Přejít na výpis diskuzí
Plná verze Mass Effect 3 traileru s holčinou a slunečnicí
21.2.2012 | Petr Poláček
203 příspěvků
-
Pro amaroun: Já tě o kvalitě anime převědčovat nebudu, ale říct že je dětinské tos asi neslišel o Hellsingovi.
-
Já ho nemám... A nikdy jsem se tím neoháněl, maximálně v nadsázce.
-
Pro Trol.diskuzní Pravda ještě že ho máš ty.
-
Ještěže nemá Amaroun v rukách patent na pravdu a objektivitu... *7*
-
Trollovat Anime? To ne Pane - Já jen dávám návod, jak dosáhnout toho, aby ho lidi brali vážně... A to že Anime je infantilní, excentrická záležitost? Prosím, je mi úplně fuk jestli na to někdo čučí.. Jeho ztráta času, ale ať mi netvrdí, že to není dětinská záležitost...
-
na zombíky shepy bouchačky nepotřebuje a nakonec proč plýtvat municí že.
-
No a, já tu trpím pořád. *3*
-
Pššššt, taková slova by tu někteří nemuseli unést.
-
Oh trollovat anime to bys mě rozbrečel.
*13* *13* *13* *13* -
Jasně, já se taky nechci do něčeho pouštět, ty léta jsou už dávno pryč.
Každopádně co se týče těch klišé, tak i Bleach je jich plnej, ne že ne.
Jde mi jen o to, že způsob jakým Kishimoto uzavírá postupně dějové linky v Naruto manze je velmi klišovitý. -
Blizzard počkat to je ta firma co obšlehla warhammer a warhammer 40 000... Jo jsou to voni.
-
Ano.
-
To je ale docela smutný ne?
-
Nechci tu rozjíždět žádnej flame mezi fanoušky anime a mangy ale prosím tě říct že v narutovi je víc klišé v než bleachu je k smíchu.
-
Jen tak do mě já už bleach sleduju jen sporadicky i když mayuri je pořád dobrá postava no ale naruto i když zdaleka né moje nejoblíbenější anime si udržuje v kvalitě pěknej náskok.
-
Ah sorry LA noire aka 30frapsová hovadinka je nejlepší hra já zapomněl
-
Však to je přesně to, co potřebujou k úspěchu.
-
Přesně tak. Jen kopírujou stereotypy z filmů. Ve hře je to bohužel stejný
-
To je Jazz, se vsadím, že ani nebude vedět, koho tam má za Avatara:)
-
Prázdné? Obzvlášť ty první s invazí, útokem ze zálohy či útokem na Jedijský chrám, že? Úplně prázdné, bezduché, že?....