Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Myslím si, že konzole hned tak nevyjdou. Kdyby PS4 vyšla tento nebo příští rok, tak by PS3 byla pěkný propadák. Trvalo několik let, než se vůbec začala trochu prodávat, nehlědě na to, že v evropě měla pěkné zdržení a i teď, po tolika letech, se stále neprodalo tolik kusů, kolik se myslelo. Takže jestli PS4 vyjde například v první půlce příštího roku, můžeme o PS3 mluvit jako zpackané platformě, kterou zabilo spoustu věcí od málo dobrých her, po debilní hardware, přes špatně nastavenou cenu, až po nevhodně zvolený marketing a vypuštění na trh takovou dobu po xboxu. Takže pokud mají v Sony trochu rozumu, vyjde PS4 nejdříve za2, spíše 3 roky. Jinak všichni investoři utečou, protože se jim vložené peníze nevrátili.
    • PS3 má málo dobrých her ? Žiješ někde jinde než většina hráčů... Znám tolik lidí co brečí nad tím že si nemohou zahrát hry z PS3. Exkluzivky má PS3 náhodou opravdu parádní: Heavy Rain-Beyond, Metal Gear Solid, Motorstorm, Grand Turismo, God of War, Uncharted, Killzone, Resistance, DUST 514, The Last of Us a další... Jako nic proti Xboxu, ale ten se hrami nemůže PS3 vyrovnat. Xbox má pouze: FORZA, HALO, Gears of War ( nepočítám hry na Kinect, které bych stejně nehrál, protože to jsou pro mě blbosti ). Fakt nic ve zlém. Bohužel to tak je... Jinak jsem strašně zvědavý na Design PS4 *3*
    • Hardware ma lepsi, jen ma slozitejsi architekturu=tezsi tvoreni (krasne to dokazujou ps3-only tituly, ktery vypadaj vyborne). Kazdopadne taky si myslim ze vydat PS4 v pulce 2014 by pohřbilo trojku, která má ještě náběh na slušnej život (alespon 2 roky)
      • Myslím, že PS3 tu bude ještě hodně dlouho, protože podle všech informací (spekulací) bude mít PS4 jinou architekturu a tím pádem bude problém s kompatibilitou mezi PS3 a PS4, která nejspíš vúbec nebude. Tím pádem budou nové hry na PS3 vycházet ještě dlouho (je otázka, jestli stejný problém bude i u Xboxu360 vs. Xbox720).
  • Myslím, že uběhne ještě hodně času, než se nové konzole objeví na trhu a proto sem si koupil před 14 dnama PS3 :-)
    • Vzhledem k tomu kolik AAA exkluzivnich her se na to chysta jeste na zacatek 2014 tak bych se taky nebál.
    • Mozem sa spytat na zaklade coho si vybral prave ps3? Viem ze je to dost individualne, ale chcem nejake pro/proti. Sam zvazujem ze v blizkej dobe (mozno nie tak uplne blizkej, ale zacal som si dohladavat info) kupim ps3/xbox :)...
      • No asi největší váhu pro mě mělo to, že PS3 může fungovat i jako blu-ray přehravač, takže kdyby mě na ní nebavilo hrát, pořád se narozdíl od Xboxu dá ještě využít tato možnost. Další věc je (i když má PS3 prokazatelně hnusnější grafiku u her než XBox) víc zajímavých tytulů, protože dost her pro Xbox je i na PC (které taky vlastním a vcelku v použitelné konfiguraci). A takovej malej detail, kterej nehraje asi moc roli je, že ve značku SONY mám trošku větší důvěru než k Microsoftu. A málem bych zapomněl na online hraní, které je u PS3 zdarma a u Xboxu musíš platit.
        • Daniell605
          Přestal sem říst u: i když má PS3 prokazatelně hnusnější grafiku u her než XBox... větší hovadinu sem neslyšel :D V tomhle případě neviděl... *12*
          Je vidět že jsi hrál God of War, Unchartred nebo Killzone 3, můžu pokračovat...
          Halo?? *15*
          • Já to bral u her, které jsou na obě konzole, protože u těch to jde porovnat (viz. velké množtví videí na YT nebo u konkurence) a jen zaslepenec nevidí, že Xbox má grafiku opravdu lepší. A Uncharted 3 a Killzone 3 si určitě zahraju, protože ty jsem koupil zároveň s konzolí :-)
            • Daniell605
              Když budeš srovnávat stejné hry tak ok, shitbox má trochu lepší grafiku, ale nemůžeš napsat prokazatelně HNUSNĚJŠÍ grafiku.. ps3 nemá hnusnou grafiku =) semtam je na tom shitbox o trochu lépe ale řekl bych až zanedbatelně.
              A myslel jsem to tak, že když porovnáš only ps3 tituly a only shitbox tituly tak shitbox se může jít zahrabat =)
            • ---
            • Uncharted radeji zacni u dvojky (mozna dokonce i lepsi jak trojka)
        • Pokud mas PS3 novy, doporucuji stahnout PS3 Media Center (pokud uz nemas :) ) Propoji to tvuj komp s PSkem a budes moct koukat na filmy/hudbu/obrazky co mas v kompu rovnou na telce bez nejakych kabelu a podobne...
          • Díky za tip, vyzkouším.. Ale k tomu zřejmě musím vytvořit alespoň domácí síť. PS3 mi jede přes wi-fi router, do kterého mám přes kabel vražené PC. Zatím to pužívám jen na internet, ale myslím, že nějaký adresář (např. s filmama) bude stačit nazdílet v PC do sítě. Snad si s tím poradím :-)
            • Ja mam router ze kteryho jde kabel do PSka a pocitac mam pres wifinu na tom routeru a staci zapnout program a uz se vidim v PSku
        • Tak Miserieus mě pěkně předběhl, jak sleduju. Než jsem to vypotil, napsal téměř to samé co já :-)
      • Muj nazor: Lepsi exkluzivni hry (Uncharted, God of War, Last of Us, heavy rain-Beyond, Metal gear solid, motorstorm, gran turismo, Killzone, Resistance atd...ale to je jen muj vkus), neplatis za hrani multiplayeru (muzes si zaplatit PS+ clenstvi -za cenu za kterou bys dal za hrani multaku na xboxu-diky kterymu mas kazdy mesic 3 AAA hry zdarma), supr multimedialni centrum (to je ale xbox asi taky, nevim), bluray mechanika....to jsou asi tak ty nejzakladnejsi plusy. Zapor pro nekoho muze byt ze je drazsi, naopak chybi nektere xbox-only tituly a pri detailnim srovnani multiplatformovych her je na tom o chlup hure nez xbox (naprosto nemozne se toho ale vsimnout behem hrani)
        • Dik za odpoved (aj kolegovi pod nami). O multiplayer (plateny vs neplateny) som pocul, aj ked kopa ludi si ten xbox center (alebo co to je) vcelku chvalila, aj ked je to platene... Co sa tyka titulov, tak by som si v oboch vedel vybrat :). Blueray u mna nehra moc velku rolu. Takze u mna je to vcelku vyrovnane, aj ked vo vysledku by to PS3 bolo asi lacnejsie (kedze ma ten free multi a ocividne sa nanho nejak ludia nestazuju). Nuz bude to este tazke rozhodovanie :D
        • ringmancz
          já bych zas řekl, že multiplatformovky vypadají líp na PS3, ale mají horší framerate. se zbytkem pak souhlasím
        • Presne tak. Obrovska vyhoda blu-ray prehravace. Jeste bych doporucil vyzkouset Dust 514.. *3*
          • To jsem asi mesic ignoroval nejakou tu betu, porad mi to nabizelo a ja si rikal ze to je hovadina a najednouz to tu chvalite, tak jeste dnes zkusim :D
  • stejne rozhodující bude jaky budou launch tituly jestli to bude treba killzone 4 gear wars nevim kolik a pod. protože samotnou krabici si nikdo nekoupi
    • Souhlasim, launch tituly to budou zprvu prodávat. Určitě se pracuje na spoustě, ale hlavně aby to byly dobrý tituly, klidně pokračovaní exkluzivek...
  • podle me to bude uplne nadupana konzole, ješte silnejší než pc
  • Jsem zvědav na cenu, vzhledem k tomu, že to plánuju koupit v době vydání, nebo velmi brzo (až bude více her) tak se bojim nějaký pálky *9*
    • nebál bych se že to pujde nad tricet tisíc (českých korun)
      • Erendiel
        Nad třicet to bych se hodně divil já si myslím že to bude okolo 15-25k
        • Taky doufam že to bude okolo 15-20 táců...
          • ale i to je dost za tu cenu uz poridis celkem slusne pc
            • souhlasim.. jedno ale nechapu proc si lidi mysli, ze kdyz si koupis ted nejake PC za tech 20 tisic ze ho musis menit aby jsi si dalsi hry zahral. Dyt i konzole starnou a to ze vam na stejnou konzoli davaji horsi tituly s horsi grafikou a na PC je to hezci neznamena ze potrebujete lepsi komp. Porad muzete snizovat detaily. To je prave to, ze PC je moznost variability. U konzoli musite porad pracovat s tim co vam daji a to vcetne nastaveni kvality grafiky.
            • Je to akorat, pokud to vydrzi stejne dlouho jako soucasny konzole. PC za tuhle cenu by chtelo za 2-3 roky cely prekopat...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit