Přejít na výpis diskuzí
Plná verze Mass Effect 3 traileru s holčinou a slunečnicí
21.2.2012 | Petr Poláček
203 příspěvků
-
Pangasius je hnusná kašovitá houba. Parodije na rybu.
-
s tymi reklamami to tu uz vazne prehanaju, este sa vacsina videi da najst aj na youtube
-
Vyvolat silnější emoce v krátkým traileru je poměrně těžký a osobně jsem to od tohohle traileru ani neočekával.
To nejjednoduší co může trailer udělat je předat nějakou novou (ideálně zajímavou) informaci o té hře. A to člověk, kterej poslední rok nežil v jeskyni v tomhle traileru najde těžko.
Můžeš napsat, co tě na tom navnadilo? Počítám, že demo už si hrál. -
Ukaž mi chutnější, dietnější a snadněji zpracovatelnou rybu ve své cenové kategorii než je pangasius... *3*
-
ANO další diskuze o mass effectu pojdte sem trolové a vyblijte tu své zbytečné přízpěvky jak vás znám budete tu pindat i kdyby ten trailer byl sebelepší.
perfektní trailer na skvělou hru -
Pangasius je pěkná sr**a! Není nad pstruha, okouna, tresku nebo i toho lososa. Vlastně, když nad tím tak uvažuji, tak skoro všechny ryby jsou lepší než pangasius. *1*
-
To je kvalitní názor! Kéž by takového nadhledu byli schopno více uživatelů, hned by se místní diskuze alespoň částečně vynořila ze žumpy.
-
A téměř bez jakýchkoliv nutričních hodnot...
-
Goddamn...
-
Minule tady zase někdo pořvával, kdy se to tu přejmenuje na Bethesda Games, teď EA Games, za chvilku to bude Blizzard Games...Mě přijde celkem normální, že se o blockbusteru píše víc než normálně už měsíc před vydáním :) nebo tu má být ticho po pěšině a pak by na nás vybafla recenze? Sorry, takhle to asi nefunguje.
-
No, it won't. Only ME trilogy will be ended. *5*
-
like
-
takže najednou se od "nic nesděluje" přesouváme k "emocím" a "navnaděni"? Mám pocit, že patláš více věcí dohromady...
Souhlasím, že nic nesděluje (nic, co bychom nevěděli my, kteří novinky sledujeme), nesouhlasím, že nemá emocionální dopad a nenavnadil. Mě rozhodně ano. *4* -
Klid... Když vycházel Deus ex tak byla taková-hle masáž také. U Skyrimu nápodobně. Mně ME série nebaví, ale myslím si že hra, která oslovila tolik lidí si nějakou tu pozornost zaslouží... Za měsíc máš klid :-)
-
Pangasius levnější a lepší. *3*
-
málo kaprů
-
Sice nerad, ale musím s tebou vyjímečně souhlasit, tenhle trailer byl z toho slabšího soudku. Celé mi to přišlo takové splácané ze scén, které se k sobě až tak moc nehodily.
-
Kdy už se to tady přejmenuje na EAgames?
-
Nice - shoot that f*cking ME's assh*le bro and we can share the reward! *5*
-
Vim že je to marketing a hype. Není mi třináct.
Je ale plno trailerů, který jsou krom toho skvěle udělaný a nehrají dokola na stejnou strunu