Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trol.diskuzni
    Já že jsem arogantní? Tak přednášku na tohle téma bych si od uživatele typu Amaroun velmi rád vyslechl... *3*
  • Víš ono to celý zavání určitou irelevantností. Snažil jsem se upozornit, že tvoje plánované trolování ma jisté slabiny přes téma Anime. Ono je v zásadě jedno jaký postoj k tomu máš či jak Anime je vyzrále umění (*1*) , neboť z hlediska vlastností (ať už demagogických) se Anime může stát jednoduchým cílem verbálního útoku podobně jako aktivity či produkty Blizzardu.
    Jestli pak je mi Anime sympatické či ne - tak na to jsem odpověděl už jednou :-)

Jestli projevuji nenávist? Nevím, považuji se za dost liberálně smýšlejícího člověka... CoD, BF3, Bioware hry (s vyjímkou*), Blizzard hry to všechno toleruji. I když zrovna nesleduji
    V poslední době to snad byl jen Far cry3, kdy se mi nelíbila hudba (ale to je spíše špatná zkušenost s technaři a jejich rychtami) a DAII, který mne po docela dobré jedničce fakt naštval... A také se mi nelibí arogantní způsob jednání a dvojí morálka Trola *3*
    Toť snad vše...
  • Trol.diskuzni
    MarekTV@tiscali.cz:

Aha, díky za postřehy, dobré vědět... Zaregistroval jsem ten zájem mladších, ale nevěděl přesně, jak to vlastně je. Já osobně mám doma několik tisíc karet a jsem za ně velmi rád - je to super sbírka, přestože dokonalá samozřejmě nikdy nebude...

Když jsem viděl, co se dá sehnat na e-bay... No, je to drsné - stačilo by na to mít peníze (+ žaludek) a je možno sehnat problémů všechny karty prvních sérií na počkání. Šílené, když se na to dívám v kontextu situace před deseti lety.

Docela rád tu svoji sbírku občas rozšiřuju, především vzácnými kartami z prvních sérií bych nepohrdnul. Například původní Base set Venusaur je karta, kterou už velmi dlouho sháním. *4*
  • MarekTV
    Nedávno jsem se o tom bavil s kámošem, co prodává v hračkářství. Pokémoni před půl rokem údajně nabrali "druhý dech", hlavně proto, že je vysílali na Primě nebo kde. Takže ta generace dětí kolem 10 let ještě nějaké karty prej kupují :) ale žádní sběratelé to nejsou, kdybych jim teď nabídl nějaké vzácné ze starší edice, za které by na ebay už přihazovali, poslali by mě do háje. Holt na Charizarda si teď málokdo vzpomene.

Asi před třemi lety ke mě přišel kamarád s tím, že se zbavuje své obrovské sbírky, tak mi na práh položil krabici s více než 1000 kartami. Teď mi to hnije někde ve skříni. Když nad tím přemýšlím, vlastně to byly fajn časy. *3*
  • Trol.diskuzni
    Hmmm, škoda... Já bych měl zájem jen o Pokémony, mám fakt dobrou sbírku. *4* Kdybys měl nějaké vzácné (s hvězdičkou v dolním rohu), tak řekni!

Jinak karty si nech, v budoucnu za ně můžeš slušně vydělat *4*
  • Ringwraith
    Ty jo, Pokémony asi ne.

V MtG mám tak možná jednoho Baneslayer Angela z M10. Ten v době vydání byl po ~500 Kč. Pak samozřejmě vyšly lepší karty a BsA šel dolů. Kchchch, měl jsem ho zkásnout dokud měl cenu. Teď se bude asi navždy trůnit na vrchu mé "sbírky" bílých karet.
  • Trol.diskuzni
    Hele a nemáš nějaké cenné nebo tak? *1*

Dík za odkazy, netušil jsem o nich :-)
  • Ringwraith
    Hmm, o situaci u nás toho moc nevím.
    Pokud by jsi měl zájem, tak by to chtělo čeknout cmus.cz, hraj.cz atd. jak to tam vypadá aktivně.

Jinak Pokémonové karty mám doma taky. Myslím, že z té jedné generace dětí je má snad každej, prostě se bralo cokoliv na čem Pokémoni byli...
  • Ringwraith
    Nemohl jsem si nevšimnout, že naprostá většina tvých postů obsahuje nějakou nenávist vůči něčemu, ať už je to věc, člověk či hra. To je znepokojivé.
  • Trol.diskuzni
    Copak se dá nějak bavit / mařit čas argumentací s člověkem, který píše věci typu "je mi úplně fuk jestli na to někdo čučí.. Jeho ztráta času, ale ať mi netvrdí, že to není dětinská záležitost"?

Evidentně máš svůj uberobjektivní názor, takže je vyamarounováno... teda sorry, vlastně vymalováno.
  • Běž *3* Možná ti to půjde líp než argumentace.
  • Trol.diskuzni
    No ve světě (USA, Japonsko, Čína?) pravděpodobně, alespoň co jsem tak porůznu četl, jo - turnaje stále jsou, turnajové balíčky stále vychází atd.

Já myslel spíš u nás... to bude asi dost zoufalé, co? Já teda mám docela hodně početnou hromadu Pokémonů a taky nějaké karty Lotra. *4*
  • Ringwraith
    No, mě jeden rok Magic neminul a zažil jsem si 4x prerelease po 600Kč. Takže jsem o 2400 Kč lehčí a mám kupu karet v šuplíku. *2*
    Utěšuju se tím, že jiní lidé jsou 2400Kč schopní provolat či prochlastat za týden, takže v porovnání s nimi nejsem tak hroznej rozhazovač.

Jinak Pokémoni a MtG TCGjsou na to podle mě ve světě pořád dobře. Ale jako vždycky... už to není, co to bévalo.
  • Trol.diskuzni
    Jo, Magic... Ten mě (bohužel) tak nějak minul. No, aspoň jsem ušetřil nějaké ty chechtáky.

To by mě zajímalo, kolik lidí to ještě dneska hraje - Magic, Pokémony či Lotra...
  • Ringwraith
    http://magiccards.info/scans/en/arc/67.jpg

Ta věta v kurzívě se asi nemýlí a Amaroun bude pěnit nenávistí ještě dlouho po tom, co tady ani jeden z nás už nebude.
  • Trol.diskuzni
    Amaroun je pořád stejnej, diskuzi k Deus Ex před rokem nejspíš stále ještě nevydýchal, a tedy si musí neustále něco dokazovat... *3*
  • Ringwraith
    Podprůměrný žánr kinematografie?

No, to že to tak lidi berou neznamená, že to je pravda. A ona není.
  • Přesvědčovat mně nemusíš... Každý máme své hodnoty a o sympatiích se hádat nemá cenu *4* . Věřím že se tam najde i kvalitní díla co se týče příběhu, ale všeobecně je to podle mne braný jako podprůměrný specifický žánr kinematografie (animace)
  • Ringwraith
    Amaroun - předvádíš naprosto učebnicový klasický postoj člověka, co o anime ví naprostej prd a možná viděl tak Pokemony a pak považuje za dětinské všechno anime.

No, skoro se až stydím, že na tebe vůbec reaguju.

No nic, jdu si vyleštit sklo na svým zarámovaným potvrzení o patentu na rozum.
  • Mayuri12
    Pro trol.diskuzní: sorry ale promě je to troll jako troll ať s nadsázkou nebo bez ní patent na rozum máte všichni.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit