Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To mas jak s pc, porad se objevuji nove a vykonnejsi a jsou na nich levnejsi hry a presto se konzolim porad dobre dari. Pro me ma vita smysl hlavne proto, ze ma dva analogy, jinak by mi stacilo psp. Absence druheho analogu byla nejvetsi chyba psp, nebyt toho, mohlí byt nekde uplne jinde. Uvidime jak se podari prorazit vite, prece jen ma tezsi startovni podminky, ale za me osobne je ok.
  • Krtecek-GT
    Já jsem zvědavý jak Vita v konkurenci obstojí. Když vyšlo PSP bylo taky graficky skvělé a proto jsme si ho taky koupil. Jenže za rok/dva se vše obrátí. Telefony vychází nové a nové modely s větším a větším výkonem "každou chvíli", takže až za rok bude kamarád na iphone hrát hru pomale s lepší grafikou než na herní konzoli, můžete to obhajovat akorát tím, že máte větší display (který už ale možná za rok bude taky horší než u konkurence) a analogové ovládání. I když jsem o Vitě přemýšlel, nevidím pro ni v mém případě prostor k využití. Ráno jedu do práce, večer z práce (řídím takže po cestě si nezahraju) a když přijdu domů, cca hodinu hraju. Takže kde je prostor pro Vitu?

Omlouvám se za zmínění iphone, ne že bych ho vlastnil nebo mu fandil.
  • Mel jsem doma tyden 3DS a prave RE REvelations. Jinak vlastnim uz dlouho PSP a DSi, takze mam s cim srovnavat. Grafika neni o tolik lepsi nez starodavne PSP a sorry, ale kupovat si handheld, jehoz hlavnim tahakem ma byt 3D, a pak tvrdit, ze na 3D se hrat ani nema, to sis hned odpovedel, proc je 3DS epic fail, ktery muzou kupovat jenom japonci :D. Ja ale nejsem japonec.
  • Ringwraith
    V tom případě nevím, proč by jsi měl ignorovat fakt, že Japonci 3DS kupují...

Každopádně tvoje argumenty jsou ->
    Na 3D se neda poradne koukat, aniz by se clovek bal o zrak. -> 3D stejně nikdo nepoužívá. Nebo by moc neměl.
    Grafiku to ma jak PSP1 a obrazovky snad mensi i nez DSi, -> No grafiku to určitě jak PSP nemá, podívej se na REvelations nebo MGS3.
    prito je 3DS pekne tezky na to nosit to jen tak v kapse. -> Jo, malý obrozovky možná jsou. A taky je to ale obrovsky lehký.
    A vydrz taky nic moc. -> Vypni 3D a más to v poho.
  • Nehraju COD. Nevim, proc by jiny nazor nez mas ty, mel byt hloupy.
  • sleepless
    Prikladam citaci z tiskove zpravy Sony CZ, abych nebyl za toho, kdo siri poplasne zpravy:

"Pro ty, kdo již některou z uvedených her vlastní pro systém PS3, bude možno stáhnout hru do jejich PS Vita zdarma. Stejně i pro ty, kdo si zakoupí hru pro PS Vita bude hra pro PS3 k dispozici zdarma. Není třeba tedy platit za stejný obsah dvakrát, právě z důvodu propojení PS3 a PS Vita."

Jen podotykam, ze se to plati pro tituly: MotorStorm RC, Hustle Kings, Top Darts, WipEout HD a HD Fury DLC for WipEout 2048 a hra od Capcom Ultimate Marvel vs. Capcom 3 DLC
  • Vita je konečně první pořádný herní přístroj do ruky.
  • Ringwraith
    V tom případě já můžu určitě říct: "Co je mi po Robotron3ově hloupým názoru?", že ano?

A víš ty co? Já měl 3DS v ruce. Hrál jsem Super Mario 3D Land a neměl jsem s tím nejmenší problém.

Ale být tebou, tak počkám pár měsíců, než na Vitu vyjde CoD a budeš spokojenej.
  • A co je mi po tom? Co kupuji Japonci? 3DS je hruza, to musi uznat kazdy kdo to mel v ruce a zrovna si to blahove nekoupil, aniz by si vyzkousel...
  • Ringwraith
    Překvapení.
    3DS je nejrychleji prodávaný Nintendo systém v Japonsku.
    http://andriasang.com/con00s/3ds_five_million/

Kdo by to byl řekl, co?
    Nikdy nezapomeň na toto: http://www.jc-news.com/gfx/gaf/lol/nintendo_cycle.png

Samozřejmě svůj názor si klidně ponech, ten ti neberu. Jen poukazuju, že ho lidi asi moc nesdílí.
  • To jo, ale kdyz na PSP zacali vydavat starsi hry v edici essentials za +- 150Kc, tak to uz je super cena. A verim tomu, ze u Vity to bude podobne, jen si clovek musi chvilku pockat, nez se hry zlevni, coz me treba vubec nevadi. Aspon je casem jasnejsi, ktera hra za to opravdu stoji.
  • Jo prostě tam chybí ty 2 analogové páčky.To je fakt.Ovšem ceny těchto her jsou na iOS výborné.V tomto by se měla Sony poučit.Jinak je s ní AMEN.
  • Ano, videl, dokonce hral. Bohuzel ale to jsou taky uplne vsechny, co stoji za zminku a za druhe ani ty se nevyrovnaji zazitku z hrani na opravdovem hernim zarizeni (i kdyz na pomery mobilu jsou to dobre hry, ale skutecnym hracum to tezko muze stacit).
  • Hm...to jsi asi na iOS neviděl hry jako Infinity blade,Dungeon hunter 1 a 2,Order & Chaos,Dead space a další.
  • Hm...autor je značně naivní.Žádný Wipeout 2048 zdarma si rozhodně nestáhne,když bude vlastnit Wipeout HD na PS3.Jen si stáhne nějaké směšné DLCčko co vyjde na jaře na Vitu.
  • Cena je vysoka, ale urcite nebude trvat tak dlouho a zlevni se. Ostatne stejne novy hardware ma cenu kupovat, az je dostatek kvalitnich her nejlepe uz po zlevneni. Minimalne pul roku pockat a pak to treba pude...
  • No ty nejmodernejsi mobily uz maji vykon hodne slusny, daleko za monzosti radoby voodoo1. Problem ale je, ze na poradny (tradicnejsi) hry dotykove ovladani nema smysl a taky filozofie mit vsechno bud zadara, nebo za 25KC na Apple Store nebo Androidu naprosto nepreje vyvijeni nejakych komplexnejsich a tedy zajimavejsich her. Tyhle dva aspekty se behem nekolika let tezko zmeni, takze Vita bude pravdepodobne jedina skutecna moderni konzolka do kapsy. (3DS ne! Ale to uz sem psal :)
  • Jeste bych doplnil svuj predchazejici prispevek: videl jsem a hral nekolik popularnich her na smartphonech. NSF, Battlefied, CoD a v neposledni rade nejake Angry Birds. Nekde jsem tu na Tiscali cetl ze Michal Wolf Rybka (jinak muj oblibeny autor v Levelu) snad dokonce vyviji nejake hry na smartphony. Ale jak napsal Dan Vavra na svem blogu. Hry pro smarthony muze delat fakt kazdy. Michalovi preji uspech ale az budou hry na Smartpony vypadat jako hry a ne jako neco se se tvari jako hra tak si ho koupim. Dokonce i Sims na tabletu od Applu vypadaji tak nejak detsky.....ptam se kolegy v praci jak to stiha hrat v pracovni dobe? Prej zadny problem ono se to tak nejak ovlada samo....Angry Girds jsou uzasne na pracovni porade ktera je nudna a dlouha, o tom jsem pevne presvedcen, respektive chapu proc to moji kolegove hraji behem porady ale jinak......co jako na tom lidi vidi fakt nechapu.
    Az budou na Smartphone Battlefield 3 a serie Total War s moznosti jako na PS3/PC dejte mi vedet.
  • Umaroth
    Tento přístroj se mi líbí, ale je třeba se zamyslet nad tímto. PS3 stojí 5700,- , Xbox stojí 4500,- a ano vím že nemůžu srovnávat handheld s ''velkými'' konzolemi, ale cena 7000,- vitě prostě nesluší, když hry budou stát stejne jak hry na ''velké'' konzole. Ano, chápu je to novinka a její výroba se časem zlevní, vzpomente si na ceny PS3 při launchi (21 000,-), ale i tak u malého hraní, bych si představil cenu aspon o 1000 u každého modelu menší...
  • Upřímně mi pro ČR přijde lepší požívat zkratku PSN, protože SEN zní v češtině docela blbě, alespoň teda pro mně. Což samozřejmě nic nemění na tom že SEN je správně. Mimochodem i lidi ze Sony stále používají starou zkratku co jsem si tak všiml z videí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit