Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nectgen prece znamena ty NEXTGEN SOCIÁLNÍ FUNKCE *1* *1*
  • je to blbost lidi jsou za zabavu ochotny utratit urcitej obos penez jestli je utrati na konzoli nebo PC je jedno zalezi jen na tom kdo je presvedci aby tady ci tam utratili!
  • hadat se jestli PC/konzole je lepsi to je jako se hadat jestli je lepsi japonska motorka nebo jakakoliv stihacka proste kazde ma svoje, ale sebelepsi motorka se nemuze nikdy rovnat gripenu *1*
  • Takze kdyz koupim 2 piva po 20 korunach tak jsem taky mohl koupit jedno za 40 a jedno za 0? *15*
  • Hele Láďo , kolik stoji fet v Brne ?
  • Bob: zrejme jsi nepochopil co jsem napsal. Za litr si koupis sluzbu PS+. A v ramci teto sluzby budes (mimo spousty dalsich vyhod) dostavat hry zdarma, za ty hry uz opravdu nedas navic ani korunu. At to chapes nebo ne, porad plati, ze se za pakatel dostanes ke spouste skvelych her.
  • Jack1947
    Uvedl si to na pravou miru, a to ze te tady nekdo odsuzuje za vtirani, je bud failtrol nebo proste jen nepochopeny tomas, neverici - tak uz to tady holt byva. S tim se neda nic delat.
  • fuj
  • konzole brzdí vývoj her celkově ? Ano, to je pravda. Na druhou stranu, bez konzolí by díky pirátění možná ani už nebylo co pirátit, protože by sotva vycházely nové hry. Prodej pc her není úplně zanedbatelný, ale pořád je to jen malý podíl.
  • nehažeme špínu na konzole jako kus hw ale na to že konzole a konzolisti zpusobili upadek her
  • Ristoro
    Můžu vědět co to je? Máš vynikající pravopis a v životě jsem o tobě neslyšel. A když napíšu svůj názor, tak se vtírám? To se tu potom vtírají všichni aktivní uživatelé. Běž si lehnout, ráno budeš mít kocovinu.
  • Tak to je fajn, ze ty zde nechybis, bez tve bozske pritomnosti by to nebylo ono.
  • Jooooo kluci a holky, jen do sebe, ukazte kdo ma vetsiho pindika a ci pidnik toho vic dokaze...ehm teda vlastne ci konzole/pc je lepsi.
    Nektere prispevky tady jsou fakt k placi, ale vlastne je to i celkem zabavne cist *1* .
    Nikdy sem tyhle zaryte fanousky nechapal a ani asi nepochopim.
    Kdyz budu chti hrat na konzoli, tak si ji poridim, kdyz budu chtit hrat na PC, tak si ho poridim a TED SE Z TOHO ASI PULKA FANBOYu POSESOUVA, ALE CLOVEK SI MUZE PORIDIT OBOJE. To je pecka co?
  • AMD je pre homosexualov super. Je to ružovy a moc to nejede *14*
  • ani ne, ale ze vraj to mas rad do zadniho otvoru! Je to pravda ze i polikas ? *5*
  • Ze vraj ked si bol maly, tak ta matka trepala po hlave zeleznou tycou, je to pravda ? *7*
  • beres nejake drogy ? Ci se vtiras pokazde ?
  • Ristoro, bydlis ve vedlejsim bloku! To jsem ja Marekas s bloku 2e!!! Co placas ? Vzdyt mas doma jenom stary PS1 ! Co tu lzes ??? Muzes t vysvjetlit? Sorry za CZ, bydlim v Cechach kratce. Nechapu, furt se tu vtiras na Tiscali ! O ci jde ? Mamčin vtiralek *12*
  • patolizac skurwenej *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit