Přejít na výpis diskuzí
PlayStation 4 vyjde koncem listopadu, PS3 a PS Vita zlevní
20.8.2013 | Aleš Smutný
88 příspěvků
-
A už je to tady, z jejich "Narozdíl od konkurence uvedeme PS4 všude po celém světě." se vyklubalo, že to tak úplně všude nebude....
-
Borderlands2 na vitu zni dobre.
-
kurna minecfaft na ps no takovej skok jsem necekal
-
-
Navíc na to budeš potřebovat minimálně takovou TV aby to vypadalo slušně: *3*
http://store.sony.com/webapp/wcs/stores/servlet/CategoryDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&identifier=S_4KTV#!/forum/1372633370-871-270 -
-
*1* *1* to určitě ani nextgen konzole v žádném případě NEZVLADNE Ultra HD rozlišení!!! *3*
-
-
-
nedáva mi zmysel oceňovanie PS3 12GB na 199€, keď teraz stojí cca 162€.
-
-
*1* Asi tak .... pokud ani po slevě nebude cena plastové 12GB DYI PS3 edice v čechách začínat trojkou , můžete věšet bulíky zvesela tomu zbytku mimoňů , co neví co si skutečně kupují ...
-
-
Protože srovnáváš cenu tržní s cenou určenou výrobcem. Ta je vždycky o něco vyšší. Takže to ber tak, že pokud třeba teď PS Vita stála oficiálně v přepočtu něco přes šest tisíc a dala se sehnat kolem pěti, bude se dát s oficiální cenou cca pěti tisíc sehnat kolem čtyř, možná níž.
My mimoni alespoň víme, jak tyhle věci fungujou *5*
-
-
-
Tak ten Minecraft mě pobavil. To vyloženě čekali na sílu a výkon NextGen. Bez toho by to nešlo *15*
-
-
*1* Pssst ... On je totiž Minecraft kus hodně prasáckého kódu , pod pěkně prasáckým API .
Ale jasně Notch je bůh - skoro jako Steve..... a proto bude podporovat ostatní , ale sám si reputaci ve Space game už nenapraví ;) -
Hrál si ho někdy? :| ono i nastavit vše na low někdy nepomůže, a to už to vypadá fakt hustokrutodemonicky hrozně
-
Minecraft je zabijak na RAMku, takze bych se nedivil, kdyby na mobilnich zarizenich s Tegrou 4 ci Snapdragon 800 jel minecraft lepe nez na 360 a Ps3.
-
-
Už aby ta PS4 vyšla! Nemůžu se dočkat, až si k Vánocům konečně po těch letech koupím PlayStation 3, předplatím PS+ a počkám, co mi to hodí za hry - SLEVUJTE chlapci od SONY, SLEVUJTE jen tak dál! *14*
-
-
*1* Asi jsi nepochopil jak konzolový trh funguje -Král zemřel . Ať žije král !
S PS+ to do kopru asi hned nepůjde , ale dá se vytušit, že spolu s celou PS3 platformou se utiší i exkluzivní nabídky a Sony tě budečím dál víc tlačit ke koupi PS4 .... -
-
... asi jsi nepochopil tu nadsázku, ale fakt je, že hry na PS3 se budou válet všude, bude jich stovky a budou za pakatel (ano, další nadsázka, jen na ní snad i něco je, ne?)
-
-
*15* Vzhledem k tomu , že za pakatel (50-200 Kč) se právě vyprodávají ležáky na PS2 a PS2 samotná se na aukru jetá a často slepá hýbe kolem 1000 - 1500 Kč , bude tahle "nadsázka" aktuální až několik měsíců po tom co si na PS4 začne sedat prach ...
-
-
Nedá mi to a musím se zeptat. Toho smajlíka na začátku každého komentáře máš naskriptovaného, nebo ho tam pracně naklikáváš pokaždé, když se k něčemu vyjadřuješ? (omlouvám se za trolling, ale tohle mi nedalo spát, díky za odpověď)
-
-
Tvoje máma nedá spát zase mně.
-
-
Vidíš to moc černě. Prostě to bude levnější a hlavně bude z čeho vybírat a z toho musí mít skromný kluk, jako jsem já, prostě radost. A o tu radost jsem se chtěl tady se všemi podělit! *4*
-
-
*3* *1*
-
-
-
-
-
-
A tu vitu jako teda misto zlevneni zdrazej ? Vzdyt ted stoji v obchodech necelych 5000, coz je min nez zminovanych 199 euro. Jedine, ze by CR byla rajem technologii :D
-
-
Porovnavas oficialni cenu s trzni, tedy srovnavas hrusky a jablka. Ale to ti asi nevadi, ze?
-
-
*15* Pokud v oficiálním Sony storu nakoupím tuhle šmudla edici za cca 160 Euro , s oficiálním slevněním na 199 euro se prostě nespokojím ...
-
-
-
Co jsem koukal na launch hry, tak MS bude mít 7 exklusivit Sony jenom 3. Jo na na Ps4 u nás letos rovnou zapomeňte, nejsme v seznamu *1*
-
-
inFamous, Drive Club, DC Universe Online, Killzone, Knack, Tiny Brains, Ray's the dead a The Order ... Zkus si zopakovat pocitani do deseti
-
-
A to vůbec nemluvím o the order.. To pak rovnou můžeme k xboxu připočítat nové Halo nebo Quantum.. Však z té hry neukázali ještě téměř nic a stylem jakým na tom do teď pracovali to tak ještě chvíli asi zůstane
-
-
Order ma vyjit nejpozdeji v březnu... To tady stejne nebude mit vetsina lidi PS4
-
-
On to bere při vydání konzole.. infamous má vyjít až někdy v únoru...
-
-
-
Ahojte. PROSÍM O RADU. Urobil som si nový PSN účet český, lebo SVK nepodporoval PS Store. Predtým ešte dáta som si uložil na USB. Zistil som z jednej stránky, že keď mám na usb uložené dáta (SAVE DATA UTILITY) z GRAN TURISMO 6, tak sa k týmto dátam môžem zase dostať tak, že sa musím prihlásiť do starého účtu PSN. Ako to mám však spraviť, keď mám teraz nový vytvorený?
-
Kdo se chysta koupit si konzoli dejte mi minus, protoze jste idioti. *12*
-
-
A neni tak nějak věcí každýho z nás, do čeho investujeme svoje vlastní prachy? Jestli ze mě dělá idiota to, že si chci krom PC her užívat i takové věci jako Red Dead Redemption, Last of Us, Uncharted nebo InFamous, budu za idiota klidně a s přehledem. Beztak jsme podle tebe nejspíš idioti všichni, buď pro to, nebo pro ono. *7*
-