Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Uvidíme, uvidíme.
  • tak kvuli.jak jsem uz psal ja to neresim.pisu to jako sms.budu psat bez chyb,abych vypadal inteligetne,ale prosi do eletroniky se neser.udelej mi tu radost.parim od 10 let.je mi 32.a od nakyho prdoli se nenecham poucovat o archytekture konzoli.
  • 7 bodu za hovno.tak sis pomohl.ja ty vase keci taky musim cist.sice skoro bez chyb,ale sracky.konzole ma uplne jinou archytekturu nez pc.jedine co budou mit vzdy spolecneho je,ze maji obvody z kremiku.usb a nechaniku.ale ne obstarozni jako vetsina dnesnich pc.dvd
  • Co sem četl tak cena prý podle analytiků 350-400 dolarů. viz http://www.eurogamer.cz/articles/2013-01-14-analytici-odhaduji-cenu-novych-konzoli-na-350-400-dolar
    • smejki
      Dyť se to píše i tady, tak proč tu odkazuješ jinam? O_o
  • Ja uz se lekl, ze jsem tu "dnesni E3" propasl :)
  • jindra.veliky
    hlavne, aby to bylo brzo cracknuty... *14*
    • Až na to že PS se necrackuje, tohle se dělá na PC :)
      • Jakákoli konzole bez HomBre aplikace , která se chce připojit k zrušenému serveru je jaksi k ...u .
      • Kozy
        Stejně si to stáhnu z torrentů
        • To se teda máš čim chlubit, doufám že tam udělaj dobrou ochranu co nepujde prolomit :)
  • vetsinou u playstationu co se tyce ram byl 10 nasobek.ale tentokrat sony prislibila ze se na ni budou podilet vyvojari sony jako naughty dog santa monica.proto IBM a nvidia .ma nejsirsi paletu ovladacu pro grafiky.amd to nebude ti jsem si 100%.jist.znam sony.nebo to budu uplne jine firmy.
    • IBM a Nvidia *1* ani netusite jak daleko jste od reality
      • tak to rekni.od toho tu ta diskuze je .me by to zajmalo.
  • ja kupoval ps3 za 16500 s 60gb hdd plus 2 ovladace a 2 hry motorstorm a ressistanc fall of man v soan.cz rychnov nad kneznou.podle me to bude vypadat asi taky tak.a xbox 360 s 20gb hdd a hrou gears of war a 1 ovladacem za 12590.pamatuji si to jako by to bylo dnes.
  • konzole neni pc.konzole nepotrebuje ani tak pamet ram.bude jiste velka tak 10krat.ale ukonzole je hlavni processor a graficke jadro.potrebuje velkou rychlost cteni.atd atd.je videt ze jste pc ckari a konzlim vubec nerozumite.pojedou v 1080p ponevadz jsou tyto televizory nejrozsirenejsi.to znamena i 3d v 1080p .tech 60fps bych zatim ponechal jako??podle citlivosti ovladace.ram nemusi byt velka ponevadz konzole neni pc aby mela na plose 50 okynek tere musi byt vlastne spusteny.asi vyte jaktomyslim.proto myslim max 4gb/5 a12tiryclostni blueray.to bude stacit.myslim ze od amd tam nic nebude spis ibm.nikdo to nevv.a grafika jak znam sony tak graficke jadro keplera nvidia .nebo firmu co dala emousen enzine graficke jadro do ps2.ale procesor tam bude jisto jiste revolucni na velmy vysokem taktu aby pomohl grafickemu jadru cepler.co se tyce kompatibylity s ps3 ta je 100%.diky prave u obou konzoli pouzivanemu formatu blueray.kompatibylita ps3 vs ps2 byla slozita prave kuli blueray.ponevadz ma dva layzry na dvd a blueray.ale dvd na ps2 bylo trozku odlisne na hry nez na filmy.melo odost vetsi kapacitu.dokonce vetsi nez dnesni dvd na xbox360.proto s tim mel laizer na dvd v blueray mechanice potize se ctenim.at nebo tak ps3 kompatibylita je 100%.
    • Fuj, promin ale jen to vidim a nemam chut to cist *13* *11*
      • tak to necti.a neco radsi napis,ale konzoli nesrovnavej s pc,protoze pc nikdy nebude!jak ty si predstavujes ps4?tak napis!pc komponent tam ale nepis.jako ze to bude mit grafickou kartu tu a tu.no nebude!jen pouzitelne graficke jadro. chytroline!
        • Pises hrozne, hrubky, zadny odstavce, zadny mezery po tecce/carce. Vetsinou mi to nevadi ale tohle je jako znasilneni
          • pisu s ps3.tak sorry.jsme tu kuli odstavcum a carkam,nebo kuli ps4.tak to jednou prekousni.nepisu milostnou basnicku sve pritelkyni.pisu na rychlo je to diskuze.
            • Tak to vidíte, na té PS3 se nedá slušně ani psát, tak jak mám uvěřit, že se na tom dá i hrát. *1* *1*
            • Redneck
              Kuli...ale z Češtiny, vole.

Taky kolikrát píšu z PS3, protože se mi nechce zapínat comp, ale snažim se, aby to aspoň nějak vypadalo. Dělat mezery a odstavce neni žádná potíž. Kdo asi bude číst ten Tvuj nános sraček? Ber trochu ohled na ostatní diskutující. Diskuze má bejt přehledná a ne, aby tady lidi luštili příspěvky jak křížovky.

Back on topic - doufam, že ty next gen konzole budou konečně podporovat Českej jazyk.
  • Redneck
    400 bucks, to se mi taky zdá nějaký až moc levný, ale nebránil bych se tomu.
    Ale mohli by tu novou generaci ještě na nějakej čas odložit. Sice se těšim na lepší a modernější stroje, ale mam takovejch restů na PC, PS3 i VITĚ až to hezký neni.
    Pořád brečíme nad délkou herní doby současnejch her, ale mě furt roste seznam toho, co si chci zahrát *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit