Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    To jsme dva kdo se tesime RDR spatne nebylo no to bylo takove "GTA western", na ty zminovane se tesim. Taky.
  • Chystám se na Red dead Redemption (to je teda i na Xbox), Uncharted, The Last of Us a Heavy Rain. Už se těším. *3*
  • Například já, ty trubko.
  • přesně tak, ono je taky důležitý asi zmínit jaký žánr her člověk preferuje. Pro mě třeba na PC chybí nějaká pořádná hra už velice dlouho. Myslím jako hrou, kterou bych dohrál a řekl, tohle je bomba tohle musím dát znovu. Pamatuji doby Max Payne, Max Payne 2, sérii splinter cellu, staré medaly, staré CoD, FEAR, HalfLife 1 a 2, Far Cry a mohl bych pokračovat dál.....z minulosti je takových her spousty a pamatuji jak jsem jako mladej tyto hry otočil snad 20x do zblbnutí *1* Možná jsem zestárnul tak to beru jinak *1* ale opravdu jsem na PC dloooooouho nehrál hru, která by byla pro mě fakt fantastická....opět jde o to jaký žánr, někdo může říct, že třeba Zaklínač je super, já to zase tak nevidím....asi pro každého jinak. Myslím, že každý sám musí vědět co mu vyhovuje více, jestli PC nebo konzole. Já byl vždy fanda PC, bohužel přišla doba se rozhodnout zda koupit nový, nebo alternativu. Pro mě PC scéna nebyla momentálně a do budoucna nijak zajímavá a investovat velké peníze kvůli hrstce her mi přišlo zbytečné, zvolil jsem alternativu PS3 a mám teď obrovské množství her, které mohu vyzkoušet a zatím cokoli jsem pustil jsem byl nadšený. Zkusil jsem obojí a teď jsem pochopil, že hádky mezi PCčkářema a konzolistama je prostě volovina
  • *1* no teď už o tom začínám silně uvažovat a to není dobrý *1* No musím pořádně tu konzolku prozkoumat, zatím na to moc nebyl čas a po večerech jsem zapnul hru a hrál, teď další a občas to nhlko s kámošema dáme. No když už to mám tu konzolu, i to NHLko je třeba plně využít co všechno nabízí *1* a já si říkal, že nemůžou být v EA tak hloupí a mít tam hráče za CZE, kteří už jsou pomalu v důchodě *1* tak už vím čím to je....tentokrát bylo EA chytřejší než já no *1*
  • frantisek_nejezchleba
    on zapomněl dodat, že mluvil o AAA titulech. Na PC žádné AAA poctivě odvedené tituly, jako v minulosti, nevycházejí, takže s ním souhlasím (a je to i jeden z důvodů, proč jsem po dvacetiletech PCčkování chtěl konzoli :)).
  • frantisek_nejezchleba
    ano, soupisky EA aktualzuje cca každý měsíc (samozřejmě podle toho, co se děje, takže po trade deadline v reálném NHL už moc aktualizací vycházet asi nebude), takže pokud jsi přihlášený, můžeš si je stáhnout a využívat k online i offline hraní (u EA sportů ovšem nestačí mít pouze PSN účet, ale také Origin účet [nejsem si ovšem jistý, jestli pro ty soupisky je nutný rovněž, ale není problém si ho ve hře založit]).

Jinak já se trochu divím, že hraješ hlavně offline. Ta hra má své největší trumfy právě v těch online režimech. I když je pravda, že člověk na tom lehce chytne závislost, takže přemlouvat tě nebudu. *1*
  • ringmancz
    "PC herní scéna opravdu něco postrádá a tyto hry jsou opravdu tvořeny s nadšením, aspoň já to tak vidím" ve spojení se hrama, který tam zmiňuješ, to vypadá vtipně. tohle je spíš to, čeho má PC scéna oproti konzolím až moc. na konzoli hraju velký hry a na PC si zarhaju něco originálního a neobvyklýho, co třeba jeden nebo dva lidi dělali vážně jen z nadšení
  • Mozna ve smyslu pokud tu hru mam. To jestli premyslim jakou hru si koupit je nevyhoda konzole tak ses dobrej. To same musim resit u pc her jen jsem tvrdil ze na pc je moznost i kdyz nelegalne hru vyzkouset. Na konzole legalne ve forme demoverze coz uz taky u konzoli nebejva tolik. Nevim nebudu resit nesmysli. Ja se vyjadril k tomu ze pro me Ps3 byla dobra koupe a nelituju toho. Vysvetlovat nekomu proc je to lepsi nebo horsi oproti pc je mi fuk je to ma vec co jsem si poridil a na cem hraji. Nebo je games.cz ciste pro pc hrace?
  • kde je tvoje, strcim tam disk a nemusim nic resit? to jsou mi veci, v jednom threadu si takhle protirecit *5*
  • no já to bral ze svého hlediska, spíše to špatně vyznělo jak jsem to myslel. Já online hraní moc nedám....zkrátka málo času na tohle a pokud hraji sport, tak buď proti počítači, nebo se někdy sejdem s kámošema a u pivka hrajeme turnaj *2* pro mě teda spíše to bylo zbytečné, koupil jsem to, aby bylo co hrát, ale v pohodě by mi postačil i starší ročník, hold jsem to uspěchal, protože od doby co NHL nevycházelo na PC jsem se o něj nijak nestaral a potom jsem četl o tom, že ma NHL 14 posun ve stylu bruslení a další prkotiny, tak jsem do toho šel....no ale známej mi řek, že to už má i NHL13 *1* ale úplně toho nelituju, je pravdou, že na konzole už člověk musí trochu přemýšlet co a jak mu vyhovuje a co od her čeká, hold některé hry od pc jsou dražší a ne vše člověk může před koupí vyzkoušet jako to právě probíhá na pc skrze možnosti...víme jaké *3* ale chci se zeptat, protože vidím, že v tom jsi zaběhlej, mám u NHL14 dost staré soupisky a nevyužívám PS network, pokud se k němu připojím, dají se soupisky aktualizovat? mám konzoli fakt chvíli moc se v tom celém systému nevyznám tak se omlouvám *1*
  • frantisek_nejezchleba
    souhlas, až na ten hokej. Kupovat si zčistajasna NHL 13 je imho blbost. Ta hra má největší potenciál v online hraní. Obzvlášť pak v módu HUT, který je aktualizovaný podle reálných statistik. Pochybuju, že by EA udržovalo při životě formu hráčů a sestavy i pro starý ročník. Ovšem rád se nechám vyvést z omylu – pak by nákup NHL 13 nebyl vpravdě až tak marný. V opačném případě je to vážně hloupost.
  • zaprisahlej packovac nehodla opotrebovavat klavesnici, to jsou my veci *5*
  • Tohle me uprimne pobavilo +1 *1*
  • Ja to zase mam naopak, na konzollich hraju zpravidla jen exkluzivky, ale pokud mam moznost volby, tak hraju povetsinou na PC. A to hned z nekolika duvodu. Jednak me mys vyhovuje vice, zpravidla lepsi vizual, ruzne mody apod.
    Ale tak kazdemu vyhovuje neco jineho.
  • chtěl jsem reagovat, pak mi došlo, že tvůj názor je tak stupidní, že nemá cenu opotřebovávat tolik klávesnici , abych reagoval a vyvrátil ti tvůj názor, protože s člověkem jako ty by to potom bylo na hodiny hádání. To, že bys ps3 nedoporučil je v pořádku, ale proč si neřekl. Kvůli tvým 5 hrám o kterých ty víš???? Možná kdyby si byl trochu inteligentní spočítal by sis kolik ten dotyčný tady vypsal titulů o které má hodně velký zájem.....každý na to máme svůj názor, nechme toho kdo se rozhoduje tu konzoli koupit, zda to udělat, či nikoli, ale při rozhodování bych tvůj názor rozhodněěěě bral v potaz
  • přesně tak, já tedy na konzole nenadával, ale nějak jsem jim moc pozornost nevěnoval, ale teď s jistotou mohu říct, že příště asi opět půjdu do konzole. Naprosto mi začalo vyhovovat to, že dám do mechaniky disk a hraju....neřeším jestli mám nové ovladače, jestli nemám něco nainstalováno co by mi bránilo hru spustit, co by mě z ní vyhazovalo, jestli to jede plynule nebo ne. Jak jsem psal, pro mě to splnilo to co jsem očekával a dodalo zábavu, kterou mi PC a obecně PC hry nemohou dát už hodně dlouho.
  • ty neprekvapujes nedivim se ze lidi jako ty oslovuje design vychodonemeckych VHS holt jejdasek
  • jeste Sly Cooper. Jinak mam ps3 rok a furt mam hodne velky backlog hlavne v RPG zanru *4*
  • 80 mega? Malinké to číslo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit