Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A ještě k tvému hloupému dotazu, proč jsem rád asi tolik.: Ne, nevěřím všemu co je napsáno, ale tomuto článku ano.
    Buď rád, že už jsi hru dohrál. Kdybys byl teď někde v polovině, tvoje resistence vůči magii zmizela a draci by lítaly pozpátku, tak asi nebudeš zrovna chrochtat blahem, nemyslíš? PC nemám. Pouze xbox360 a PS3 a na hru jsem se hodně těšil. Odolat pokušení si ji koupit nebylo snadný, ale teď toho nelituju. Naopak. Jo ten dnešní hype je prostě nelítostej....
  • No, mě jen připadá, že si asi Bethesda tímto způsobem nějak kompenzuje nedostatek humoru v samotné hře.... *1* Černej humor já tůůze rád.... *3*
  • Zajimave. Kdyz nekdo nadava hracum ktere Skyrim bavi,tak je to podle tebe v poradku. Takze ty jsi tomu cloveku nadaval ze se chova jako prase(tudiz se k nemu podle tve logiky taky muzes chovat jako prase),prestoze on stejne jako ty reagoval na urazlivy prispevek(tudiz dle tve logiky ma stejne pravo se chovat jako prase). Hmmm. Nemas to nejak pomotane?
    A o tom ze neco papouskuji nevim. Bud spatne ctes,nebo si vsechno vztahujes na sebe. Tve posty mi pripadaji zbytecne agresivni a na ostre lokty na forech neverim. Pokud je clovek dostatecne vyzraly,nepotrebuje svuj nazor prosazovat za kazdou cenu. Skodi tim jenom sobe *7*
  • Procpak si rad? Veris vsemu co je napsano? Ja uz mam Skyrim dohran(cca 40 hodin-samozrejme zdaleka jsem neplnil vse) a krome chybejicich textur vody na jednom miste a krome toho ze me obr za celou hru parkrat vystrelil do vesmiru,jsem na PC verzi nenarazil na zadny vazny bug.
    Vcerejsi patch je samozrejme fail,o tom neni pochyb. I kdyz ja muzu dat take jen na tento clanek. Hru jsme po nem hrat nezkousel.
  • Nadávejte Danovi, že tu hru pomlouvá, ale tohle už je fakt docela síla!
  • kostejnesmrtelny
    Řekněme že nemám rád, když někdo někoho ostrakizuje, aniž by mu dal možnost se k tématu vyjádřit. V tomhle směru jsem asi fakt ta kejhající husa.
  • A to sem si myslel ze uz sem z skyrim bugu videl to nejlepsi *1*
  • skaven123
    tak sorry, vcera som sa ozral z tequily, a dnes nemam stav ze by som dokazal skontrolovat 250 komentov...a toto ma po clanku jedine napadlo, moze byt? :)
  • Hanzales
    To hrajete všichni v ENG? :) já když přepnu jazyk na Steamu do ENG, stáhne se 1.4GB language souborů a hra je ve verzi 2.1 a změny patche se projeví. Jakmile změním zpět na CZ, tak se zase stáhne znovu 1.4 GB CZ language souborů a hra je zpět ve verzi 1.1.21.0
  • Jo,jo.... ve svých "vývojářských deníčcích" se vždycky tvářej, jak jsou celý štěstím bez sebe, že nám můžou poskytnout tak skvělou a zábavnou hru, ale ve skutečnosti je to všechno hlavně velkej byznys.... *13*
  • No, vidím tu spousty rozhněvaných hráčů skyrimu, co se tu do sebe navzájem pouští... Já po předchozích zkušennostech s Bethesdou jsem se ovládnul, a počkal s nákupem, a jsem rád...
    Uvidím na jaře, tak březen-duben, třeba už to bude poladěný. Zatím si raději zapařím znova nějakou starší tutovku.... *3*
  • skaven123
    a ty samozrejme musis reagovat, lebo sa citis osobne dotknuty, tj trafena hus :)
  • Jazz
    Jó, za to ten tvůj Gejrímek je přelomová hra jak prase.
  • to: huhi

Prosimte usetri me tvych trapnych narazek na vek, ktery v mem podani je zcela jiste vyssi nez tvuj. Apropo tyhle prispevky o veku totiz vetsinou pisi jedinci, kterym sotva tahne na 18. Tve kazani mi totiz prijde ve smyslu, kdo na tebe kamenem ty na neho chlebem, pripominas mi stuj co stuj jehovisty.
    Uvedom si ze v dnesni dobe moralniho upadku obzvlaste u mlade generace nactiletych se slusne chovani nenosi a uz vubec ne na diskuzich, kde je kazdy anonymne zasity pod IP a proto si mysli, ze si muze vuci druhemu dovolit naprosto vse a nikdo na nej neprijde, viz kostej a podobna individua.
    Ano velice te slechti, ze do teto skupiny nactiletych nezapadas, ale ja takovy nejsem a kdyz se nekdo chova na diskuzi jak prase, tak se k nemu chovam stejným metrem i kdyz me to vicemene srazi na jeho uroven, ale tohle uz opravdu neresim. Abys prezil v tomhle augiasove chlevu, musis mit ostre lokt, pokud je nemas, je to boj s vetrnymi mlyny a ktery se tady snazis zrovna ty a system te drive ci pozdeji semele. Takze vitej v 21 stoleti moralniho upadku, lepsi uz to nebude.
    Jo a nevysvetluj si to prosim tak, ze se chovam na diskuzi neurvale ke vsem "diskutujicim", pokud nekdo vede konstuktivni diskuzi, coz v tvem pripade neni, jen neco neustale papouskujes o veku, tak s nim milerad pokecam o vsem moznem ve vsi slusnosti.

Omlouvam se za OT, ktery do teto diskuze o Skyrimu nepatri, ale nedalo me to a musel jsem na pana huhi reagovat.
  • No to je fakt mas recht
  • Ne, to si nemyslím. Pouze jsem vybral časový úsek, kdy si pamatuji na hru, která si těch 10/10 zasloužila.
  • ne, muj komentar nebyl cilen na hru, ale pouze na tvoji demenci. uspesne jsi vytvoril komentar, ktery je na poslednich 5 strankach 15x
  • to si myslis, ze BG2 je prvni hra RPG, ktera dostavala vysoky hodnoceni? Kvalitnejsi RPG vychazeli klidne i 5 let pred BG a i ty mely dost bugu.
  • Vydat podobně zabugovanou hru řekněme v době, kdy 10/10 dostal takový Baldurs gate 2, tak by hra stěží obdržela nějakých 6/10 i přes její jinak podařený obsah. Bohužel dobrých her je dnes jako šafránu, takže 10/10 dostává každá hra, která vybočuje z jinach plitkého moře různorodých kravin, po jejichž dohrání letí hra buď do koše, nebo do bazaru.
  • skaven123
    smutny?
    obhajujes svoju investiciu, pravdepodobne

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit