Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Malleth
    Trailery na TOR byly obsahově taky dost prázdný a bez nápadu, že by nějaká souvislost?
  • trolo
    v plnej hre ma byt viac tych balickov kde budu napr iba postavy atd. na ofik forach sa aj vela diskutuje aby vymazali tie random veci a urobili normalne obchod kde si vyberies co chces takze to mozno este zmenia alebo upravia
  • trolo
    podla jeho avataru je to zrejme
  • Doporučil bych začít u sebe... Pustit se nějaký Hentai a Anime *4* ... Zvážit jestli to není moc infantilní a excentrická záležitost, poradit se s někým rozumným - dospělým (mentálně, aby jsme si rozuměli) a případně po úspěšně aplikované "askezi" na Anime začít trolovat ostatní - Takhle je to od tebe přinejlepším "woštomilá" záležitost zamrzlého puberťáka...
  • Mahcake
    Jak vidim, tak ty prostě nemáš rád dobrý hry, co? :)
  • Veskoslav
    A tak mně se tento sytém zase líbí. Vím, že mus být otravné si neustále kupovat veterán packy, ale potom mám o to větší radost, když se mi něco nového odmkne. Já mám zatím odemčené: Krogan, Salarian, mužské i ženské pouze u vojáka+vybavení+medigel atd. Navíc mám novou brokovnci, odstřelovačku, kulomet, zaměřovadla na pistoli atd.
  • Veskoslav
    Ty jsi na hovno:)
  • Jazz
    Forgive me, master! *13*
  • Já zase myslím že lidstvo zničit chtějí a to hlavně kvůli Shepardovi.
  • :D jako nechtěl jsme reagovat... ale přijdeš mi jako dost slušnej hňup :D
  • Ringwraith
    Oh you.
  • Ringwraith
    Ale ani bych neřekl.
    Bleach se mi zdá pořád stejnej jako vždycky. No a to jakej je už prostě přijmeš nebo dál nečteš.
    Naruto se očividně chýlí ke konci, takže Kishimoto háže jedno klišé za druhým, ale co už. Nějak to už dočtu.

A nerdválka těchto dvoufandomů mě nehává naprosto chladným.
  • Jazz
    Celá hra je na hovno, není se čemu divit.
  • Mayuri12
    Jo mě můžeš trollovat, bleach jak manga tak anime stejně jdou kvalitou směrem do haj*lu.
    Ale abych ti usnadnil práci sleduju i naruta a mezi fanoušky obouch těchto anime zuří nerd válka, takže pokud nemáš rád naruta tak směle do mě.
    Jinak je to hrůza že dnes se trollum musí radit co a jak to za tvýho dědy určitě nebylo.
    PS jako bonus sem ti v mém přízpěvku nechal pár hrubek tak i to můžeš nějak okomentovat.
  • Mayuri12
    Zatra zrovna hraju mulťák a ten systém odemykání nových ras je pěkně na hov*o. Doufám že v plné verzi člověk pokud si bude chtít zahrát za někoho jiného než za člověka nebude muset spolíhat na náhodu při kupování nějakých pochybných balíčků. Já si za celou dobu odemkl pouze salariana a už by to chtělo změnu.
  • Cahir
    Život je to určitě těžký, ale v první řadě smutný...
  • Ringwraith
    Jak by řekl můj děda: "Už to není, co to bévalo."

Čteš Bleach mangu nebo jen koukáš na anime? Kdyžtak budu trollovat tebe spoilery z mangy.
  • Mayuri12
    Vskutku těžký výběr:
    ME už je na trollování zabranej
    Hry od Blizzardu taktéž
    U her typu MW to ani nemá cenu
    Trolovat PSkáře xboxáře nebo PCčkáře už je nuda
    Jak se zdá i vy trollové to máte těžký už jen každejch pět minut chodit na diskuzi a zjišťovat jestli už na vás někdo zareagoval je fuška.
  • No u té 2) protože jsou to více či méně stroje s jistým cyklem, který dodržují. Takhle by bylo mnohem logičtější, kdyby ten proces..jak se to jmenuje? Jak to lidem nabourává hlavy, viz Arrival, prostě dlouho smažili na zem a pak jen zabili těch pár, co odolali a zbytek sklidili..ale tak oni asi nefungují, prostě melou všechno, co jim příjde do cesty a to, co rozemelou zpracují a mají další kámoše. Nějakej vyšší naprogramovanej cíl? Arogance? :D
  • trolo
    soldier ftw

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší