Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • God-of-War
    Ani ne *1*
  • TheGGG
    Já tě ve frendech nemám, to je hrůůůza co?
  • Ja? Nic, to jsou fakta. i3 dotahuje to jejich samozvany 8 jadro ktery ani 8 plnohodnotnych jader nema. Se podivej na benchmarky a vykon v singlethreadu/hrach. *3*

Slovo dobra je taky docela relativni u jednoho ze dvou vyrobcu. *15*
  • proč jako?...AMD je dobrá značka....nevím co proti němu máš
  • Tak nesmis kupovat AMD, to neni dobry no.
  • promiň...ale já si radši koupím trochu dražší s 2-letou zárukou,nežli MOŽNÁ trochu levnější s 1 letou zárukou *3*
  • Miserius
    Za 10 koupis dobrou 82cm, to staci
  • Keyz
    Stejně jako za 10K není dobrá TV ke konzoli *3*
  • dobry PC za 10000? To je jako vtip? Za 10000 neni ani dobry monitor.
  • sipecka
    Naprosto bahenní diskuze toho nejnižšího intelektu.
  • Gratuluji.
  • God-of-War
    Ja sem to rikal *5* . Jinak muj nick je terminator00777. Kdyby se nasel nekdo, kdo me jeste nema ve friendech.
  • Jack1947
    Amen. *4*
  • Jack1947
    Aspon ze nepujdou, ve slepejich mrkvosoftu ( jedno bezvyznamne male plus) a nakonec ho i vydaji u nas a to vcas -clap-clap- *3* .
  • deridon
    vy jste stírači jak svina, uplně krutopřísně hustodemonský!
  • ale tak zas s gamapedem pohodlně v křesle, to už můžu tedka se svým noťasem na velký TV, ale přeci jen některé hry na PC nevycházejí a u mě to je hlavně NHL a NBA.
  • Ja zas ty co koupi lowend za cenu skoro jak dobry PC. *3* *15*
  • Vážně nechápu psychopaty co to musej mít nejdražší a nejporuchovější, hlavně že je to hned při vydání. Si to koupim pohodička po silvestru a žádnej stres.
  • No právě. Aspoň trošku je málo. Čekat rok až dva kvůli tisícovce dle meho mínění nemá podstanej smysl. Aspoň mně to díru do rozpočtu rozhodně neudělá.
  • Dotaz jak dlouho jsi zkoušel ty konzole ? Protože jestli jsis k tomu sednul v domení, že hned budeš sázet headshoty taky jsi na drsném omylu. Na PC si zahraješ většinu (rozhodně ne všechno, zdraví tě například série Uncharted nebo Gears of War) ale podmínkou je, že zainvestuješ min. 20 000 do nového PC a ještě se budeš často lopotit s operačním systémem (Windows "kdotokdyvymyslel" 8) a ještě musíš splňovat všechny nároky a když ne tak hybaj pro novou grafickou kartu, základní desku, procesor apod. Nebudu ti brát že na PC vypadají hry lépe, to rozhodně ano. Jenže tak vypadají pokud máš tu nadupadnou mašinu. U Konzolí prostě zainvestuješ 10 000 a nestaráš se celou generaci té konzole.
    Gamepad dnes už registruje takové věci jako množství tlaku kterým maškáš trigger nebo točíš s analogem. Tím pádem třeba při ovládání vozidel můžeš výborně regulovat rychlost/brzdy/stoupání/klesání PC zase exceluje s rychlejším a přesnějším zaměřováním. I když profesionálníé hráčí jim dost šlapou na paty.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší