspíš v další minutě zhebneš. Párkrát se nám stalo že si na zbraň měl opravdu smůlu.
    Perfektní na tom je, že jde vlastně o houno, takže když tě zabijou, trvá cca 2 minuty než už zase vyskakuješ z letadla.
    Ale dlouho nás to taky nebavilo...asi 14 dní? Není tam stamina a při pohledu na prvního bunnyhoopera se mi udělalo na jazyku dost hořko.
    *nevím jak jsou konfigurovatelný custom matche*
  • Asi velká nevýhoda u této hry je, že by mě po pár hodinách přestala bavit. Jelikož je to pořád dokola?
    Zkoušel jsem F2P hru Last man standing a právě to mě odradilo. Možná je to jiné, nevím... tam to bylo tak, že jsi se zobrazil na mapě a asi za 10 sekund si měl zbran s destíkami nábojů, wtf, úplně o ničem.
    Pokud je to aspoň z poloviny jak film Battle Royale, že někdo má jen nůž, někdo zbran třeba s pár náboji, někdo jen věc, která se pomalu ani nedá použít k boji a jen nějaké věci by šli najít na mapě a muselo by se hodně taktizovat, tak pak bych to této hry šel.¨
    V jiném případě v tom postrádám smysl a můžu si rovnou zahrát nějakou střílečku bez nějakého zdržování.
  • Vyprahlá poušť, to je něco jako mokrá voda. *4*
  • Spades
    Jako tu hru miluju, ale nestačilo by na tohle bleskovka?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit