Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ano jsem fanboy a nestidim se za to *3* to že se ti nelíbí respektuji nejsem ten typ co svou favorite hru brání zuby nehty *4*
  • Malleth
    Jak mám vědět, co je v traileru ještě než se na to podívám? Nejsem zrovna jasnovidec.
  • x
  • Malleth
    To že se mi nelíbí trailer a napíšu důvody neznamená že sem hater.
    Podle takový logiky bys byl ty fanboy
  • This conversation is over. I have a shotgun.
  • Trol.diskuzni
    So if I kill you, will the ME series end? *5*
  • když už víš co v tom traileru je tak proč na něj tedy koukáš?Každý ví že na podruhé to v tobě stejné emoce nevyvolá ALE to neznamená že by jsme se na těch pár zaběrů navic kouknout obzvlášt když se na to kouká sakra pěkně.
  • MarekTV
    I'm Commander Shepard and this is the worst troll on Games.cz.
  • smejki
    Obsahuje info o světě a základní zápletce. Dělají to všechny trailery. Jen ty superné dokáží přijít se zajímavým úhlem pohledu na stejnou situaci, díky čemuž občas vypráví uzavřený mikropříběh (třeba právě massefektí trailer se snajprem). A všichni víme, že není každý den posvícení.
  • smejki
    ah so!
    plná už nezní tak massefektně. nicméně ten part z traileru drnká na podobné schema, jako
    http://www.youtube.com/watch?v=IkE-J9uNgNc
    od 1:10
  • Jak tak koukám tak games má největší koncentraci haterů na mass effect *4* ted jsem projel jiná různá fora ale kde nic tu nic ten zde je vždy objený něaký to jelito co nemá do čeho pichnout a rejpe no každopádně souhlasim s tim klišé to je jasná věc ale co dneska už klišé není? *3*
  • Trol.diskuzni
    Kvůli videím na nový Mass Effect uvažuji nad odinstalováním Adblocku... Reklamy v těchto videích mi totiž nabídnou tolik kýženou variabilitu a obsah, jenž v trailerech k této revoluční hře tak trochu chybí. *5*
  • Malleth
    Měl by dělat alespoň něco. Navnadit nějak hráče, vyvolat emoce a nebo alepoň přinést nějakou informaci. To co je v tom traileru už každej dávno ví.
  • Ace Combat hadr *9*
  • Hairy_Ass
    Myslíš tu první skladbu? To je After The Fall od Two Steps From Hell.
  • Hairy_Ass
    Já tam žádnou reklamu neviděl.... stáhněte si adblock. *3*
  • http://www.youtube.com/watch?v=0aoogVdZyqA
    Tady to máte na youtube.
  • Cahir
    Od kdy musí trailer něco sdělovat? Od kdy není Mass Effect holywoodské klišé?
  • smejki
    líbí se mi variace na klasický massefektí hudební motiv v úvodní sekvenci. technicky moc pěkné, ale bohužel si na to za týden už nevzpomenu.

a kulturní vložka se snajperem potěšila. to bylo video s dobrým nápadem.
  • MarekTV
    No a co, že jsem viděl zkrácenou verzi traileru včera (a několikrát), rád se na tohle podívám znovu. Že je to klišé? Nevadí, dneska je klišé skoro všechno, a až přijde plná verze hry, na klišovitý trailer si už nikdo nevzpomene. Kromě flamerů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit