Přejít na výpis diskuzí
Po instalaci Skyrim patche 1.2 létají draci pozpátku
30.11.2011 | levis
282 příspěvků
-
Potvrzeno! PC patch 1.02 rovněž obsahuje špatný kód pro magickou odolnost (ta je nyní zredukována na nulu) a draci lítají pozpátku. Momentálně nehratelné. Tak tomu říkám trefa, Bethesdo, díky. :)
-
-
Já si ve steamu zakázal automatickou aktualizaci, doufám, že ještě není pozdě.
-
-
Doporučuji sledovat diskuse na oficiálním foru, je to mazec. :)
http://forums.bethsoft.com/index.php?/forum/180-pc/
Administrátoři okamžitě mažou všechny příspěvky ohledně "broken" 1.2 patche. To by Bethesdě šlo ... -
-
Tak to snad ne, to je jako by byli v nějaký poslední agonii :) Rofl, nicméně... kamarád to hraje docela intenzivne, vychvaloval že je to podobný starejm hrám a principům... a to to byl největší pařan Daggerfallu a celkově to neni casual hráč, tak nevim.
-Mě to na kompu de hodně blbě, ale začátek sem rozběhl a bylo to žalostné a hrůzné, oproti např. Daggeru bíííída, a to same začátek Morrowindu či Obliviona (kterého ted na tom samém PC hraju na High s essintial addonama a je to podívaná + VELIKÁ zábava!)
-Ten novej engine je hodně náročnej, a na slabším železe podává hodně špatný výkon - vůbec náročností neodpovídá tomu, co se děje na monitoru :). Ale na o trošku lepším HW to běží moc pěkně - což to vyrovnává.
-Jinak to menu ve hře - to je totální hovadinka, mít vše jen v textu tak to je velikej ROFl a rozhodně to přidá na atmosféře "pravého" RPG - za které máme tuto hru považovat.
Takže asi tak, hru sem sosnul - abych zjistil, že i když splnuji minimalni config tak hra je nehratelná - i když v .ini nastavim jeste nizsi grafiku než je možné ve hře. Zabugovaný je to víc než Daggerfall ( :D:D ) a final patch + nedejbože community patch jsou v horizontech roků. Pak až mužou přijít funkční větší MODy - které postupem let z této hry udělají TOP RPG ve všech ohledech - stejně tak jako je dnes natom Oblivion (po 6ti letech.))
No a v tý době budu mít novej komp a možná si tu hru kopím za 500 na netu. Ne jako když vyšel Morrowind a já po letech trápení a vyčkávání (:D) po Daggerfallu upaloval pro krabici hned jak byla v obchodě a vypláz za ní 1500, což bylo asi jako bych dneska za ní dal 5000, protože předtím jsem si nevydělával :D Tož tak... dal bych 8/10, mín asi ne, možná jako fanboy 9/10 - u obou hodnocení bych připsal, že během pár let hra dosáhne kvalit hodných pro absolutní hodnocení a vstup do RPG Hall of Fame! -
-
Ale prdlajs novej engine! Porad gamebryo akorat tomu zmenili nazev - tohle povazuju za neco neskutecnyho od betšedy, dneska opravdu dokáží lidé lhát neskutečným způsobem. Mam teda to stesti ze mi hra nespadla ani jednou a bugu sem moc nepotkal na tak velkou hru je to fajn. I kdyz teda za bug povazuju to menu - to je od bethešdy neskutecny nalhavat o novym engine a jeste takhle pokaknout pcckare pritom stacilo malo i kdyby melo vylepsene pc menu vyjit az v prnim okamzitem patchi... Na zacatek hry nehled ten je shitka a jakmile si aspon trosku zvyknes na to konzolofailmenu tak je ta hra dobra plus i pres chyby, ktere vyjmenoval Vávra. Za mě 85% kdybych to hodnotil. *16*
-
-
-
Obávám se, že to nám nepomůže. Maximálně to zamezí aktualizaci steamu, nikoli však hře. Ta se aktualizuje při spuštění .. bohužel.
-
-
Je možné vypnúť aktualizácie pre každú hru zvlášť *3*
-
-
Steam to ale bohužel ignoruje, ikdyž si aktualizace zakážete, stejně se update provede ... vím, o čem mluvím.
-
-
Verzi mám pořát 1.1.21.0. a to mi běžel Steam asi půl hodiny než jsem si tohle přečetl. Pak teprve jsem vypnul aktualizaci hry a až potom poprvý spustil.
-
-
Já jsem na tom stejně steam mě běží od 15h a tedka jsem pustil skyrima a mam taky verzi 1.1.21.0 a to jsem nic nevypínal.
-
-
-
-
-
Já myslím, že kdyby dala Bethesda moderům jejich engine a pár dabérů, tak by z toho udělali lepší hru, než Bethesda samotná. Hlavně, co se týče grafiky, hratelnosti atd. *9*
-
-
nevzpominam si, ze by na morrowind vyslo neco jinyho, nez pridani jedne imba veci nebo zvetseni poprsi
-
-
Tak to si vzpomínáš špatně. Na Morrowind vyšlo už přes 3000 různých modů, které ve hře mění nebo rozšiřují snad úplně všechno, co se dá... Vytunil jsem si ho tak, že ho můj comp (sice trochu starší, ale žádná šunka, o několik let novější než Morrowind samotný) nakonec rozjel jen s FPS 5. A v některých okamžicích jsem si říkal, že je snad lepší než Oblivion...
A pokud máš na mysli oficiální datadisky, vyšly dva obří - Tribunal a Bloodmoon - a oba výborné. Navíc komunita už skoro 10 let tvoří pevninskou část Morrowindu - projekt Tamriel Rebuilt. -
Daj si do google Morrowind Overhaul, alebo Morrowind 2011 HD, tam tomu poprsiu dali aj nove textury, okrem ineho samozrejme :)
-
-
-
to neni chyba hry, je to proste jen jeden hodne ambiciozni drak ;)
-
Lol tak to je pecka xD .
-
Je zajímavé sledovat folklór zdejších diskuzí (no vlastně i kdekoli jinde). lidé mají potřebu neustále na něco nadávat. neberu ostatním názor, že je ta hra nebaví a že by to nikdy nehráli, jejich věc a každého baví něco jiného, ale ta neustálá snaha těchto lidí se v diskuzích zviditelňovat a snažit se ostatním vnutit svůj názor, jak je ta hra špatná a jak to nikdo hrát nemá.
je to jako kdyby měl někdo rád sport, například hokej, ale nesnášel fotbal, protože by mu přišel nudný. a pak by tito lidé chodili na utkání, postávali před vchodem (někteří by byli i v hledišti) a nadávali na fotbal... takoví lidé to nemůžou mít v hlavě v pořádku... :) na druhou stranu je takové chování úsměvné. -
-
No z toho vseho mam nutkani reagovat pouze na tohle. A co je tedy potom smyslem diskuze? V diskuzi ma kazdy dostatecny prostor vyjadrit svuj nazor. Kdyz stoji proti sobe dva odlisne nazory, clovek automaticky zacne argumentovat, proc je prave ten jeho nazor spravny (samozrejme pojem spravny je velmi subjektivni), a to je tedy smyslem jakekoliv polemiky. Lide se snazi, co nejlepe upevnit svuj nazor co nejvice argumenty. Uz si nevzpominam jmeno toho filosofa,ale smyslem bylo, ze debata by nemela smysl a byla by nudna, kdyby se lide nehadali a jednoduse by se shodli. Samozrejme je hloupy prosazovat svoji pravdu jako jedinou moznou bez pripusteni moznosti, ze bude rozvracena nebo ze se debata dostane do body, kdy jediny co se na to da rict je: "proti gustu zadny disputat"
-
-
je velký rozdíl mezi diskuzí a zbytečný haterským flamem, kdy se ani neargumentuje... obecně se špatně argumentuje na to, když ti někdo řekne: "mě ta hra baví, pro mě je to hra roku" a pak přijde někdo, který se mu to snaží rozmluvit, že to hra roku není. tak to prosím není diskuze ;)
-
-
a proc by to nemohla byt diskuze?tematem je, zda skyrim je hrou roku nebo neni, a lide nasledne podporuji tu ci onu stranu jednotlivymi argumenty. Samozrejme je mi jasne ze ve vetsine pripadech je skutecnost zcela jina a lide misto argumentu napisou: " ty jsi debil, nerozumis tomu atd." Ale nadruhou stranu se najdou i taci, kteri argumentuji zcela spravne a mluvi k veci.
-
-
-
Hmm, já osobně jsem třeba jeden z těch, co nejsou ze Skyrimu udělanej, ale nikomu nenutím, že je hra špatná a že by ji neměli hrát.
Chci aby se věci nazývaly pravým jmény... a Skyrim prostě není 10/10 nejlepší hra roku.
Ti kteří napíší něco ve stylu "uvědomuju si bugy, ale hra mě stejně baví" mi nevadí a ze srdce jim to přeju. A takových je naštěstí většína.
Jsou to ti "Skyrim je nejlepší, herp derp, draci, ooooooo, cák, cák, 10/10, hra roku", kteří mi vadí. -
-
10/10 je jen číslo. každý vnímá hry nějak jinak. některé hry, co mají v průměru i 7/10 jsou u mě 10/10 a některé hry 9/10 nejsem schopen hrát, protože mě nebaví nebo mi přijdou špatné. to číslo neznamená, že je to nejlepší hra na světě, která má každého bavit... někoho nebaví ani hry stylu portal...
a proč ti vadí lidé, kterým se ta hra líbí a pro které je to hra roku? :) je to jejich názor na hru, někdo ho bude mít pozitivní, někdo negativní, někomu chyby vadit nebudou, pro někoho to bude další polínko na oheň nenávisti... -
-
Tito lide mohou nekomu vadit z naprosto logickeho duvodu. Pokud jich bude pribyvat, tak jen tezko muzeme doufat, ze se vyvoj her bude zlepsovat.
Masa lidi nadsena z nedodelku tezko muze motivovat vyvojare k nejakemu pokroku. Tak to proste je a me to nebavi... *7* -
Mam takovy pocit, ze o to cislo slo Mikimu opravdu nejmin ... Tady jde o lidi, kteri jsou ke Skyrimu totalne nekriticti a nedokazou si priznat ze to proste neni takove terno ... A jsou to prave takovi lide, kteri zaplavuji diskuse i o ostatnich hrach.
-
-
Pravda.
-
-
Asi jo, ale nikdy jsem nezjišťoval jak se tam přihlásit a kontrolovat tam maily.
Pokud by jsi mi chtěl napsat mail, tak můžeš třeba na ZaWa@email.cz -
-
Reakce na příspěvek:
Vidis, a ja zrovna premyslel jak nejak rozumne zazadat o kontakt, aby nebylo nutne postovat na internetove diskusi. Hlavne kvuli botikum ...
-
-
Jinak, Miki, ten tvuj originalni (Ringwraight) tiscali ucet funguje i jako mail?
-
-
-
-
-
-
Vskutku zasloužená desítka... stačí si jen ještě víc zalepit oči páskou.
Bethesda do toho -
Joooo desitkova hra ta se pozna hned :) Ani po 10. patchi se clovek nestaci divit bugum, ktere dokazou vyvojari vykouzlit :)
-
-
Bez si zahrat pexeso,tam zadne bugy mit nebudes. Takze je to vlastne desitkova hra. *1*
-
-
Pokud by ho vydala Bethesda, tak i v tom pexesu najdeš desítky bugů a bude dostávat desítky.
-
-
Uz me to nebavi porad dokola omilat,ale do dnesniho ptache(ktery nemam vyzkouseny,tudiz verim co je psano),nebyl ve hre zadny bug nejak skutecne omezujici hrani. Alespon en an PC verzi.
-
-
Omluva za preklepy
-
-
-
-
-
Upalte te čarodejnici !!!
-
no sakra, to chcu vědět, jak se jim povedlo udělat tolik nových bugů, stejnej efekt by mělo, když by si otevřeli zdroják a náhodně něco odmazávali, to to proboha nikdo netestuje? *2*
-
-
Testeři museli vychytat před vydáním většinu bugů a do té doby se nesměli hnout z práce... všichni zemřeli hlady. True story *3*
-
-
Sem rád že sem si to nekoupil za plnou pálku, takhle si počkám až to bude bez bugů a levnější a budou na světě mody :D
-
-
Modu už je před 1000 a to ani neni modding set :D
-
-
A 900 modu z toho sou určitě mody jako "huge tits", "uber gore", "vagina armor" apod. ne ? :)
-
-
To zatím ani ne, právě díky tomu, že není Creation Kit tak jsou to většinou jen zlepšení a zostření textur a jednoduché modifikace meshů, plus sem tam nějaká modifikace UI. Ty nejočekávanější (přeložte si jako nejprsatější a nejodhalenější) modifikace přijdou až s Kitem. *1*
-
Tak nic takovýho sem tam zatim neviděl :D co sem tam našel docela zajímavý byly reskiny na zbraně atd..
-
-
-