Přejít na výpis diskuzí
PlayStation 4 u nás bude asi 29. listopadu - AKTUALIZOVÁNO
21.8.2013 | Adam Homola
237 příspěvků
-
Díky přece jenom se to k adresátovi dostalo :D
-
Fanj pokud to takhle bereš. Na PS3 si mužeš připojit klávesnici a myš :3. Já se bavím o standartním ovládání. Jinak není pravda že si na PC zahraješ vždy líp. Prostě záleží natom co hraješ. Například při hraní Dead Space 3 mě neotravuje na PS3 žádný origin ani nemusím řešit frame rate nebo jestli nemám slabou ram. Prostě vložím disk do PS3 a hraju. Jo a k tomu ovládání. Pár měsíců jsem hrál Battlefield3 na PS3. Ano je to složitější pokud jsi gamepad nikdy nedržel v ruce ale pár headshotů a ostřelování jsem si taky užil. Plus třeba ovládání vozidel je tam mnohem lepší než na PC.
-
Souhlas. Navíc to pak i cenově bude (aspoň trošku) někde jinde *4*
-
Počkej si rok nebo dva a pak teprve kupuj *3* . za ty dva roky na to už bude hodně her. Jak pro PS4 tak pro XBOX ONE. Pak se můžeš rozhodnout která konzole ti bude vyhovovat podle her.
-
Jasny, ze se bude prodavat. Taky mam objednano a i potvrzeno, takze pohoda a no stress.
-
Tak to byl fakt hodně drsný stěr.
-
takže bude....jupí! *4*
-
Nejsem ty, abych si nekoho bral do huby. Zni to teple. *14*
-
A umis ty cist? Podivej se na cas odeslani meho prispevku a cas aktualizace, ty praskla zilko *1*
-
Cpak už ses vyplakal? *15*
-
nevím, jestli je stále diskuze o uvedení PS4, ale před hodinou jsem objednal u oficialni distribuce Sony a za půl hodiny jsem měl telefonické potvrzení s odesláním do poloviny prosince. Věřte, nevěřte.. oproti amazonu to ale nechtějí hned zaplatit a zdarma dopravné, tedy finální dobírková cena 10390 což odpovida €399. nechme se překvapit..
-
No... jeho bych si do huby moc nebral. Nejdriv zacni u sebe.
-
Lidé bděte a žasněte: Vsekoslav, ztělesnění trapnosti a největší místní troll bude ostatním předhazovat povýšeně nějaký moudra. Když se objeví jakákoliv novinka, je tam garance, že tam přijde s nějakým blábolem Veskoslav, když v redakci Games otevřou šuplík vyskočí Veskoslav, když jdou na velkou toaletu ...domyslete se sami *3* *5*
-
To víš, rýpnout jsem si musel :-D
-
Dneska se nikomu nepovedlo me vytocit, zato ty hned nadavas jak smyslu zbavenej chlapče *3*
-
Peroslav si zlamal zebra aby moh sam sobe lizt do prd*le. *15*
-
Umis Ty cist? Mas ten clanek updatovany a ja vim, ze se tu bude prodavat, tak si dej pohov, jinak Ti praskne zilka.
-
Někomu začít nadávat do vidláka, protože ti nadává.. Jo to je hodně dospělácký
-
Neboj, dneska je poslední den, kdy mám ještě volno. A jelikož jsem si polámal žebra, tak bohužel tvrdnu u pc. Ale zítra jsem už v práci, takže už nebudu psát a budeš mít klid.
-
Člověče máš ty něco jiného na práci, než zde diskutovat? Otevřu nějakou diskusi a všude samej Veskoslav...