Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • rancor1223
    Bože proč? PROČ?

Nevěřím že z toho Activision neudělá hloupou kopírku L4D. Nějaký invence snad nikdo ani nečeká...

Jen pro pořádek, WD od TellTale je jedna z nejlepších her, který jsem za poslední dobu hrál. Lepší jak seriál.
  • Izmæl
    To teda doufám, že se to povede, neboť když jsem slyšel, že bude hra WD, byl jsem maximálně natěšenej a pak když přišly první obrázky a videa a zjistil jsem, že je to cel-shadeová adventura málem mě kleplo. Dal jsem tomu šanci, ale nebavilo mě to.

Takže ať už je to studio jakkoliv dobrý, věřím mu a doufám, že zážitek z hraní bude stejně tak silnej, jako sledování seriálu.
    • AZ na to, ze adventura od TellTale Games je mnohem blizsi komiksum nez serial, a tim padem i tahle "ohavnost".
  • Nejdřív adventura, teď střílečka. Survival horror stále nic? *9*

Mimochodem, kolikrát že v tom seriálu opakovali, že střílet zombíky není dobrej nápad *2*
    • Všichni slište! Activision nedělá jen střílečky ala COD, důkaz zde :

http://en.wikipedia.org/wiki/Activision#Notable_games_published

A pochybuji, že tu hru úplně zmr"í, jelikož seriál WD byl v US velice oblíbený.

PS : Už se těším jak za Daryla pár walkerům prostřelím hlavu kuší *1* o Merlovi ani nemluvě.....to je ukázkovej maník sám o sobě *1*
      • za prvé my všichni radši budeme slYšet a za druhé poslední dobou každá velká značka jde do kytek kůli act nebo ea takže ano, zničí tu značku :D
        • Ano, ano...... půjde všechno do kytek a aspoň tu nebudete trávit čas diskuzemi o hrách a budete dělat něco užitečného.....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit