Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • *8* <--- takhle bych se tvářil ve světě kde to není normální *1*
  • Jinak řečeno: Sony zaplatilo autorům obrovský balík peněz, aby z Xboy a PC verze vystřihli jednu nezajímavou misi.
    • tak tak puvodne sice ten obrovskej balik chteli zaplatit za lepsi grafiku, ale vyvojari jim poklepali na celo a jestli pry nespadli z marzu s tim jejich lowend HW tak maj apon to DLC...
      • kennyB
        Proč se vždy u hry, která je buď jen na konzole, nebo na konzolích získá něco navíc, slejzá taková lůza, která si hraje na něco víc než je??? Že by nějaká nula ve skutečném životě??? *1*
      • frag.ment
        ty si fakt k***t, jak jsem ještě nikdy nikomu nenapálil pěstí, tak potkat tebe, asi bych se neudržel..
  • Jack1947
    Neverim ze se to na Stationech udrzi, beztak to vyjde platne/bezplatne i na zbyvajici platformy ... uz ted bych videl tech narku... *2*
  • BoB.2
    Já dostanu na PC jako bonus pěknou grafiku.
    • ty si asi dostal ako bonus nakadene do hlavy pri narodeni...
      • Jak čtu tuhle diskuzi, tak si říkám, že je tu pro některé lidi větší zábava si dokazovat, která platforma je vlastně ta lepší, než abyste se bavili u samotných her. Já preferuji třeba PC, ale to protože ho mám rád a jsem na tohle hraní už zvyklý. Proti samotným konzolím nic nemám, pokud je někdo má a hraje na nich. Osobně bych si rád i nějakou konzoli pořídil pro nějaké exkluzivní tituly, kdybych teď na to měl čas a peníze.
        A někteří lidé, co tráví spoustu času mimo domov třeba nemají možnost hrát pouze na konzolích, takže pro tyto lidi je PC platforma (nějaký ten našlapaný notebook) jediná varianta.
    • Nečekal bych že příspěvek "Já dostanu na PC jako bonus pěknou grafiku" vyvolá takovou až zbytečnou diskuzi.. Ale největší zásluhu má pan Alucard ,který evidentně přišel provokovat.
    • A proto je GTA5 exluzivně pro konzole. PC + konzole 4Ever
    • a zadarmíko
      • Jack1947
        Za hodne tucnou cenu HW... ( na konzolich si ale stezovat nikdo nebude ty zalostne zpevy nad 30FPS a mene uz davno vyzneli do vzduchoprazdna *4* ).
        • u konzoli zaplatis hodne tucnou cenu za hry minimalne o 500 vic na kazde hre! jen za ten rozdil cen her mam PC "ZADARMO" *3*
        • Secti si cenu konzole a lepsi TV a dostanes se na cenu za kterou mas high-end PC... ;-)
          • No když to bereš takto, tak k pc potřebuje monitor, takže PC přes 20k+ monitor dalších 5-6. Hmm klávesnice, repráky, myš. Přes 30K se dostanem. A TV se dá sehnat kolem 15+10 konzole. Pořád jsi na tom lépe, zaplatíš si členství a máš AAA hry zadarmo každý měsíc.
            • Hraju prevazne na PC, kamarad na xboxu a dalsi na PS, asi si vecer pujdeme rozbit tlamy a kdo zustane posledni na nohou, muze rikat, ze jeho platforma je na hry nejlepsi *5*
            • Alucarde, pokud se v pondělí před slečnou budeš prezentovat stejně úzkoprse a omezeně, jako tady, tak věř, že to rande bude poslední.
            • ,,a v pondělí mám rande"
              Pokud mě komunikace na internetu něco naučila, tak to, že KAŽDÝ je podnikatel/podnikatelka, KAŽDÝ si z nějakého důvodu myslí, že svůj názor musí vyjádřit a hlavně - KAŽDÝ má v horizontu následujícího týdne rande.
            • Alucarde clovece prober se ! Bud sis sem prisel jen za trolit a nebo jsi vazne hodne mirne receno ryterdovanej . Kolega nahore s tebou jedna hodne slusne a ty mu NEUSTALE vkladas slova do ust co nikdy nerek resp nenapsal . Bud jsi vazne tak natvrdlej a nebo jen provokujes . Ps : uzij si v pondeli rande se svou pravou rukou
            • Víš jaký je ten problém? Ty jsi napsal hodně odstavců a ještě více řádku, ale argumenty jsem v nich nenašel skoro žádné, kromě toho, že PC nabízí AA a vyšší rozlišení.
            • Jak rikam, zjevne mas problem pochopit psany text. Uzij si squash a rande.
            • Nevím jak ty pane lolo, ale já jedu s přáteli v sobotu na Gammaray, v neděli mám naplánován Squash a v pondělí mám rande, takže mezi lidi chodím často a ty jsi žádné argumenty nevyjmenovat, jenom jako omezený kolovrátek opakuješ cosi o grafice, protože nemáš nic, čím by si svůj fanatismus obhájil.
            • Tak prece mi to nedalo a jeste jednou budu reagovat. Umis cist? Chapes psany text? vypada to totiz, ze s tim mas znacne potize.
              Ja neomilal grafiku, ale snazil jsem se zabednencovi jakym ses vysvetlit, ze svet neni cernobily a ze existuji i taci lide, kteri proste preferuji PC z urcitych duvodu, kterymi jsou mimojine prave hezci vizual, modovatelnost a celkova prizpusobitelnost, pricemz ale konzole neodsuzuji. A take sem se ti snazil marne vysvetlit, ze normalni clovek nema potrebu bezmezne a fanaticky branit jednu platformu a snazit se ostatni presvedcovat o tom, jak jsou vsechny ostatni spatne.
              Vsimni si, ze jsem ani jedinkrat konzole nepomlouval (pokud nepovazujes konstatovani faktu, ze na pc hry vypadaji zpravidla lepe za pomlouvani), dokonce jsi mohl z meho prispevku pochopit, ze sam konzole vlastnim, na rozdil od tebe, kterej jen plive na pc a vychvaluje to sve. Pouze jsem napsal duvody, proc preferuji PC, pokud mam moznost vyberu, coz je ocividne neco, co nejses schopnej prekousnout.
              A muzu te ujistit, ze nekupuju kazdy druhy rok nove gpu, tahle doba je daaavno za nama. Upgrade pc jsem delal pred mesicem a to po cca 5 letech, pricemz az na par vyjimek v poslednim cca roce jsem nemel s zadnou hrou problem.
              A kdyby me tech penez bylo lito nebo na to nemel, tak bych hral pouze na konzolich. Jednoduche.
              Obcas zkus jit mezi lidi, treba zjistis, ze svet se netoci jen kolem tebe a tvych jednorzmernych nazoru, ale ze je spoustu lidi, kterym je jedno, na cem hraji ostatni a uz vubec nemaji potrebu ostatni pomlouvat za to, ze maji jiny nazor a jine preference.
              Proste trochu uber plynu z toho tveho fanatismu a mozna uvidis, ze svet je trochu komplexnejsi, nez jako ho vnimas. *3*
              Mej se, dal uz reagovat vazne nebudu.
            • "Zaplatis si a mas to zadarmo" dutohlav konzolefág nezklamal. *15*
            • Jediný fanatik si tu ty. Od začátku tu omíláš jako kolovrátek grafiku. Jsi fanatik posedlý AA a DX11 a Telesací a podobnými hovadinami. Ty jsi vlastně otrok grafiky a jsi za to ochoten každý druhý rok kupovat grafiku a bůh ví co ještě, aby jsi to rozjel na max. Takové lidi jsou zhoubou herního průmyslu.
            • Jack1947
              Pc nenabizi nic ? ale kdeze vzdyt je tu prave proto Indie scena aby se to nic vyrovnalo a ver tomu nebo ne vyrovnava celkem dobre.

Grafika ? Od crysis me tedy zadna hra nezvedla graficky ze zidle, nebo spise nezarazila nebo neshodila. A tomu uz je bezmala 8let...
              Hazis hnrace pc take do jedne popelnice nebo kontejneru a to neni take dobre... exkluzivky nejsou jen to hlavni. Nekdo rad gamepad a ten je bry aj na konzoli nez na pc a zase naopak hraje hry na pc s GP atp... ale povsrchnosti bych je zase neshazoval. *4* ( i kdyz jsou zde zaprcatele vyjimky to ano, ne vsichni do te kategorie spadaji).

Souhlas s panem lololo at si kazdy vrze na cem rad a neodsuzuje zabavu ostatnim, vsak sme vsichni hraci nebo ne? *3*
            • A me je lito takovych fanatiku jako ses ty. Slepe branici tu svou jedinou vyvolenou (nebo tobe zvolenou napriklad rodici?) platformu. At uz tomu vsemu co tady povidas opravdu veris, nebo se jen snazis presvedcit ostatni a predevsim sam sebe, ze sis zvolil spravne, tak pusobis dost komicky.
              Ti normalni z nas si zahrajou na cem chteji, zpravidla se neomezuji na jednu platformu, kterou budou branit zuby nehty. Ale tohle fanatik jako ty nejspis neni schopen pochopit.
              Dal s tebou ztracet cas nebudu, mej se hezky a uzij si hrani na te tve jedine nejlepsi platforme pod sluncem. *3*
            • PC nenabízí vůbec nic. Je to smutná platforma pro ty, kteří se honí za grafikou a na hratelnost zapomněli. S touhle vidinou pc-hráči prvně pozoruji textury až pak hratelnost. PC-hráči jsou strašně povrchní. Je mi jich líto. *9*
            • Kdyz tak ctu ty tve prispevky, tak nevim nevim, kdo je tady vlastne ten nerd, co nikdy nevysel z pokojiku. Nic ve zlem.
              A ja tedy nevim jak dobre mas oci, ale me ty zubate hrany v konzolovych hrach vylozene tahaji za oci a je uplne jedno na jake TV to hraji. Propady fps u nekterych her, nebo lock na 30 fps taky neni zadna slava.
              A nebud hned tak utocnej, ja konzole neodsuzuju, ale mel bys velezt ze sve bubliny a trochu se rozhlednout kolem. Mozna zjistis, ze nekteri lide preferuji trochu jine veci, nez treba ty a maji jine naroky.
              Nechapu, proc te tak strasne zere predstava, ze nekdo preferuje PC kvuli nadstandardu, ktery nabizi.
            • Pokud hraješ na 50 palcové tv, tak je ti jedno nějaké AA nebo 720/1080. U toho masturbujíi nerdi, kteří v životě nevyšli z pokojíku. *11*
            • A uvedomujes si, ze nekdo si za kvalitu rad priplati? Nekomu staci telka za 15k a konzole za 10 a hrat pulku her v horsim nez FullHD rozliseni a pri 30 fps, bez AA atd.
              Komu to staci, nebo kdo na drazsi nema, tak at na kozolich vesele hraje.
              Ale jsou i taci, kteri preferuji PC prave kvuli nadstandardu a konzole maji jen na exkluzivity.
              Tak se s tim smir, ze ne kazdy povazuje konzole za to nejlepsi. *3*
            • Jack1947
              Nojo, jenze kdyz platit prestanes mas prd leda. Jsem proti tomu aby se vedli nic nekoncici zabomysi valky PC VS. Konzole ale kdyz se najde blbecek co si rad prilozi ( nebo zasune do mechaniky) zasmeju se rad. *4*

( tim nikoho urazet samozrejme nechci, jen rikam ze chmurny den je hned jasnejsi nejen v techto pripadech).
        • HW PC ma daleko lepsi pomer cena/vykon. A to nepocitam drazsi hry na lowzole a to, ze s PC muzu delat vsechno na co si koupim soft. *3*
          • Ta pc rasa úplně zdegenerovala. Bez konzolí by jste hráli donekonečna MOBA hry a Indie. Konzole vám platí AAA hry na PC vy magorci. Takže se proberte. Pokud se někdy dočkáte GTA V, tak jen kvůli milionovým prodejům na konzolích.
            • Samozrejme, jak necekane. Nekdo rekne, ze se bez konzumu obejde a ovce se hned pta, aby vedel do ceho se pustit. *15* Bee
            • A co hraješ na svým pc za desetitisíce, pověz.
            • Tak si ty AAA hry jako Diablo 3 a BF4 strc do spic, klidne i s tim GTA5, o takovy hry fakt zajem nemam *15*
        • na 30 fps hrajou hry zoufalci, normalni clovek hraje na 60+ ciste proto, ze na to ma
          • Tak to jsi frajer!
    • Tu dostanou všichni.
    • Kéž by :)
    • Keyz
      To se právě neví *13*
      • BoB.2
        No než konzole určitě. *3*
  • ucho
    editor asi přehlédl chybu v nadpise.
    "abyste pro ni nabourali" - "abyste se pro ni nabourali"

jako chápu, že taková věc vznikne snadno, třeba byl nejdřív nadpis "hodinové DLC" a DLC bylo přepsáno na bonus a problém je na světě, ale právě proto nevěřím, že to před zveřejněním ještě někdo kontroluje, protože kdyby to viděly oči někoho dalšího, taková věc neprojde...
  • Máte v nadpisu hodinové.
    • MickeyMutant
      To je v pořádku, to je moravsky.
      • BoB.2
        *15*
  • Tak po tom poprasku se znacne osekanym vizualem jim to musi nejak vynahradit ne. *1*
    • No, nevím...jedinej poprask byl v naprostý většině od PC hráčů... *1*
      • A k teto informaci si prisel jak? Delal si nejaky dotaznik, nebo co? *1*
        Podle me to nastvalo kdekoho napric platformami. Aby taky ne, kdyz hru predstavili v ukazce, po ktere plno lidi hledalo svou celist nekde na zemi, aby se nakonec ukazalo, ze skutecna hra bude vypadat o tridu hur.
        • pokud vím tak oni oznámili že ta ukázka na E3/2012 byla PC verze ne ?
          • Pokud se nepletu, tak se vyjadrili v tom smyslu, ze PC verze bude vypadat tak, jako na te E3. Ale kdo vi...zatim zustavam mirne skepticky.
        • Takhle, já osobně jsem nečekal, že by to takhle na konzolích vypadalo...pokud někdo ano, tak doporučím nevěřit ukázkám z étrojek, protože to je akorát o nalákání na hru...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit