Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ristoro
    Ty ses musel jeb*out do hlavy jinak to nevidím. Pochopím SKYRIM. Ale ME? Vynikající příběh, skvělé dialogy, parádní hratelnost, skvělé postavy. Jediná nevýhoda je trochu zastaralá grafika, ale to se u takových her moc neřeší.
  • Tilwaen
    Bereš nějaké drogy, že pro Tebe znamená souhlas bez sebemenšího flatteringu k předchozí reakci vtírání?
  • Tilwaen
    Dost nešťastné přirovnání.
  • No on taky xb1 a ps4 bude temer totozna konzole. Nevim presne rozdil vykonu gpu ale vic jak 30-50% to nebude. Tzn to nehraje roli.
  • Rhulad
    Mass Effect je typicky produkt pro blbečky... ano hrál jsem jednučku a 3/4 dvojky čili jsem si obrázek udělal. Patetická TPS s rozhovory na úrovni venezuelské telenovely a hratelnosti jdi dopředu a střílej.
  • Není to argument, ale můj názor. Však uvidíme pár měsíců po launchi, kdo měl pravdu. Jo a na E3 jely dema na PC sestavách pouze od Xboxu.
  • Diky necemu co nikdo z nas nevidel mas pravdu? Tak to je kvalitni argument. *15* Ty se muzes akorat tak domnivat to je vsechno, jestli vis co to znamena.
    Btw: vsechny ty dema na naky ty vystave jely na PC, a byl z toho docela povyk. Takze se nebojim ze by kompy nejak zaostavaly. A 3 roky uz vubec ne.
  • ani se nedivim ceska republika je na urovni severni korei, aby to tu vůbec bylo dostupne.Vubec bych se nedivil kdyby ne:-DD no nic jizda do zahranici me nemine
  • Se Skyrimem celkem souhlasím, ale Mass Effect? To snad nemyslíš vážně... Možná 3. díl nikdy se žádnou "legendou" nestane, ale hrál si aspoň 1. díl? Jedno z nejlepších akčních RPG, i ten největší kritik musí uznat, že něco do sebe tahle hra a vůbec celé univerzum má.
  • Blábol to není. Pokud sis nevšiml, já zdůrazňoval hlavně O-P-T-I-M-A-L-I-Z-A-C-I! Díky optimalizovaní her na jeden a tentýž hardware a díky vývojářům, kteří budou optimalizovat hry primárně a hlavně na míru AMD grafikám je prostě více než jasné, že mám pravdu a Vy PCčkáři to nepříznáte i kdyby jste to viděli na živo... Tipuju tak max 3 roky, ale i přesto po tenhle čas budou hrám vévodit konzole. To je můj názor. Tečka.
  • A navic, ty mluvis o propustnosti pameti konzoli, tam je spolecna ram i vram, proto musi mit propustnost. U PC je to zvlast. I kdybych chtel do RAM nahravat celou hru co ma 12 giga tak mi to bude trvat pul vteriny. Coz se samozrejme nestane, omezi me cteni z BD, HDD, atd. takze bottleneck je jinde.
    Vram u PC pak ma propustnost treba 192GB (gtx760) takze nijak nezaostava.
  • Rhulad
    Nebudu vyjmenovávat všechny hry co si zaslouží hodnocení "odpad" to bylo zbytečně moc slov. Mass Effect a Skyrim jsou vhodné příklady her pro blbečky *3*
  • Zapomels dodat tvuj oblibeny Dishonored *1*
  • Ja tomu sice zas az tak moc nerozumim, ale pri nastupu soucasne generace tam tehdy ten vykon opravdu byl a stejne ty hry meli po vizualni strance naskok nad PC snad jen par mesicu. A u teto next-gen uz neni ani ten vykon, takze by clovek rekl, ze se konzole tak akorat dotahnou vykonove na PC.
  • Rhulad
    Jediný kdo brzdí vývoj her jsou jedinci, co platí za produkty typu Skyrim, ME apod. rádoby dobré hry.
  • Miserius
    Asi nejhorsi mozny prirovnani v dejinach nejhorsich prirovnaní *1* *1*
  • no lepe vypadat nebudou, ale prinejmensim zas konzole chvili nebudou brzdit vyvoj
  • Vykon toho APU od AMD je jednodusse zmeritelny a pevne dany. To ze je vykonnejsi nez drazsi sestava je blabol.
    DDR3 1866 Mhz ma podle prvniho benchmarku co jsem nasel v normalnim PC propustnost 24GB/s takze "budete radi za 15" je taky blabol.

Davat dohromady zjevny nesmysly zaroven s kydama o "radoby" znalectvi je prinejmensim usmevne.

Takze nez neco zase placnes tak to nastuduj poradne. *3*
  • v tom případě očekávám minimálne 2560x1600 rozlišení s 32x csaa vyhlazováním a super hires texturami
  • Jen aby bylo jasno pro všechny "rádoby" znalce a házeče špíny na výkon nových konzolí, kteří tu zas vedou vášnivé debaty...

Herní konzole v novém stylu nejsou ničím jiným, než hodně upraveným počítačem. I když obsahují jeden hybridní čip, mohou nabídnout mnohem lepší grafiku a výkon, než dražší obecná počítačová sestava.

V případě Xboxu One má celý SoC čip, který obsahuje procesor i grafiku k dispozici 8 GB paměti DDR3 s propustností 68 GB/s. V případě klasického počítače budete rádi, pokud se dostanete na 15 GB/s.

Mnohem větší datový tok nebrzdí systém a umožní vývojářům větší možnosti při OPTIMALIZACI scény. Čip v XO má ale k dispozici ještě jednu mezipaměť ESRAM s kapacitou pouze 32 MB, která ale nabízí propustnost 102 GB/s. V kombinované formě lze tak dosáhnout propustnosti až 170 GB/s. "

Tohle je prostě holý fakt, není to výkon, ale OPTIMALIZACE, díky které budou next gen hry vypadat na konzole pár let lépe než na současné počítačové sestavy. Ať si říká kdo chce co chce, nemáte žádný proti-argument, který by tohle vyvrátil.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit