Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Damarus
    je to jen horší oblivion říznutej new vegas..... drak má ve sprádém fanstasy turbulenci jako nový skill
    • smejki
      v jakém směru je to říznuté new vegas?
      • Také si říkám.
  • Dnes 33 lvl, 53 hod origoš a všimol som si dva bugy, v jaskyniach preblikáva niekedy prostredie na "vodu" a raz padol predomňa mamut, inak nič. Klop, klop, klop ...
  • Tak to je vrchol všech vrcholů, ještě, že me to nedávno přestalo bavit
  • Kdyz si vezmu jake hodnoceni dostava treba Arma tak je to celkem velky vysmech - BI studio si dela z hracu betatestery ale s kazdym patchem je hra hratelnejsi, Bethesda si z hracu udela taky betatestery ale misto oprav jim naseka jeste vetsi problémy . . . Proste desitkova hra jak se patri nebo desitkovy HYPE . . .
  • Prej desítková hra, tve. *1*
    • "Džízis!"
    • Presne takova byla i moje reakce *1*
      • Co je tve..jako ty vole?..hmm..tak tvuj prispevek ma obrovskou hodnotu..urcite se kazdy ted zamysli proc ta hra dostala 10 a ne min..jen diky tobe..hahaha
        • Zato tvůj přispěvek přímo vyzařuje hodnotou a důležitostí.
          • Shit, dethklok mě předběhl.... :D
            • no ty vase taky..haha
        • Zato tvuj prispevek ma hodnotu zlata, ze? *7*
  • Asharak
    Buď je ta hra tak stejnorodá, nebo nejsem na open world RPG, ale jisté je to, že mě Skyrim přestává bavit *10* a to nejde ani tak o bugy ve hře a podobně, ale o hratelnost a levlování. Nevím jestli jim ty patche vůbec pomohou - no alespoň tenhle ne. Spíš bych se zaměřil na tu hratelnost.
    Jen tak OT: tím hratelnost myslím třeba hraní zloděje, kdy vykradete obchod nebo dům, přijdete ráno nakoupit a vše je tam kde bylo, nebo že vykradete polovinu domů v Bílém průsmyku a nic se nestalo -.- jak se to rozjede tak to přestává bavit. Alew to bdue asi tím že moc přemýšlím o tom, co bude nejefektivnější. Asi práce na farmách :)
  • sry za double post:/
    Tak to snad ne, to je jako by byli v nějaký poslední agonii :) Rofl, nicméně... kamarád to hraje docela intenzivne, vychvaloval že je to podobný starejm hrám a principům... a to to byl největší pařan Daggerfallu a celkově to neni casual hráč, tak nevim.

-Mě to na kompu de hodně blbě, ale začátek sem rozběhl a bylo to žalostné a hrůzné, oproti např. Daggeru bíííída, a to same začátek Morrowindu či Obliviona (kterého ted na tom samém PC hraju na High s essintial addonama a je to podívaná + VELIKÁ zábava!)
    -Ten novej engine je hodně náročnej, a na slabším železe podává hodně špatný výkon - vůbec náročností neodpovídá tomu, co se děje na monitoru :). Ale na o trošku lepším HW to běží moc pěkně - což to vyrovnává.
    -Jinak to menu ve hře - to je totální hovadinka, mít vše jen v textu tak to je velikej ROFl a rozhodně to přidá na atmosféře "pravého" RPG - za které máme tuto hru považovat.

Takže asi tak, hru sem sosnul - abych zjistil, že i když splnuji minimalni config tak hra je nehratelná - i když v .ini nastavim jeste nizsi grafiku než je možné ve hře. Zabugovaný je to víc než Daggerfall ( :D:D ) a final patch + nedejbože community patch jsou v horizontech roků. Pak až mužou přijít funkční větší MODy - které postupem let z této hry udělají TOP RPG ve všech ohledech - stejně tak jako je dnes natom Oblivion (po 6ti letech.))

No a v tý době budu mít novej komp a možná si tu hru kopím za 500 na netu. Ne jako když vyšel Morrowind a já po letech trápení a vyčkávání (:D) po Daggerfallu upaloval pro krabici hned jak byla v obchodě a vypláz za ní 1500, což bylo asi jako bych dneska za ní dal 5000, protože předtím jsem si nevydělával :D Tož tak... dal bych 8/10, mín asi ne, možná jako fanboy 9/10 - u obou hodnocení bych připsal, že během pár let hra dosáhne kvalit hodných pro absolutní hodnocení a vstup do RPG Hall of Fame!
    • http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=953 zkus tohle mě se po tom dost rapidně zvýšilo fps a i celkovej vzhled vypadá líp :)
      • a ještě porad, kam hru instaluje ten pitomej stam? c:\prog.files\steam\steamapps???

Jinak když už pořádné RPG, tak jedině Gothic 1 2 :-)
  • ja bych to spis videl na problem u xboxu , vetsina tehle novych bugu neni nikym oficialne potvrzena..lidi mrmlaji na kde co , a treba me po 150 hodinach hrani se z toho nestalo vubec nic..spis jde o jakysi anti hype....Problem je ze vetsina lidi an to skoci aniz by si to sama overila a rovnou kydaji na Bethesdu spinu...a tenhle clanek?..hmm..cim vic senzace kolem Skyrimu tim lip...az nejaky trouba na odicialnim foru napise ze ve Skyrimu ted jezdi tanky a videl king konga jak se bugnul o skalu tak to hned nejaky herni web rozmazne..ctenost je potreba ne?
  • Lynch
    To není nevýhoda! To je výhoda! To je takhle naschvál! Snem každého draka je přece umět „couvat“. *3*
    • Trol.diskuzni
      Já si myslím, že to jsou nová DnDeluxe pravidla! *5*
  • Takze mozme ocakavat dalsich 100+ od "dveresaotvarajulennajednustranu" Vavry?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší