Přejít na výpis diskuzí
Plná verze Mass Effect 3 traileru s holčinou a slunečnicí
21.2.2012 | Petr Poláček
203 příspěvků
-
Mno celkem slabota imho.Launch trailer na ME2 byl uplne jina liga.
Trailery na ME3 se s tim zatim nedaji srovnavat. -
Rovnou? Jasně, ukaž mi jednu jedinou hru, která nabídne to, co základní Sc II. A asi nevíš, jaké změny přinese Sc HoS,že? To nevyřeší jeden jediný patch. Navíc i koncept kampaně je zcela odlišně dělaný než v Sc II. Klidně vyhodím 1000 za datadisk k tomuto. Přece jenom je to to samé, jako byl W3+datadisk. Nebo i tam ti to vadilo? A je rozdíl mezi DLC a datadiskem.
-
Asi ano.
A ty nejsi jeden z nich. -
Bavím se o Heart of the Swarm. A o tom, že jeho kampaň mohla být v SC2 rovnou. A že jeho upravený multiplayer mohl být vydán formou patche. Ale nebudu se do toho dál pouštět.
A CoD podle mě v pořádku není. Ten je asi nejmíň v pořádku ze vššch her dnešní doby. -
Vždyť píše o viru a brčku (klidně mohli udělat něco na způsob filmu Skyline - je to sice blbost, ale taky se tam sklízí lidé). *3*
-
Pointa kritiky hry, kterou jsem nehrál, mi stále uniká. Ale asi to bude tím, že mi uniká i pointa "trollingu"... No nic, tenhle job je asi jen pro "vyvolené".
-
Dvacetihodinová kampan v SCII ti přijde jako okleštěná hra? SCII je hlavně MP, singlplayer ale dopadl na výbornou, nevim, na co si stěžovat.
CoD je podle tebe v pořádku, protože si během 4 hodin zahraješ za 4 postavy? -
Jak které:) Zápalné určitě.
-
Tak jestli Tě baví prudit na diskuzích......
-
Najdi si článek o češtině pro ME3.
Pán Tvrdý se tam k tomu vyjadřoval. -
Myslím, že ti naprosto unikla moje pointa. Ale budiž, není přímo očividná. Píšu o tom, kterou hru a hlavně její fandy se chystám "trollit", či spíše zarputile kritizovat, v budoucnu.
Hry, které hraju si vybírám podle her samotných, její hráče zvažuju pouze v případě, že jde o multiplayer, kde oni hráči přímo ovlivňují zážitek.
Jo a píše se "tituly". -
A tak mně se trailer líbí (stejně jako trailery k SW TOR, Sc II, W3). Jenom se bojím, že když mi pomalu vybudovává závislost ořezaný MP v ME 3, co se stane u plné verze:) Nevíte někdo, jak je to zatím s českou verzí, jestli vyjde souběžně s anglickou?:)
-
videl si tie veziaky ? ako pristavali ?, tie veziaky boli v porovnani snimi miniaturami, tak si myslim, ze reapery aj tyto zobrazeny tu vo videu su v celku celkom velky :)
zatial nechcu znicit, zem, chcu len znicit a demoralizovat obyvatelstvo :)
zombici :) -
Ty se rozhoduješ podle fanoušků? Tak to je mi Tě docela líto...Já myslel, že si lidé vybírají tituli podle toho, co nabídnou. Ale jak se zdá, lidé mně dokáží neustále udivovat.
-
Jako jo, sem tam Shepy vystřelil ze své pušky, ale s takovou partou za zády by pak s nimi neměli moc práce :) ale tak věřím, že by si každou rád bouchl do Huska.
-
To hle je jen rozšířená verze toho předešlého, má to v názvu. Co si čekal? *7*
-
S potěšením sleduju, jak si Trol.diskuzni vzal do parády MAss Effect 3. Doufám, že se dočkám velmi kvalitní produkce než hra vyjde, a i po jejím vydání.
Osobně nevím, na co se po SWtOru chystám.
Diablo 3 a Starcraft 2: HoS riskovat nehodlám, obě hry budou mít obrovské procento silně fanatických fanoušků. A co se týče jich samotných, tak snad budou v pohodě. Jo, u SC2: HoS sice můžeme s úspěchem pochybovat, že si to zaslouží vydání jako celá nová hra, ale jak jsem řekl, Blizzard má svý fandy a ti to přijmou a ještě nastaví peněženku znovu.
Nu což, uvidíme jak se věci vyvrbí.
SWtORu zdar, a bacha, ať vám nedojde vzduch. -
Ale no tak, banda v Bioware má hotovo co se týče ME3, tak se baví tímhle, tak jím to dopřej. Taky bych se od radosti bavil, už jen proto, že celá serie je povedená. Tohle je pro ně prostě zábava a radost. Cena hry stejně byla stanovena daleko předtím než byl tento a jiný trailer o ME3 a stejně tak tomu bylo ohledně SWTOR :)
-
No nevim, na husky je nejlepší jít z dálky (alespoň za nebiotický třídy).
-
už se perou :-)