Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Presne tak som PChrac ale mam doma aj Xbox360, Gameboy, PSP.
    Takze od kazdeho daco :D Ale proste najviac mi sedi PC a z Xboxu pouzivam obcas ovladac ked hram hru kde si uzijem vybracie :)
    Vsetko ma daco do seba a chapem tych co radsej Playstation, Xbox... a nie PC.
    Sme kazdy iny, niekomu sa paci baculka, niekomu blondinka... :D
    Ale proste...

...je to take ludske...
    Nenavist medzi veriacimy ineho nabozenstva.
    Taktiez aj to ze len moja politicka strana je ta dobra :D
    Ludia su raz taky, ked uz nic ine aspon riadne Hate na tych ktorym sa paci daco ine.
  • Protože to jsou malé děti.
    Ty mají tendence se vytahovat tím, co zrovna mají (co jim zrovna koupili rodiče) a nadávat na to, co zrovna mají ostatní. Připadají si tak lepší, než ti ostatní. Naprosto nesmyslně, pochopitelně. Až na pár výjimek z toho většinou za pár let vyrostou. Ty výjimky pak stejně prudí dále v diskuzích třeba o mobilech - jak si někdo může koupit mobil, který nemají oni - nebo diskuzích o autech - takovou šunku, jak to někdo může chtít - a tak dále.
  • hlavne kral FPS :DD
  • Tohle někteří jedinci nikdy nepochopí, dokud se jim z hlavy nevymaže ten blud, podle něhož se domnívaj, že konzole mohou za brždění vývoje her.
  • Ristoro
    Tady to zase perlí. Pořád se najdou debilové, co budou házet špínu na PC nebo na konzole. Já jsem čistý PCčkář, ale nikdy jsem neodsuzoval konzole. Některým se na tom hraje prostě lépe, vycházejí tam kvalitní tituly, které na PC nejsou(God of War, Last of us, Uncharted). Na druhou stranu PC má lepší grafiku, lépe se na něm hrajou FPS(podle většiny lidí) a strategie. Ale nikdy nebudu odsuzovat lidi co hrají na konzolích. Obojí má výhody i nevýhody. Tak už to zkuste překousnout.
  • Tak ale televizi jaksi vetsina lidi doma uz ma i pred konzoli, takze to bych do ceny konzole fakt nepocital.
  • samozrejme misto asociativni melo byt tranzitivni :-) whatever :-)
  • Aha, konečně se našel důkaz proč je Toilet simulator 2013 lepší než Transport Tycoon - vyšel totiž na novější stroj!
  • tak vzhledem k tomu, ze PS3 nabizi lepsi herni zazitek nez PC. A vzhledem k tomu, ze PS4 bude asi lepsi nez PS3, tak myslim, ze v tomto pripade plati asociativni zakon, podle ktereho budou hry na PS4 llogicky taky lepsi nez na PC
  • Tak teď nevím kdo z nás napsal větší blábol
  • nene, znamena to, ze tam bude vychazet nova generace her, ktery budou lepsi nez kdy pred tim.
  • Miserius
    Za litr mas 12 x 3 hry (z toho jedna AAA co ma na meta nad 80%, jedna indie a jedna slabsi +- 70% na Meta) Takze to neni zadarmo, ale levnejsi uz to nebude (samozrejme nepocitam slevy a exklusivni dema/trialy/bety) *3*
  • Next gen znamená, že se zase narodila nová generace ze které se budou tahat peníze za každou jednotlivou mapku nebo tričko do hry?
  • Zdarma za litr? To je nejaka nova moda, za nas byvalo zdarma za 0,-. *15*
  • Miserius
    Aha :)
  • Spis zapomnel v hospode, ze neni na games.cz a nasledne dostal pres budku *1* .
  • A nebo zaplatis litr za PS+ a rok budes dostavat kvalitni hry zdarma.
  • ps4 muzou davat klidipido zadarmo a porat to bude drahy! pac s kazdou hrou vyhodite 500,- do kanalu jak jsou na konzole hry predrazeny
  • Keyz
    To je pravda ale bral jsem to jako argument proti tomu monitoru.
    Ten taky koupíš pod 10K a není naprosto na nic.
  • Uklízečka v Sony to omylem nahodila na FB a fanboys hned pořádaj orgie :D ASI pro ně znamená 200% potvrzení.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit