Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Moje vyjadřování je moje věc ty slušnáčku s brindáčkem od maminky co se hned rozsype když mu začne někdo nadávat...
  • Miserius
    Když dojdou argumenty, začnem nadávat! Jsme vidláci s IQ ústředního topení! *1*
  • To jo za ty jseš úplnej drsňák viď ? pověs nám o tom ? Radši běž něco dělat a zdvihni se od kompu ty tučný prase
  • A nedávej si svým příspěvkům hned + 1 dále se ztrapňuješ *15*
  • Miserius
    A ja myslel ze uz lidem doslo ze anonymy nikdo nebere vazne... Napisou nejakou hovadinu a druhy den novej nick...
  • Miserius
    Update *3* hošánci hošánci *1* Docela bych vas chtel potkat nekde ve meste, jestli byste byli aspon z poloviny takle drsny a vtipny *2*
  • Prý kde jsem se ztrapnil *15* *15* *15* Skoro v každé diskusi kde se objevíš, předvádíš totálního retarda ty ňoumo *15* A jestli jsem si někdy spletl traktor s velrybou tak ti hodně rychle dokážu jak vypadá velryba *3*
  • U GTA muzes akorat dekovar Rockstaru, ktery si chce namastit kapsu proto vyda nejdrive na konzole a pak mozna portne na PC. Jde o prachy a konzolisti za to mozna muzou jen tim, ze si serii GTA kupovali.
  • Veskoslav
    Povídej, přeháněj. Kde jsem se ztrapnil ohledně znalostí. To ty jsi už tolikrát předvedl, že jsi schopný si splést pomalu traktor s velrybou a ještě se o tom hádat;)
  • Můžeš tady už prosím tě přestat brečet? Každej ať si hraje na čem chce ne? Ty s tím stejně houno uděláš...
  • To ty už po těch všech trapasech bys musel bejt 2 km pod zemí *15* *15* tak se radši na tohle téma neozývej
  • Veskoslav
    Ty se tu ještě ukazuješ po tom trapase, co jsi předvedl?
  • Veskoslav
    Citace diskutéra Maarta:)

A už je to tady, z jejich "Narozdíl od konkurence uvedeme PS4 všude po celém světě." se vyklubalo, že to tak úplně všude nebude....
  • Ronox
    Prej konzolista :D čéče ty jsi hotovej mentalista a mohli by o tobě natočit seriál, protože taková dedukce z pár příspěvků. Lahoda. Já ti jen říkám, že to nehrotím. Nehrotím, že se tohle neničí, nehrotím že támhleten chodí dokola, protože hraju plynule a nevšímám si toho. K tvému nařčení, že jsem konzilista, tak prosím tě doma mi dříme i7 quad core 3770k, GTX 670 OC, 24 GB RAM (kvůli práci), 240 SSD, 1TB HDD, 24" LED, Logitech G15 klávesnice, nějaká gaming mouse, qck+ podložka. High-end stanici jsem si pořizoval jak kvůli hrám do budoucna, tak i kvůli práci. Na konzolích hraju pouze exkluzivní hry nebo ty, co se nedostanou na PC, protože jak jsem psal níž, tak se nechci připravit o jiný herní skvosty.

Ty se tu dál s ostatníma hádej, ale napíšu ti to takhle. Všem budeš i nadále u pr*ele a herní branži tím nezměníš. To jen já a ostatní naivní ti budou chtít možná ukázat i jiný úhel pohledu (což je špatně) než je ten tvůj vlastní (který je samozřejmě ten úplně nejvíc nejlepčatější).
  • Jistě. Problém je ale v tom, že krabičky ovlivňují celou řadu výborných sérií, které porodilo právě PC! Máš strach, že GTA V nevyjde na PC? Poděkuj konzolistům. Mrzí tě, že kdysi výborná série, kterou CoD bylo, je v posledních letech jenom továrna na prachy z neustále recyklovaného obsahu starých dílů? Poděkuj konzolistům... Tvoje XYZ oblíbená hra má konzoloidní ovládání nebo je ten klon z krabičky technicky nezvládnutý? Poděkuj konzolistům. A takových příkladů nezpočet.
    A proč děkovat konzolistům a ne vývojářům, potažmo vydavatelům? Protože poptávka pochopitelně tvoří nabídku.
  • Miserius
    Ok dědo, hlavně že sis dal plus *2* Prober se, to je jedina rada co ti muzu dat
  • Ty ses taky pripad sam pro sebe. Vsude vychvalujes PS3/4 a plives na vse ostatni, zejmena na, cituji "xšrot".
    A to, ze mas doma PC, z tebe jeste nalepku Sony fanboy nesunda.
  • Zabedněný puboš, co víc k tomu dodat.
  • Ronox
    No vidiš ty něco preferuješ a ostatní něco jiného. Sto psů, sto chutí. Já osobně preferuju gamepad na PC k platformovkám a hopsačkám, bojovkám a závodům. Pokud chci odpočívat pustím si PC na projektor a i to FPS si vleže dám. MP fps, rts a tps hraju na klávesnici s myší pokud se jedná o PC hru. SP podle toho jak šílený achiev chci splnit.
  • To co píšeš jsou všechno hry na pc .. o tom se nikdo nebaví. Já se bavím o významu PS3, který je nulový.

A proč pořád meleš o grafice? Výkon nerovná se jen grafika .. fyzika, AI a další mechanismy, to ti nic neříká ?

Vážně tupci ti konzolisti ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší