Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://www.youtube.com/watch?v=I1HICfXbFBM *3*
  • Sérii AC jsem vždy hrál především k vůli hernímu prostředí. S Conorem to bylo nejhorší, alespoň ty lodě táhly... Dodnes si pamatuju na AC 1, kdy jsem byl uchvácen minarety a hradbami :D ...
  • Pete.palis
    mně už to opičkování po stěnách tak nějak přestalo bavit...
  • Malkavian
    Mohla to být mnohem lepší čistě pirátská hra s reálně plujícími loděmi bez turbo pohonu. Takovou hru ale neudělají, kdo by taky chtěl pirátský simulátor těch je na trhnu přece strašně hodně! Radši uděláme další díl nesmrtelného řezníka s nepřáteli stojícími v řadě a s pitomou kapucí. Yo Ho, Yo Ho! Ach jo..
  • Hej proc ten sto kilovy asasin muze behat po strese plateneho stanu stejne hladce jako po betonu? A proc jako kdyz zapiska tak ten strazce jde rovnou k nemu? to to jako jinak udelat nejde?ze by se sel podivat treba aj jinde po okoli? a to jako vsechny postavy a predmety se vzdycky zvyrazni? to jako proc? abych vedel, ze sud ma tvar sudu? A ten stealth pohled ve kterem se mi nepratele zobrazi cervenym flekem abych vedel ze to jsou opravdu nepratele? To je jako nejaka verze pro pacienty co se zrovna probrali z komatu? tim si z nich nechci nijak delat srandu ale nejak se mi to nezda. A fakt je tam misto kde kdyz jednou vystrelim tak vybouchne cele nadvori? a kdo navrhoval ty strikance krve? ze jako kdyz nekoho bodnu do bricha tak to na me vysplichne tremi proudy? to tak fakt funguje? to sem nevedel.

By me zajimalo jakym zpusobem vybiraji lidi, kteri na tom delaji. Ne ted vazne. Dela na tom 500 lidi nebo kolik a nikdo si toho nevsiml? Nikoho nenapadne ze by to mohlo jit lip? Jak ja to vidim, tak tihle vyvojari maji akorat talent tu hru neskutecne jednoduchym a debilnim zpusobem zkazit *1* . Vzdyt to fakt neni mozne. Jenom si predstavte jaka by to byla parada kdyby ta hra v sobe mela jenom trosku realismu, nebo herni mechaniky podobne aspon z 1% Arme. Jako vypada to hezky vsechno lokace animace hudba atd. ale vsechny ty veci co sem vypsal vys to neuveritelne kazi, aspon me teda. Presne diky takovym vecem mam pak pocit, ze vim ze hraju hru a nemuzu se do toho celeho uplne vzit.

A kecy jako ze lidi to chcou a ze to je cilene na mainstream tak at se nedivim - "lidi nevi co chcou dokud jim to neukazete". Kdyby takove hry nebyly tak by byl mainstream neco jineho, neco lepsiho a lidi by to chteli stejne... Jednou se mi stalo ze sem hral AC 2, a pritelkyne kdyz sla kolem, tak se zacla smat, ze co je to za blbost, proc ta hra neni udelana lip a hraje se za me sama...pritelkyne ktera hry vubec nehraje....tolik k mainstreamu...
    • Já s tím souhlasím. Když je to hra založená na skutečným světě, inspirovaná skutečnou historií a s historickejma postavama tak by mohla být celkově reálnější a kdyby byla tak nemá jedinou chybu. Odehrává se to no na naší planetě a ne na Tatooinu tak by se tak mohla tvářit.
    • ...nerozumiem, prečo nehráš Armu? Ja tiež nechcem, aby boli herné mechanizmy z Assassina prenesené do Army... tak prečo by to malo byť naopak? Je to hra človeče..nie je to simulátor! Toto nieje Gran Turismo alebo Microsoft Flight Simulator. Tak fakt neviem, čo ťa aj s tvojou priateľkou žere. Nebudem hrať Minecraft, lebo je tam nereálne vykreslený svet? Alebo nebudem hrať Borderlands 2, lebo moja priateľka mi povie, že ten svet je podľa nej trapne kreslený? Ak to tak raz bude tak ju pošlem k vode...nie hru...ale priateľku. Spamätaj sa chlapče...sú to hry. Ja som by neriešil realitu v hrách ale výtvarné spracovanie. To by bol iný pohľad. Another world alebo Abe Oddysee sú napríklad pre mňa stále úchvatne spracované hry. A čo? Bude mi sa priateľka smiať za chrbtom, že sa jej to zdá smiešne? Ja sa budem smiať na jej nohách na podpätkoch, keď bude kráčať von z môjho bytu... *16*
    • treba si uvedomit,ze vyvoj hier v takom kolose, ako je Ubisoft, uz nieje ani tak vyvoj, ako skor pasova vyroba, kde ma kazdy zadelene, co ma spravit za svoju zmenu, potom od PC odide a pokracuje tam dalsia zmena, je im uplne jedno, co moze byt lepsie, proste si prisiel odpracovat svoju sichtu a ahoj...takze vsimnut si nieco moze podstatne menej ludi, ako 500, no a preco si to nevsimli uz kompetentny, tak to je otazka.
    • původně na tom dělalo 501 lidí, ale toho jednoco co se zeptal jak je možné že může stokilový assasin běhat po střeše plátěného stanu vyhodili z okna jeho kanceláře v 10. patře a byl klid :D
  • Vypada to hezky, ale jako u ostatnich AC mi trochu vadi to, jak se AI poslusne kouka na vrazdeni svych kamaradu, nez se rozhodne "zautocit".
    • BoB.2
      Jo byla by sranda kdyby na tebe naskákalo 20 vojáku a zalehly tě........GAME OVER
  • Reagování protivníků je skutečně na nakopání do řitě, ale jinak pořád zajímavý. Jinak, pro zájemce kulturní vložka z vystoupení Video games live na letošní E3, kde se zahrál i celý ten slavný ústřední song Black flag, co podbarvuje většinu ukázek.

http://youtu.be/aZwGvdPzxJA
    • Slavný ústřední song Black flag je tohle http://www.youtube.com/watch?v=xHR-rzUjCzU ty osle.
      • Ty nemáš ponětí, jak oslové dominujou - http://youtu.be/cGmnkG7xe-M
        • To co je? Bolt Thrower pro chudé?
          • Taky dobrý tip, příteli... avšak, nebuďme gumy a vy*erme se na tyhle zbytečný komparátorní pindy - vždyť je to naprosto zbytečný rypání se v lejnu...
            • pravda, pravda.
  • BoB.2
    Foukačka je divná, luk je luk.
    • Před chvílí oznámili, že v DLC dostaneš krvelačnýho papouška co umí mluvit.
  • foukacka a vojaci jdou sami po sobe...e??
    • Ve foukačce byla šipka s jedem, co způsobuje halucinace, podobně jako v minulých dílech otrávené šipky.
  • Pane Smutný nenechte ze sebe sedřít kůži.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit