Přejít na výpis diskuzí
PlayStation 3 oslavil 80 milionů prodaných kusů
13.11.2013 | Aleš Smutný
79 příspěvků
-
GZ. *5*
-
Tak to mam asi neco s ocima, protoze ty zubate hrany me vylozene tahaji za oci i nekolik metru od te TV. *3* Ale pokud ty ten rozdil nepoznas, tak ses stastny clovek. *3*
-
Nebýt majitelů konzolí, nemáte na pc ani co hrát. Na to, že každej má pc jsou prodeje pc her žalostné. Tak žalostné, že by se nikdy nevyplatilo dělat dnešní hry s rozpočtem klidně i 100 milionů dolarů pouze pro pc.
-
80 milionů lidí se dí raději v kresle s pohodlným opvadacem a hraje exklusivní hry, které jim pc elitisti jen tajně závidí a nahlas kecají, jak je ty hry ani nezajímají.
-
PS3 transformer edition? Tu sem si chtel taky poridit ve ctyrech kouscich. A umi se to zpetne vratit do PS3 formy, kdyz bych chtel zahrat nejakou starsi hru?
-
a kde to je z těch čísel v článku patrný? těch 80 mega se prodalo od launche, tady není psaný kolik se jich prodalo třeba od oznámení PS4, aby někdo mohl tohle tvrdit. Mimochodem v době vydání PS3 v Evropě bylo prodáno 117 milionů PS2. Takže těch 80 je celkem dost vzhledem k rozložení sil v generaci PS3/X360.
-
Koho zajímá na konzolích rozlišení? Stejně sedím několik metrů od televize, takže rozdíl vrozlišení se ztrácí. Pouze pcčkáři řeší rozlišení, protože sedí s hlavou 30 cm od monitoru, takže ten rozdíl vidí.
-
Ted si kup ty nejlepší exclusivky a zažiješ nejlepší herní období dosavadního života.
-
Samozřejmě, že to jde. Když ale zapojíš 4 PS3, tak se ti automaticky přestaví na 1 PS4.
Poznámka: Ale půjde to až s novým firmwarem, který vyjde zaroven s vyjitím PS4. -
Tak trochu OT. Už jsou první recenze na launch tituly PS4. Průměrně se hodnocení pohybují kolem:
Knack 5/10
Killzone: Shadow Fall 8/10
Resogun 8.5/10 -
co vím, nějak ty škatule jdou spárovat na více zobrazovadel (tripplescreen) :)
http://www.youtube.com/watch?v=tPUOMXhzNvs ale víc nevim :) -
Hello !
Mam otazku!
Muzu zapojit dva PS3 do SLI nebo CF a dostat tak vykon nad uroven PS4.
NEbo tak : Prodava se na to nejakej kabel ??? *13* -
Ja na Store nakupuji s kamosem napul, takze ve vysledku te hra, ktera je tam za 1700,- vyjde na nejakych dejme tomu 9 stovek, coz je treba srovnatelne s cenou PC her.
-
Se tomu ani nedivím. Já, zarytý písíčkář jsem si PS3 na začátku října taky pořídil. Kvůli GTA 5. A rozhodně NELITUJU!. Jsem nadšen. Jak z GTA 5 tak z konzole.
-
jen cca 10 milionu rocne, to jsem teda cekal, ze stado je vetsi *5*
-
Cože? 80 milionů? To je určitě důležitá informace. Sice ještě nevím, jak ji využiju, ale budu se teď snažit stáčet hovory na tohle téma a pak se blýsknu.
Dobře, že pokrýváte i tyhle ekonomické videoherní aspekty. Lidé si musí uvědomit, že život není jen zábava, ale i byznys. -
Aby ne, dyť to je taky nejlepší čas si konzoli pořídit *2*.
-
znamená to, že konzole se slušně prodává i teď, kdy je next gen za dveřmi...
-
Mne se PS4 libi vic nez PS3 a ma rozhodne praktictejsi design.
-
Jak 80 milionů prodaných kusů za celou životnost konzole dokazuje, že se PS3 drží i v době nástupu next genu?