Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Posledni handheld ktery jsem vlastnil byl ze SSSR - Lovci pokladu s chobtnici. S kamarady jsem jeste paril Jen pockej Zajici a par dalsich v Ceskoslovenku dostupnych her. Vzpominky na to mam dobre. Nicmene doba pokrocila.
    PS Vita me ovsem zaujala a to normalne nevlastnim zadnou konzoli.
    Nic proti smartphonum ale i sebelepsi hra na Iphone nebo konkurenci furt vypada jako hra pro naproste causal hrace, je to asi idealni pro meho 45 leteho kolegu v praci ale me to nejak z duvodu ovladani a jednoduchosti nevyhovuje. Grafika her na telefonech je rekneme nekde na urovni Voodoo 1-2. A je mi uplne jedno ze nektere telefony maji dvoujadro....a teoreticky jsou vykonnejsi nez lecktere netbooky, kdyz si na nich nezahraji min. neco jako Battlefield 2.
    PS Vita od sameho zacatku vypada jako velice povedena konzole, s poradnym HW, ktere me zaujalo natolik abych o ni vubec zacal uvazovat. Predevsim me ale zaujalo moznosti vyuziti ovladani na jedne hopsacce. To me fakt dostalo....(ovladani).
    Ale ruku na srdce, pri pohledu na screenshoty s Wipeout 2048 nebo Uncharted: Golden nelze nez zatleskat. Grafika vypada paradne..... Proti tomu chytre telefony jsou graficky skutecne na urovni Vooodo 1/2 coz bych uvital tak 10 let zpet ale ne v roce 2012. Prijde mi to ze hry na telefony jsou v jadru jednoduche.
  • Však na to právě upozorňuju. To je jako kdybychom o Kinectu pořád mluvili jako o Natalu. Herní novinář by měl (kromě gramatiky, která je i v tomto článku otřesná, viz hrubky typu "zpráva přístroje") rozlišovat mezi pojmy a dojmy.
  • sleepless
    Má pravdu ten chlapec, alespoň částečně. Asi budeme ale i nadále, nějakou dobu, používat PSN. SEN není zažitá zkratka a psát pokaždé obojí je s prominutím na palici.
  • existuje, akorát se jmenuje jinak
  • Až to bude levnější tak do toho du bez zaváhání, ale teď bych si za tu cenu radši koupil třeba XBOX a nějakou tu hru k tomu :). Na cesty je to super, ale 7000 :( ....
  • "PSN" už neexistuje, to by měl herní novinář vědět.
  • Mě by zajímalo jestli se psp vity sníží její cena
  • No já bych si tedy určitě připlatil, pokud už se rozhodneš to kupovat... (na své dilema sis odpověděl přímo v textu)
  • sleepless
    Oukej, díky za názor. Nicméně, měnit ho s prominutím nebudu ;)
  • upřímně, mě se taky vůbec nelíbí zní tak nějak divně..a je navíc strašně dlouhý...
  • RakeW
    Vůbec nejde o názor, ale o spíš o slovosled/stavbu. Mně prostě trhá oči to "a stačí to". Uznávám, že když jsem si to zopakoval desetkrát nahlas, tak mi to přijde podivný o trochu míň, no :). Prostě se mi to nelíbí...
  • stačí co? stačí to k tomu aby se prodávala? nebo k tomu aby se na tom rozchodil BF3? nebo to stačí k tomu aby autor článku mohl něco napsat? Je to. *3*
  • Mám to stejně :D Snad Vita přinese alespoň nějaký pořádný pecky.
  • sleepless
    Můžu se zeptat čím je závadná? Je to názorový článek, titulek tomu odpovídá.
  • Ani ne, ale hlavne 3ds je spatnej vtip. Na 3D se neda poradne koukat, aniz by se clovek bal o zrak. Kvuli dalsi pacce si musis kupovat obludnej nastavec. Grafiku to ma jak PSP1 a obrazovky snad mensi i nez DSi, prito je 3DS pekne tezky na to nosit to jen tak v kapse. A vydrz taky nic moc. Na 3DS nevidim jediny pozitivum a to sem se snazil...
  • RakeW
    Teda, pane šéfredaktore, ta formulace v nadpisu se mi ale vůbec nelíbí. Od toho tu máme přece jiné (konkurenční) weby, aby do nás ládovaly nesmyslné nadpisy článků.
  • Ty bys nechtěl zachraňovat princezny a skákat s opravářema? :-o
  • Jestli budou na Vitu casem kvalitni a levny hry, jako jsou ted na PSP, tak do toho jdu, protoze Vita ma vsechno, co handheld ma mit. Hlavne vykon, dve hejblatka a velka obrazovka. A to neni tak malo, ve srovnani treba s 3DS, ktery bych nechtel ani kdyby mi ho nekdo dal zadarmo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit