Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hodina hackovani zachodovych prkynek a sprchovych zavesu mobilem navic ?:D áwsm, kulervoucí.
  • Máte v nadpisu hodinové.
    • MickeyMutant
      To je v pořádku, to je moravsky.
      • BoB.2
        *15*
  • dalsi nasilna hra... proč si nemužeme hrat na to že se mame radi a byt kreativni, misto destrukce. btw vypada to jak klon gta s trapnym mobilem navic
    • Olorin
      Ty vole do GTA to má ještě hooodně daleko. Stejně tahle hra bude totální propadák jako 3. a následující díly Assassin's Creed. Njn holt Ubisoft nějak upadá.
    • jak nemuzes? muzes, treba nejaky sims
    • vorton
      Nieco ako open world simulator naborara do sekty s knihami namiesto mobilu? *1*
    • No vlastně už v GTA4
      • kecy v kleci.. už ve Vice City, si Tommy pořídil tehdejší hi-end cella phona!
        • No jo na Vice City a jeho mega mobil z 80 let jsem zapoměl :D Myslel jsem to tak že si ho mohl i sám používat a to šlo až od GTA4
    • mobil je i v GTA5 *14*
    • Protoze by pak byl svet nesnesitelne slunickovy. *3*
  • Tak po tom poprasku se znacne osekanym vizualem jim to musi nejak vynahradit ne. *1*
    • No, nevím...jedinej poprask byl v naprostý většině od PC hráčů... *1*
      • A k teto informaci si prisel jak? Delal si nejaky dotaznik, nebo co? *1*
        Podle me to nastvalo kdekoho napric platformami. Aby taky ne, kdyz hru predstavili v ukazce, po ktere plno lidi hledalo svou celist nekde na zemi, aby se nakonec ukazalo, ze skutecna hra bude vypadat o tridu hur.
        • pokud vím tak oni oznámili že ta ukázka na E3/2012 byla PC verze ne ?
          • Pokud se nepletu, tak se vyjadrili v tom smyslu, ze PC verze bude vypadat tak, jako na te E3. Ale kdo vi...zatim zustavam mirne skepticky.
        • Takhle, já osobně jsem nečekal, že by to takhle na konzolích vypadalo...pokud někdo ano, tak doporučím nevěřit ukázkám z étrojek, protože to je akorát o nalákání na hru...
  • Jack1947
    Neverim ze se to na Stationech udrzi, beztak to vyjde platne/bezplatne i na zbyvajici platformy ... uz ted bych videl tech narku... *2*
  • Alucard je jejdasek? Ten taky zaplatil za hry a dostal je "zadarmo" *15*
    • Ja jsem nezaplatil za hry, ale za sluzbu a to davno pred tim, nez sony prisla s instant games colection.
  • Alucard
    Je potřeba si přiznat, že PC je na pokraji propasti. Platforma nemá co nabídnout. Herní exkluzivity odcházejí na konzole, jelikož prodeje byly neuspokojivé viz Witcher. Zbyly jen odpady. Nikomu se nechce vytvářet jen na PC, proto vydavatelé hry na PC flákají viz Rome 2 nebo X-Rebirth. U této platformy zůstali jen děcka a rusáci hrají MOBA hry, které z lidí dělají zombíky a asociály. Pak je tu ještě Indie a honba za nejošklivější grafikou a snaha vrátit čas do 80/90 let. Opravdu je mi smutno, kam až to PC dopracovalo. PS. Registroval jsem se, nyní se můžete častěji těšit na mé příspěvky častěji.
    • Olorin
      Když je PC na pokraji propasti, odkud si napsal tenhle tvůj duchaplný příspěvek? PC gaming nikam neupadá jenom nemá cenu převádět konzolové crap hry na PC. Zoufalců jako ty už jsem poznal hodně a všichni zjistili, že na PC máš vždycky víc možností jak si hru oproti konzolím obohatit. Navíc proč kupovat neuvěřitelně předraženou konzoli když měsíc po jejím vydání je HW absolutně zastaralý. Radši si běž zahrát nějaký Final Fantasy nebo podobnou asijskou capinu protože o tyhle hry stejně nemá PC gaming zájem *1*
    • sirWallace
      *15* *15* Nekdo tu kdysi daval peknej graf.. tam byli podobni chytri panove, kteri rikali uz nekdy v roce 90, ze je PC mrtva platforma :D
      Skoda,ze jsi troll.. jinak bys byl dobrej nekam na vysvtavovani aspon.. ale jako trolling hodne slaby..
    • Magister_Peditum
      Zatím se máš v trollingu hodně, co učit. Tohle už je dosti provařené. *15*
      • Já se směji tomu, jak to nazýváte špatný trolling. Už to, že vytvořil vlákno a ty si měl potřebu napsat, že je to trolling, značí, že tě to něčím popudilo. Normální ynteligentní člověk by to přešel a vůbec nereagoval.
        • Jack1947
          Ynteligentní clovek haha, no zasmal jsem se... *15* no a to ze si reagoval taky o necem svedci. *6*
    • kk mr troll , dal by som 2/10 za snahu + ze je dneska celkom pekny den ale zneuzit meno Alucard na spamovanie ... dneska to bude max na 0/10
    • wenceslaus
      Počítám, že jde čistě o trolling, že? :-)
      • Alucard
        Jak může být pravda trolling? *8*
        • wenceslaus
          Něco podobného se tvrdí od dob PS1 a furt nic. Za tu dobu jsem na PC dohrál spoustu skvělých her a na další se těším.
    • Na pokraji propasti jsi maximálně ty...Řeknu ti takovou srandovní věc... MS prezentoval schopnosti nového API DX12 a hádej na čem ? Na Forze KTERÁ BĚŽELA NA PC... Rád bych ti odvětil na ty tvoje "děcka" ale urážel bych tím i ostatní normální lidi co mají doma konzoli, takže si to nechám pro sebe... Jen to řeknu takhle, bez PC bys neměl žádnou hru na páčkovače OK ?
    • C-BEAM
      tvoje keketské názory tu už každý pozná, čo keby si sa prezmenu začal venovať téme a prestal zakladať OT ? máš niečo povedať k Watch Dogs ? alebo ti ide naozaj len o vyvolanie flame war ?
      • Alucard
        To není pokus o flame war ani náhodou. Je třeba si nálet čistého vína a přestat tyhle jasné věci skrývat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit