Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Steam Deck je… zajímavý, ale pouze pro určité tituly a kromě toho, že si tam Spider-Mana taky nezahraju"

Zahraješ, stačí nainstalovat Chiaki. Portal je 2x levnější, to ano, ale SteamDeck má mnohem vyšší užitnou hodnotu, protože na něm jde hrát i většina knihovny ze Steamu a neoficiálně i mnohé další služby (Battle.net, Uplay, Origin - či jak se to teď jmenuje..). Včetně takové vychytávky jako je BT audio :)

Jediné, co oproti Portalu neumí, je haptická odezva a adaptivní triggery, ale když už si chce někdo užít hraní se vším všudy, stejně by to mělo být před velkou obrazovkou/plátnem.

• radim.zaty

Hele a už to chiaki funguje bez glitchů a výpadků? Já to zkoušel loni, když jsem měl chvíli Steam deck a moc použitelné to, ve srovnání s tím, jak kdysi fungoval Remote play na PS Vita, to v teda nebylo.  To už fakt raději iphone/ipad s Remote Play appkou a k tomu nějaký ovladač. 

• Neříkám, že žádné glitche nebyly, ale bylo jich minimum. Nejdřív mě to nepříjemně překvapilo, ale pak už jsem si jich ani nevšímal. A přijde mi to jako malá daň za možnost portability - hraní v posteli, v různých místnostech... :) 

Výpadky (že bych se přímo odpojil od konzole) jsem neměl žádné.

• radim.zaty

Jsem na to zvěvavý.  Mám celý dům a velkou část zahrady pokrytou WiFi 6E Meshem, takže hrát si na tomto pod pergolou by se mi líbilo. 
    Cena je překvapivě rozumná, když to porovnám například s Dualsense Edge :) 

Absence BT zamrzí, ale tak trošku doufám, že do toho půjde vrazit BT dongle, třeba ten od Skull and Co, který pár let používám se Switchem a umí s Airpody low latency režim.   A pokud ne, tak ty in-ear magnetoplanary vyzkouším. Afaik by to mělo vycházet z technologií od Audeze a to nejsou žádná ořezávatka :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit