Přejít na výpis diskuzí
PlayStation 4 u nás bude asi 29. listopadu - AKTUALIZOVÁNO
21.8.2013 | Adam Homola
237 příspěvků
-
Teda co se tady člověk nedoví. Správný hráč se určuje podle toho jak umí zaměřovat ve FPS ( pan Mad Max). A kdo hraje na konzolích tak by měl být asi upálen a rozčtvrcen.
Jako hráč co vlastní PS3, Wii a Pc vám můžu říct jen: HAMBA VÁM! Hádáte se tady jako malé děti na písečku o to, kdo má lepší bábovčičku místo toho aby jste si spolu vesele hráli. Konzole i PC má svoje výhody. U konzole nemusíte řešit kompatibilitu s operačním systémem a podobné problémy. Prostě vložíte a hrajete. Na PC zase ze hry vymáčknete víc (viz např. Battlefield). Na obou se určité hry hrajou líp a obě mají určité exkluzivity ( Na PC bych třeba bojovku nehrál a naopak FPS a strategie bych nehrál na PS3).
Plus tady nějak zapomínáte na hlavní problém a to je, že zase se distributoři z mě neznámého důvodu na nás rozhodli vys**t, a zase budeme jako blbci čekat...to je věc co ve mě dost začíná kvasit. -
Doufám, že je to vtip a opravdu nemáš na ruce vytetovanouo takovou píčovinuu *15* *15*
-
Hele jak co. Já jsem si na týhle generaci her užil dost titulů. Napadají mě: Bioshock: Infinite, The Last of Us, Heavy Rain, Metal Gear Solid IV, Injustice, Uncharted sérii, Maxe Payna 3, Spec Ops: The Line, Dishonored, Deus Ex: HR + hromada indie titulů. To jsou podle mě kvalitní hry za poslední rok. Užívám si hraní jak na konzolích, tak na PC. Nepotřebuju mít supr čupr pixel perfect grafiku. Potřebuju dobrou hratelnost a funkční mechaniky. Primárně hraju na PC, ale nenechám se ošidit kvůli nějakýmu "master PC race" zaslepení o kvalitní hry i na konzolích.
-
Tak to mě dostalo slovní spojení "vždyť to jsou trosky" podpořeným následným tvrzením že bys je dostal v nějaké hře *1* *1* *1*
-
Počet přístrojů nerovnáse počet prodaných her. Ačkové pc tituly se taky prodávají po milionech. Bohužel tahle přiblblá konzoloidní komunita dovoluje firmám jako EA, Ubi ničit hry a dělat z toho jednoduché kraviny pro omezence a továrny na peníze.
Tahle degenerace mně prostě vadí, pamatuju si časy, hry hraní byla víc zábava. -
Rhulad : tak ona to neni do urcite miry ani urazka . Prave ,ze Killzone si bere z CoD dost prvku aby se to takhle dalo napsat . Osobne nezeru ani jednu serii . Ona prave vystava otazka jak by se fanouskove ke staveli pokud by melo Killzone grafiku na urovni CoD . Myslim ,ze by pres ten grafickej balast najednou prokoukli . Me se libilo Killzone jednicka ,ale hral jsem ho v dobe kdyz to byla novinka . Absolutne si netroufnu rict jak bych se k te hre stavel dneska . U CoD me bavil prvni dil a prvni MW .
-
Pokud chteji byt vydavatele uspesni, musi vytvaret hry, ktere se prodaji po milionech a proto se prizpusobuji mainstreamu, ktery se chce bavit.
-
Pak se dostáváš do situace, kdy se třeba Nintendo snaží herní situaci, na kterou normálně stačí během vteřiny najet a kliknout myší případně zmáčknout něco na klávesnici, řešit nějakým přiblblým gamepadem s displayem.
-
treba za to budes platit nizsi clo kdyz to rozeberes celnikum reknes ze je to normalni PC zakladni deska s amd procesorem *1*
-
a neni to jako u PC mechanik ze si zvolis jaky region chces prehravat coz jde zmenit jenom Xkrat
-
Tak kdyz budou mit vydavatele jistotu, ze se jim vyvoj zaplati, tak vam tu ultra otevrenou, uzasne graficky vytvorenou, fyzikou realjejsi nez skutecny svet a s AI, ze hru nedohrajes za 1000 hodin, udelaji.
-
A to je právě to, co musí každého člověka s mozkem štvát. Konzole ženou pomalu ale jistě hraní do záhuby, vždyť se podívej na dnešní tituly, jak je to neskutečně tupé a omezené a z velké části právě díky konzolím, respektive blbům co to kupují a "hrají" na tom.
-
COD jsem nikdy nehrál, ale budiž....
A ikdybych hrál COD, co jako jsem? Falešnej hráš? -
je to gamer kid: http://www.polygamerous.com/wp-content/uploads/2010/05/fat_gamer_kid1-247x300.jpg
-
A budeš hrát na gamepadu? *4*
-
Obávám se, že na regionálním kódování co se týče Blu-ray filmů se nic nezmění. Konzole z USA nepřehraje filmy prodávané u nás.
-
A zase tu je flame o PC vs konzole. Místo toho abyste byli slepý, tak se na to podívejte z obchodního hlediska. Kdyby většina hrála na PC, tak se posouvá úroveň PC jenže hry se časem staly těžkým mainstreamem a konzoli má doma skoro každej. Ten rozdíl v ziskách PC vs konzole je stále dost velký ku prospěchu konzolím. Dokud se to neobrátí, tak neočekávejte nějaký změny a prostě se s tím smiřte.
-
Vzdyt sou to trosky prosim te:D. Tyhle chudaky bych utrel v Quake 3 Arena nebo v CSku jak nic. Pari CoD a tvrdi o sobe, ze sou pravy parani.. Je mi do breku, kam se to dopracovalo.
-
A cim to asi bude, ze muzes dva roky hrat na stejny grafce? Protoze hry se primarne vyvijeji na konzole a pak vam to mozna i portnou na pc. Diky slabemu hardwaru konzoli, kde je hlavni kupni sila, nemusite co rok kupovat novy hardware.
-
Já nevim z koho tady padaj takový nechutný nesmysly kámo ;) Běž si dát znova Last of Us, třeba tě to zmírní a nebudeš vypadat jak malé afektované děcko, kterému někdo sebral hračku, tak mlátí všude kolem a všichni jsou špatný :'(