Přejít na výpis diskuzí
Plná verze Mass Effect 3 traileru s holčinou a slunečnicí
21.2.2012 | Petr Poláček
203 příspěvků
-
Tak vzhledem k tomu, že bojovali převážně s Husky, je to alespoň částečně omluvitelné.
-
Tak to klišé s holčičkou mi ani nevadilo. Vlastně mi na tom videu nevadilo téměř nic, až na to, že armáda v čele se Shepardem jaksi zapomněla použít své kvéry a místo toho šli hezky tělo na tělo. Ale co, trailer navnadil na březnové orgie :) proč tenhle trailer mám radši než ten se sniperem v Big Benu je asi fakt, že zde je supr skladba od Two Steps From Hell. Hudba dělá hodně.
-
hej me reklamy pořád jedou i s Adblockem a vždycky když to zaškrtnu, aby se reklamy ve videu nezobrazovaly, tak se to neuloží. Jak to děláš ?
-
Přiznám se, že trailer nic moc. První trailer s Big Benem byll o dost lepší. Klišé s holčičkou bych ještě zkousnul, ale Shepard nadržený na boj tváří v tvář je už dost ubohý (a to hraju za vanguarda).
-
Ten prvni trailer byl bozi tenhle je taky bozi ale jen proto ze je temer stejny mohli si ho teda odpustit *6*
-
Co jsem pochopil (nevím zda je to 100% pravda spoilerům se vyhýbám), tak Reapeři nechtějí obyvatele Země zničit nýbrž "vytěžit". Kdybys chtěl ze stáda krav nadělat hamburgery, tak by taky bylo lepší na ně jít s lukem a šípy než je ostřelovat artilérií.
Co se týče "zázračné zbraně" tak tady Bioware docela věřím, přece jen v žádné jejich předchozí hře k porážce padoucha potřeba nebyla. -
Když už jsme u těch Two Steps from Hell: http://www.youtube.com/watch?v=LJwiWl4sAMk&list=PL52571C1B9D359A79&index=5&feature=plpp_video
Docela pěkné fan-made video z ME2 a je tam i SHJ *15* -
Pěkně udělané, akorát ten Shepard je nějaký vyměklý. Můj vanguard by v čase 2:17 nasadil zlověstný úsměv *3*
-
Amaroun: Jasně, ale on to asi nemyslel pod významem výkrmné diety. *3*
-
vsechno je to jedno velky klise!
-
By klidně mohli udělat film :-) a celej pěkně tahle animovanej.
-
1. Nevím mě reaperske lodě příjdou oproti normandy obrovské
2. Proč dělají invazi, proto že kdyby každou planetu zničily z orbitu moc by sis nezahrál.
3. Huskové jsou jen ubohé loutky pro reapery jsou jen otroci a loutky -
1) To je asi optický klam, měli by být stejně velký jako v ME1, ale z jiných trailerů a dema víme, že tam budou i "menší" exempláře.
2) Protože si BioWare zavařilo s tím, že vytvořili moc silné protivníky. Tím ostatně trpí většina scifi/fantasy, kde se pak musí závěrečný fight vyřešit použitím "zázračné" zbraně a nelogickým chováním záporáků. *3*
3) Je to "pomocná" síla, která má zničit odpor v místech, kam se obrovské lodě Reaperů nevejdou (tedy zombíci z vesmíru). *3* -
Líbilo, ať už je tu ta hra. *4*
-
Hairy_Ass: Mně se líbí jak se slovu dieta pomalu přiřadil jiný význam než ten původní...
Ona může klidně být dieta výkrmná *1* ... Ale to jen tak na okraj, abych byl potěšen, že jsem to zdělil další lidem *1* *1* -
1) Je několik typů reaperů, ten největší je Harbinger nebo Sovereign.Potom je spousta těch menších.
2) Arogance
3) Huskové jsou jen na overrun nic víc jinak to je docela low-tech. -
Lidi se pak diví jaktože ten vývoj hry je tak drahý, když se ty prachy vrází do podobných trailerů, tak to musí být jasné, i SW TOR mělo něco takového a né málo
-
To jsi se ochudil o hlavní část extendnosti toho traileru *15*
-
Dietně se nestravuju, troufám si tvrdit, že toho blbýho pstruha na másle ještě připravit dokážu, a za dobré jídlo si raději připlatím na kvalitních surovinách. Nejsem Jirka Babica. *4*
-
Mám náměty na diskuzi:
1) Myslel jsem původně, že reapeři nebo ty jejich vulvoidní lodě jsou strašně veliký, tady na tom videu nevypadaj o moc větší než normandy a to rozhodně žádnej obr neni. Jsou to stejný věci jako ta v ME1 nebo něco jinýho?
2) Proč myslíte že dělaj prakticky pozemní invazi alá avatar, když s jejich milionletou tradicí by si vystačili s nějákym virem a velkym brčkem.
3) Ono už v jedničce mi přišli huskové takový low-tech a celkově k ničemu, myslíte že mají nějáký tajemný význam a nebo jsou to jen zombíci z vesmíru?