Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://www.youtube.com/watch?v=I1HICfXbFBM *3*
  • Na téhle sérii mi vadí tři věci:
    1.Jednoduchý soubojoví systém-člověka to pak vůbec nenutí hrát stealth.
    2.Vychází to každý rok-už mě to zkrátka po 6. nebaví.
    3.kápě-vadí mi, že hlavní hrdina nosí kápi pořád.Ta kápě by mu měla schovávat jeho identitu.Lupič si taky po vykradení banky nevezme druhej den do práce kuklu.
    • TheGGG
      Blbost,
      1. proč by měla hra KUR*A někoho nutit do stealth? To na hrách nesnáším nejvíc, kdy prozrazení znamená konec. Posledního hitmana jsem od začátku do konce prokosil a stejně tak poslední splinter cell ( a plánuji tak hrát i pokračování). V AC sérii jsem se (pokud to nebyla podmínka ke splnění mise a takové úkoly byly zdaleka nejhorší) neplížil NIKDY.
      2. kvalitní hra ať klidně vychází každý měsíc
      3. Tvl. a proč by asi nenosil kápy, když je assassin, to se jako má pořád převlíkat?
    • h0p3
      s prvnim a druhym souhlasim, ale to řetí je asi to samý jako, že Sama Fishera taky, ve stínu, neprozraděj ty jeho 3 ledky na čele.. nic bych v tom nehledal
    • Ta kapuce je hlavně mimo v těch soubojích...
      Už vidím jakej by měl přehled když mu brání v periferním vidění... může se dívat akorát před sebe, což by v reálným souboji byla v 95% pro něj tutová smrt...
    • Dival si se na to cele? V case 4:50 si po sve "akci" sudna ve meste tu kapuci a prochazi se mestem.
    • Ad1. Máš pravdu. Ale hlavní problém je, že to není stealth hra, masakrujou se tam desítky vojáků
      2. Taky chápu. Ale nic tě nenutí hrát to každej rok...
      3. Copak kápě/kapuce, vždyť je to hra, kde vrazi nosej stejnokroj, aby je každej poznal, kápě je úplná marginálie...
    • Trisska
      1. To je dobře, že tě to nenutí. Aspoň si můžeš vybrat ne?
      2. Však je nemusíš hrát všechny, můžeš občas nějakej slabší díl vynechat. Třeba já hrála zatím jen ten první.
      3. Myslím, že lupič po vykradení banky nepůjde na druhej den do práce... *15*
    • Myslíš asi kapuci? Protože pokud vím, kápi měl jen Ezio.
      • Kápě a kapuca jsou synonyma, tak o co jde?
      • Fajn, kapuci.Jde o to, že to má být něco díky čemu by ho strážníci druhej den neměli poznat a ne, že si ho díky tomu budou pamatovat.
        • Chápu tě. Ale právě ta kapuce a hidden blade dělají assassin´s creed assassin´s creedem. Nehledej v té hře velkou logiku. Plakáty na druhém patře baráku taky nebyly nějak chytré.
        • Trisska
          Žádnej si ho pamatovat nebude, pochybuju že maj postavy ve hře nějakou paměť. A navíc už budou všichni po smrti... *6*
  • Este,ze sa vratili k systemu rozhladni, ktore po preskumani odokryju mapu, ako to bolo v dvojke a dalsich dvoch hrach, teraz hram trojku a aj ked ma ta hra vazne bavi, tak to odokryvanie mapy vlastnym skumanim nie je ziadna zabava, rozhladne boli fajn.
  • Vypadá to hodně slušně. Podmořský svět zpracovali úžasně. Stealthové možnosti vypadají, že tam nějaké budou(prosím, nesrovnávejte to zase s Hitmanem a Splinter Cellem). Město vypadá hodně podobně jako v AC2. Soundtrack je klasicky špička. Nevím, zatím vidím jen samé pozitiva.
  • Trisska
    Pěkný, ale ty výbušný propanbutanový lahve a sudy s benzínem mi do 12. století příliš nepasují... *7*
    • "12. století" LOL *1*
      • Přesně, v 15. a 16. stolení již byla petrolej a střelný prach běžná věc. Na každym rohu...
  • A není mu trochu horko v tom plášti?
    • Trisska
      Se ho zeptej.
  • jen jestli to neměl spíš být Assassin's Creed IV: White Fag *1*
  • TheGGG
    Plížení je ve hrách nuda, stejně jako v předchozích dílech se zase hned na začátku prozradím a všechny rozsekám.
    • Mám na tebe otázku Biebro-fando ale budu trošičku parodovat Diktátora
      "Jsi gay, vykouřil bys mě ???"
      • TheGGG
        Ne, ale nacpu ti kaktus do a*usu. *2*
    • Tohle se náhodou povedlo, zasmál jsem se. *15*
    • Trisska
      Přesně tak, jenom připosraní srabi se plížej a schovávají před protivníkem.
      • Mahcake
        Kdy bude svatba? *4*
  • Pete.palis
    mně už to opičkování po stěnách tak nějak přestalo bavit...
  • Reagování protivníků je skutečně na nakopání do řitě, ale jinak pořád zajímavý. Jinak, pro zájemce kulturní vložka z vystoupení Video games live na letošní E3, kde se zahrál i celý ten slavný ústřední song Black flag, co podbarvuje většinu ukázek.

http://youtu.be/aZwGvdPzxJA
    • Slavný ústřední song Black flag je tohle http://www.youtube.com/watch?v=xHR-rzUjCzU ty osle.
      • Ty nemáš ponětí, jak oslové dominujou - http://youtu.be/cGmnkG7xe-M
        • To co je? Bolt Thrower pro chudé?
          • Taky dobrý tip, příteli... avšak, nebuďme gumy a vy*erme se na tyhle zbytečný komparátorní pindy - vždyť je to naprosto zbytečný rypání se v lejnu...
            • pravda, pravda.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit