Přejít na výpis diskuzí
PlayStation 4 u nás bude asi 29. listopadu - AKTUALIZOVÁNO
21.8.2013 | Adam Homola
237 příspěvků
-
vis na rozdil od konzoli, PC hra ma nastaveni grafickych detailu, takze pokud nemas co 2 roky na upgr. porad to muzes hrat na starem PC ve stejne kvalite jako na konzoli
-
Když koupíš přes britský amazon nebo jiný autorizovaný shop máš záruku u nich (většinou rok). Když se porouchá, tak jí zašleš tam.
-
Pěkně si tu podkuřujete *2*
-
Muj vzor to neni, se spoustou jeho nazoru nesouhlasim, ale v tomto ma praveu, protoze do toho vyvoje vidi a vi co se deje v hernim byznysu.
-
Chyť mě když to dokážeš
-
by me zajimalo proc ty pises takove hovadiny. Mad max ma totiz naprostou pravdu. A jestli ty nevidis, jak jsou dnesni hry diky nedostatecnemu vykonu konzoli omezene, tak to aspon nevnucuj ostatnim, kteri si dokazou predstavit, co by dneska mohli misto tech osekanych tuneloidnich her s karikaturama misto postav a bez poradne fyziky a AI hrat.
-
Ano, i ja, protoze by mi nic jineho nezbyvalo.
-
Pekne se na tebe sebehli ty nejukřičenější *1*
-
no před asi 3 lety jsem si přivezl PS 3 z Floridy
-
Vávra, to je ten houmles s čoklem co mele nesmysly? To máš hezké vzory.
-
Jo, "pravej paran" si dotiž vytetuje herní postavičku na ruku, a pak nad ní onanuje.
-
Takže bys brečel i ty ?
Já myslím, že jen hlavně ty. -
No jasně, zapnout lcd s vysokým inputlagem, páčkama rychlostí želvy rychel najít nepřítele, počkat až to zaměří, bum bum, headshot +100 points, +1 pro level a život je zase veselejší ..
-
Už sis utřel slzy, že ta tvoje krabice nestíhá čtvrt roku před vydánim a ještě jí nebudeš mít v release termínu?
-
Jj, hned za hranicema se budou konzole válet po tisících *1* Naivita některých jedinců nezná mezí.
-
Jasně, tak stoprocentní to není, ale prostě zatím nemůžeme vycházet z ničeho jiného než z toho, že to v aktuální tiskovce není. Jestli se ještě oznámí něco dalšího, nebo se něco změní, je věc druhá. Aktuálně je to bohužel tak, jak to je...
-
Kdyby neexistovaly konzole, tak uz slysim pc hrace jak breci, ze musi porad upgradovat hardware kazdy rok, jaky z nich tahaji penize kvuli grafice atd. Diky konzolim vubec ty hry vychazeji. Ze by se zaplatily z prodeju na pc? Dobrej vtip.. Dobre to popsal Vavra v jednom z jeho clanku.
-
ty seš ten konzolista s tou pocákanou pleškou ?
-
*1* né, ale oni jsou ty správní gameři!! Na pc hrajou jen malé děcka a konzole je král hc hraní!!
-
Tady ta diskuze je fakt k smichu *1* . PC fakani pisou o tom, ze na konzolich hrajou fakani *1* Predpokladam, ze vas vek je neco stezi okolo 14 let. A jeste si dovolite tvrdit, ze ste fakt pravy parani *1* Jestli VY! Mate byt zastanci PC platformy, tak to potes koste teda.