Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • najviac konzolovych hier sa pirati prave v strednej/vychodnej europe,chapem to rozhodnutie sony
  • Já tu tiskovku hlavně nikde nenašel, ale už výše vidím postnutou.
    edit: Tam je napsáno including, což pořád není 100%, že se to k nám opravdu nedostane.
  • Overwatch
    Co je na tiskové zprávě neoficiální? Navíc koukám, že to mají i na webu a ČR tam fakt není: http://www.scei.co.jp/corporate/release/130821a_e.html
  • Dík :) jen čekám, až se tu objeví nějaký blb co začne machrovat, jak by na gamepadu porazil pc hráče, to mě vždycky pobaví :)
  • Vyřešeno: PS4 nebo XBOX One?

PC!!!
  • myslíš "nextgen" v sociálních fcích? jestli hw z konzolí má udávat směr vývojářům, no to teda potěš..
  • Obecně jediné plus v nových konzolích vidím to, že se konečně trochu posune zase pc scéna, současná generace konzolí ji zbrzdila o dobrých několik let...
  • trefné.. velmi trefné *1*
  • Trápí to někoho? Holt "ty voe už ho konečně zaměř" děcka si ještě chvíli počkají no ...
  • nextgen na tom bude jenom ta cena
  • tvoje zprava je anonymni a taky ji nikdo nepotvrdil *12*
  • At si tu jejich hardwarove zastaralou sunku prodavaji kdy chcou, stejne uz je pozde. *3*
  • PlayStation 4 vyjde koncem listopadu..... PlayStation 4 u nás letos nečekejte.... kdo by to byl čekal? *1*
  • Zaprvé je seznam podivný a oficiálně nepotrvrzený. Zadruhé proč bych se měl s německou konzolí loučit s oficiální podporou Sony v ČR? U firem typu Sony naopak platí, že koupím kdekoliv, podporu dostanu kdekoliv jinde.
  • *1* *1* *1* *1* Teď bych chtěl vidět ksichty Miseriuse a God of War
  • Veskoslav
    No já nevím. Ale pochybuji, že takové Polsko nebude v první vlně prodeje. A to je východ Evropy. Rakousko bude taky a to je střední Evropa. Takže bych spíše upřesnil, že se může jednat o "historické" rozdělení Evropy v rámci, nikoliv geografické.

A u MS bych počkal. A to i z důvodů, že například čeština patří mezi základní jazyky ve Windows. Překvapivé, ale je to tak. Tudíž pakliže se Xbox modifikoval, mohl by už v základu obsahovat češtinu a nebyl by problé přinejhorším nakupovat v Německu.
  • seznam je neoficialni, zatim to nikdo nepotvrdil! *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit