Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cahir
    Tak vzhledem k tomu, že bojovali převážně s Husky, je to alespoň částečně omluvitelné.
  • MarekTV
    Tak to klišé s holčičkou mi ani nevadilo. Vlastně mi na tom videu nevadilo téměř nic, až na to, že armáda v čele se Shepardem jaksi zapomněla použít své kvéry a místo toho šli hezky tělo na tělo. Ale co, trailer navnadil na březnové orgie :) proč tenhle trailer mám radši než ten se sniperem v Big Benu je asi fakt, že zde je supr skladba od Two Steps From Hell. Hudba dělá hodně.
  • hej me reklamy pořád jedou i s Adblockem a vždycky když to zaškrtnu, aby se reklamy ve videu nezobrazovaly, tak se to neuloží. Jak to děláš ?
  • Přiznám se, že trailer nic moc. První trailer s Big Benem byll o dost lepší. Klišé s holčičkou bych ještě zkousnul, ale Shepard nadržený na boj tváří v tvář je už dost ubohý (a to hraju za vanguarda).
  • Ten prvni trailer byl bozi tenhle je taky bozi ale jen proto ze je temer stejny mohli si ho teda odpustit *6*
  • Co jsem pochopil (nevím zda je to 100% pravda spoilerům se vyhýbám), tak Reapeři nechtějí obyvatele Země zničit nýbrž "vytěžit". Kdybys chtěl ze stáda krav nadělat hamburgery, tak by taky bylo lepší na ně jít s lukem a šípy než je ostřelovat artilérií.

Co se týče "zázračné zbraně" tak tady Bioware docela věřím, přece jen v žádné jejich předchozí hře k porážce padoucha potřeba nebyla.
  • MrSanta
    Když už jsme u těch Two Steps from Hell: http://www.youtube.com/watch?v=LJwiWl4sAMk&list=PL52571C1B9D359A79&index=5&feature=plpp_video
    Docela pěkné fan-made video z ME2 a je tam i SHJ *15*
  • MrSanta
    Pěkně udělané, akorát ten Shepard je nějaký vyměklý. Můj vanguard by v čase 2:17 nasadil zlověstný úsměv *3*
  • Hairy_Ass
    Amaroun: Jasně, ale on to asi nemyslel pod významem výkrmné diety. *3*
  • JohnyTheZik
    vsechno je to jedno velky klise!
  • By klidně mohli udělat film :-) a celej pěkně tahle animovanej.
  • Mayuri12
    1. Nevím mě reaperske lodě příjdou oproti normandy obrovské
    2. Proč dělají invazi, proto že kdyby každou planetu zničily z orbitu moc by sis nezahrál.
    3. Huskové jsou jen ubohé loutky pro reapery jsou jen otroci a loutky
  • Hairy_Ass
    1) To je asi optický klam, měli by být stejně velký jako v ME1, ale z jiných trailerů a dema víme, že tam budou i "menší" exempláře.
    2) Protože si BioWare zavařilo s tím, že vytvořili moc silné protivníky. Tím ostatně trpí většina scifi/fantasy, kde se pak musí závěrečný fight vyřešit použitím "zázračné" zbraně a nelogickým chováním záporáků. *3*
    3) Je to "pomocná" síla, která má zničit odpor v místech, kam se obrovské lodě Reaperů nevejdou (tedy zombíci z vesmíru). *3*
  • Líbilo, ať už je tu ta hra. *4*
  • Hairy_Ass: Mně se líbí jak se slovu dieta pomalu přiřadil jiný význam než ten původní...
    Ona může klidně být dieta výkrmná *1* ... Ale to jen tak na okraj, abych byl potěšen, že jsem to zdělil další lidem *1* *1*
  • Mars50
    1) Je několik typů reaperů, ten největší je Harbinger nebo Sovereign.Potom je spousta těch menších.
    2) Arogance
    3) Huskové jsou jen na overrun nic víc jinak to je docela low-tech.
  • Lidi se pak diví jaktože ten vývoj hry je tak drahý, když se ty prachy vrází do podobných trailerů, tak to musí být jasné, i SW TOR mělo něco takového a né málo
  • To jsi se ochudil o hlavní část extendnosti toho traileru *15*
  • Hairy_Ass
    Dietně se nestravuju, troufám si tvrdit, že toho blbýho pstruha na másle ještě připravit dokážu, a za dobré jídlo si raději připlatím na kvalitních surovinách. Nejsem Jirka Babica. *4*
  • Mám náměty na diskuzi:
    1) Myslel jsem původně, že reapeři nebo ty jejich vulvoidní lodě jsou strašně veliký, tady na tom videu nevypadaj o moc větší než normandy a to rozhodně žádnej obr neni. Jsou to stejný věci jako ta v ME1 nebo něco jinýho?
    2) Proč myslíte že dělaj prakticky pozemní invazi alá avatar, když s jejich milionletou tradicí by si vystačili s nějákym virem a velkym brčkem.
    3) Ono už v jedničce mi přišli huskové takový low-tech a celkově k ničemu, myslíte že mají nějáký tajemný význam a nebo jsou to jen zombíci z vesmíru?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit