Přejít na výpis diskuzí
PlayStation 3 oslavil 80 milionů prodaných kusů
13.11.2013 | Aleš Smutný
79 příspěvků
-
a když spojíš 4 PS4 můžeš si zahrát i opravdové nextgen hry z PC *3*
-
opravdu kvalitnich her na ps3 se da spocitat na prstech jedne ruky a doporucovat ted nekomu ps3 je na facepalm. Mel bys jit radsi diskutovat nekam na idnes :o
-
Spousta lidi, co nadava na konzole, vubec netusi na co nadavaji. Ja si PS3 poridil jako multimedialni centrum, ale postupne jsem na ni hral vic a vic a dnes je pro me pc okrajova platforma predevsim s indie tituly. Multiplatformy me vic bavi hrat na konzoli.
-
Luke:
není to dlouho co jsem si PS3 verzi pořídil, sice tedy verzi 12GB, protože nejsem až takový znalec konzolí a teď jsem zjistil, že 12GB je opravdu málo a řeším to dalším diskem *1* no hold nedošlo mi, že plno her se instaluje na HDD a třeba GTAV zabere 8GB *1* no moje první konzole no.... *15* Ale nelituji....zvažoval jsem PC, hodně mě navnadil BF4 a CoD a Watch dogs....no teď jsem hodně rád, že jsem tak neudělal a šel do konzole. Hraji už jen občas když je volnější víkend a přes týden občas po večerech a jsem spokojený....GTAV, Uncharted, Red Dead Redemption a the last of us, tyto hry mi ukázali, že PC herní scéna opravdu něco postrádá a tyto hry jsou opravdu tvořeny s nadšením, aspoň já to tak vidím. Mé potřeby to splňuje a bál jsem se hraní na gamepadu, občas ještě se trápím např. u uncharted, ale jinak mi to šlo hodně do krve. Pokud někdo zvažuje zda PS3 koupit, doporučuji, já váhal, ale nakonec koupil a mé potřeby mašinka za 4000 splnila krásně. Doporučuji ti hry, které tam máš také napsané....GTAV, Uncharted 2 a 3 (trojka je výborná), Killzone 2 a 3, Red Dead Redemption a rozhodně The Last of Us. Pokud máš rád sport tak doporučují box Fight Night Champion, výborně zpracované. Pokud máš rád hokej nekupuj NHL 14, já tu chybu udělal a zbytečně drahé a stejně jak NHL13 za poloviční cenu. -
Paradni hra, fakt ze jo. *3* Nemel by si ji nechat ujit zadny spravny konzolak. *4*
-
Dante's Inferno
-
O K A M I !
Jinak Shadow Of Colossus, ICO a ted cerstve i Demon's Souls potvrzuju jako velky pecky! Az je mi lito, ze Dark Souls jsem koupil na PC. -
Musim uznat že hned po nákupu jsem chvíli téměř litoval, že jsem si ji koupil...ale po chvíli když jsem si zvyknul, že je to prostě takový netradiční, mě to pohltilo a pak jsem měsíc celkem slušně ponocoval *1*
-
Jakuza.
-
Valkyria Chronicles nebo Yakuza? *4*
-
Tu bych si treba rad zaparil...
-
ještě bych osobně doplnil Valkyria Chronicles *3* je z roku 2008. V mým osobním žebříčku patří do TOP 10 nejlepšího co jsem kdy hrál. Luxusní FPS tahová strategie/RPG v japonském hávu s nádherně vyprávěným příběhem. Škoda, že se jedná o téměř zapomenutou hru *9*
No a mohl bych doporučit i Yakuza 3 a 4. I když zrovna tahle hra asi nesedne každýmu. -
super diky za pozitivni odpovedi :) jdu podivat na videa
-
Drahe... 500gb je nekde lacinejsi. *4*
-
Ale jo "Downgradnout se to da" staci suchy spoj. Ostatne tomu je i u pc komponent v case. *3*
-
http://herni-konzole.heureka.cz/sony-playstation-3-320gb/
-
1) PS2 se prestala vyrabet teprve nedavno, PS3 tu bude jeste nekolik let.
2) Dragon's ogma, Dead Nation, Tokyo Jungle, Infamous 2, Resistance 3, Beyond: Two Souls, Gran Turismo, Dragon's Crown, Dust 514, SOCOM 4, Sports Champions (move), kolekce Wonderbook her, ... -
Sice jsem se kdysi dávno zařekl, že konzoli bych si prostě v životě nekoupil, ale už pár týdnů koketuju s myšlenkou, že bych si tu ps3 příští rok pořídil, tady jsem si udělal seznámek většinou ps3 exclusivek, kvůli kterým mě léta mrzelo, že tu placku nemám :) a mám dva dotazy na konzole-znalé
1) pokud bych se rozhodl pořídit třeba až někdy v květnu, může už být problé, ps3 sehnat nebo je obvyklé, že předchozí generace třeba ještě rok bez problémů v obchodech je a
2) pokud podle vás v tom seznamu něco naprosto zásadního chybí, prosím o doplnění, budu moc rád, díky :)
Demon Souls, Shadow of Colossus, The last of us, Killzone 1,2,3, Catherine, Infamous, Motorstorm, Red Dead Redemption, Heavy rain, Journey, Metal gear solid, Resistance 2, GTA5, Ratchet & Clank future, Little big planet 1,2, God of war collection, Uncharted 1,2,3, Final Fantasy XIII, Ico. -
80 milion a + 1 by mohlo byť keby sa predával slim ešte :) by som kupil
-
No jó Xboti, aby se zas neozívali ,že jo? *7* *12*